“Kaalust alla” TV3- st
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » “Kaalust alla” TV3- st
- This topic has 350 replies, 95 voices, and was last updated 16 years tagasi by
-Egert.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2010 at 11:13 e.l. #247482
Sakurai
MemberNo siiski, 150 kiloga nädal aega ja 0.5 kilo ainult.. See ei ole normaalne.
Lihtsalt kõndides ja toitumine paigas hoida, siis juba kukub palju rohkem. Ujumine samamoodi töötab ju hästi. Ei mõista mis värk on.
jaanuar 6, 2010 at 11:18 e.l. #247483veikot
MemberSeal ju mingi salakaamera ka söögiruumis näitas kui kõige paksem sell kringlitükke virutas! Täis kino vend…
jaanuar 6, 2010 at 11:21 e.l. #247484emmimees
MemberKas mingid osalejad hakkavad maha surema nüüd saate pärast? Või mis teema on..
jaanuar 6, 2010 at 11:22 e.l. #247485kimmel
MemberEga ma ei imesta kui see kõige paksem selle saate võidab.Kuigi jah alla pole sittagi võtnud:D
jaanuar 6, 2010 at 11:25 e.l. #247486daemonium
MemberNo siiski, 150 kiloga nädal aega ja 0.5 kilo ainult.. See ei ole normaalne.Lihtsalt kõndides ja toitumine paigas hoida, siis juba kukub palju rohkem. Ujumine samamoodi töötab ju hästi. Ei mõista mis värk on.
No ei ole seal ju toitumine paigas,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 11:49 e.l. #247493Vägivaldur
MemberNo esimesel nädalal võtsid ju kõik rohkem alla kui 0,5 kg. Ja kui oskamatult edasi laamendatakse ja ennast kinni tõmmatakse, siis võib mingil nädalal ka juurde tulla kaalu. Mis seal imestada on.
jaanuar 6, 2010 at 1:10 p.l. #247511Rookie21
MemberMinu meelest oli ikka vabse pull tõesti kuidas see kõige paksem virutas salaja toitu:D:D
Taskusse ja kõrvale igale poole toitu lendas. Aru ma ei saa, sa lähed saatesse alla võtma, et elustiili muut ning tervislikult toituma hakata. Milleks selline enese petmine?? Sa kaotad kaalu iseenda jaoks mitte kellegi teise jaoks. Selline mulje jäi,et inimene polegi nii väga huvitatud kaalu langetamisest, pigem rohkem kino tegemisest!
jaanuar 6, 2010 at 1:28 p.l. #247516Rain 6 kanget
MemberNo esimesel nädalal võtsid ju kõik rohkem alla kui 0,5 kg. Ja kui oskamatult edasi laamendatakse ja ennast kinni tõmmatakse, siis võib mingil nädalal ka juurde tulla kaalu. Mis seal imestada on.enne esimemest kaalumist söödi nn viimane söömaaeg ja sealt tuli kaalu juurde tavalisele olukorrale ning esimese nädala lõpuks oli soolestik piisavalt tühjenenud, et sealt ka suur kaalulangus tulenes. ja toitumine tõesti pole seal korras.
jaanuar 6, 2010 at 3:43 p.l. #247540Xero
Member0,5 kg pekki nädalaga on täiesti normaalne ja tervislik.
jaanuar 6, 2010 at 3:51 p.l. #247542mammamia
MemberSee kõige suurem Andrus Põldre on oma egoga laes ja eks ta söögiisu ole sama suur nagu ta kehakaal. Kuid jah, miks salaja virutada toitu. Tahaks näha, mida nad tegelikult söövad ja kui tihti.
jaanuar 6, 2010 at 3:54 p.l. #247544asdfghjkl
MemberVaatasin taaskord seda saadet hiljuti, nägin, et tehti hantliga harjutust. Ja hakkasin mõtlema, et milleks nad seda ja ilmselt ka teisi jõuharjutusi teevad? Lihaseid neil pole, ja neid ka ei teki. Ja pole ka eesmärki lihaseid kasvatada, milleks siis üritada hantliga biitseptsit kasvatada? Minuarust võiksid nad jõusaalis ratast sõita, see aitaks eesmärgile, aga hantlitõste küll mitte.
jaanuar 6, 2010 at 4:12 p.l. #247550Samakamees
MemberVaatasin taaskord seda saadet hiljuti, nägin, et tehti hantliga harjutust. Ja hakkasin mõtlema, et milleks nad seda ja ilmselt ka teisi jõuharjutusi teevad? Lihaseid neil pole, ja neid ka ei teki. Ja pole ka eesmärki lihaseid kasvatada, milleks siis üritada hantliga biitseptsit kasvatada? Minuarust võiksid nad jõusaalis ratast sõita, see aitaks eesmärgile, aga hantlitõste küll mitte.Põhiline on ju kalorikulu. Ma ei näe küll mõtet, miks ei võiks jõutrenni sisse tuua. Päevad läbi aeroobset nühkida on ka natuke mage ju
jaanuar 6, 2010 at 4:25 p.l. #247553asdfghjkl
MemberPõhiline on ju kalorikulu. Ma ei näe küll mõtet, miks ei võiks jõutrenni sisse tuua. Päevad läbi aeroobset nühkida on ka natuke mage juHantliga nad teevad seal 10 kõverdust, seejärel istuvad ilmselt 5 minutit ja räägivad juttu. Selleasemel ma sõidaks rattaga, ja arvan, et põletaks kaloreid rohkem.
Eks ta ilmselt psüühilise vahelduse mõttes hea on see hantlitrenn.
jaanuar 6, 2010 at 5:02 p.l. #247567PulseR
MemberMinu teada on jõutreening oluline selle aspekti kohapealt, et ei tekiks niinimetatud lõtva nahka pärast ulatusliku kaalust allavõttu.
jaanuar 6, 2010 at 5:11 p.l. #247570Archangel
MemberNiipalju, kui ma tean siis jõutreening on kaalukaotuse eesmärgil kohati vaat, et efektiivsemgi kui aeroobne.
Mis asi põletab rohkem kaloreid kui miski muu? Sinu enda lihased. Kui lihaseid ei ole siis pead kalorite põletamiseks tegema palju füüsilist tööd. Suurte lihastega mehel piisab, kui ainult päev otsa telekat vaadata ning ta põletab arvatavasti rohkem kaloreid kui mingi paksmagu ratta seljas.
Samas on teadagi, et samal ajal kaalus alla võtta ja lihaseid kasvatada on pea võimatu. Sellegi poolest näeksin mina parimat tulemust pikemas perspektiivis kui tõesti tehtaks mõlemat.
Osa aega aeroobset ning osa aega rasket jõutreeningut.
Mis mõte on lõpuks kaaluda see kena 80kg vms – aga jõudu pole, et toidukottigi käes hoida ning välimus on lihtsalt jube kuna puuduvad lihased, mis kerele vormi annaksid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.