“Kaalust alla” TV3- st
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » “Kaalust alla” TV3- st
- This topic has 350 replies, 95 voices, and was last updated 16 years tagasi by
-Egert.
-
AutorPostitused
-
detsember 10, 2009 at 3:38 p.l. #241288
Vägivaldur
MemberKui sa oled ennast diivanil 200kg alla õginud, siis sport selle sõna otseses mõttes peaks esialgu ikka üldse välistatud olema. Esialgu ikka PEAMISELT söömine kontrolli alla ja vaikselt servast mingeid normaalseid regulaarseid liikumisharjumusi tekitama. Ma usun, et kaalulangus on pikemas perspektiivis isegi tunduvalt suurem. Rääkimata paremast mõjust tervisele.
detsember 10, 2009 at 3:53 p.l. #241294kuuliks
MemberMiks kõik suurt Andrust kiruvad ? Oskate end ette kujutada 180 kg inimesena, kes käib vaevalt 200 m ja puls on laes? Tuleks realistlikult mõelda.. need treenerid on ka suht amatöörid, vähemalt teleka ees. Kujutan, ette et nende maine langeb tohutult, kui sellist paska suust välja ajavad. Kui inimesel on puls põhimõtteliselt laes, kas siis saab rohkem pingutada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnel valutab seal põlv. Treeneri põhimõte on ikkagi, et teha trenni ja las valutab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See Andrus on minumeelest kõige normaalsem tegelane üldse seal. Kui ta vingub, siis tal on vähemalt põhjust vinguda. Mõni vingub juba siis kui puls vaevalt 110 peal. Andrus oskab vähemalt showd teha, sest see on ju ometi showsaade. Eks seepärast need treenerid panevad ka kelbast.
Oma kaalus on enamasti ikka inimene ise süüdi. Keegi ei pane tale toitu suhu, seda teevad nad ise. Mõnel juhul võib tegemist olla ka haigusega, mis toob lisakilosid, aga tema on jäänud haigeks oma kilodest: süda, suhkur, põlved jne.
detsember 10, 2009 at 4:05 p.l. #241301kimmel
MemberKui sa oled ennast diivanil 200kg alla õginud, siis sport selle sõna otseses mõttes peaks esialgu ikka üldse välistatud olema. Esialgu ikka PEAMISELT söömine kontrolli alla ja vaikselt servast mingeid normaalseid regulaarseid liikumisharjumusi tekitama. Ma usun, et kaalulangus on pikemas perspektiivis isegi tunduvalt suurem. Rääkimata paremast mõjust tervisele.Sellisel juhul kui sport peaks olema välistatud,ei tohiks sellist saadet ollagi ju.Ise nad ronisid sinna,teadmisega et peavad trenni tegema.Aga sellest saatest on välja kujunenud hoopis KAALUST JUURDE:D
detsember 10, 2009 at 4:17 p.l. #241304Samakamees
MemberMiks kõik suurt Andrust kiruvad ? Oskate end ette kujutada 180 kg inimesena, kes käib vaevalt 200 m ja puls on laes? Tuleks realistlikult mõelda.. need treenerid on ka suht amatöörid, vähemalt teleka ees. Kujutan, ette et nende maine langeb tohutult, kui sellist paska suust välja ajavad. Kui inimesel on puls põhimõtteliselt laes, kas siis saab rohkem pingutada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnel valutab seal põlv. Treeneri põhimõte on ikkagi, et teha trenni ja las valutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See Andrus on minumeelest kõige normaalsem tegelane üldse seal. Kui ta vingub, siis tal on vähemalt põhjust vinguda. Mõni vingub juba siis kui puls vaevalt 110 peal. Andrus oskab vähemalt showd teha, sest see on ju ometi showsaade. Eks seepärast need treenerid panevad ka kelbast.
Ta kaalub 160 midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte küll kõige kohasem võrdlus, aga meil on trennis 155kg mees, kel pole küll mingit probleemi käimisega, ega 300ga kükkimisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2009 at 7:27 p.l. #241367Xero
MemberOma kaalus on enamasti ikka inimene ise süüdi. Keegi ei pane tale toitu suhu, seda teevad nad ise. Mõnel juhul võib tegemist olla ka haigusega, mis toob lisakilosid, aga tema on jäänud haigeks oma kilodest: süda, suhkur, põlved jne.Muidugi on nad ise oma kaalu tõusus süüdi !
Ta kaalub 160 midagi ju
Mitte küll kõige kohasem võrdlus, aga meil on trennis 155kg mees, kel pole küll mingit probleemi käimisega, ega 300ga kükkimisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma eeldan, et selle 155 kg mehel on suuremas osakaalus lihasmass ? Kui nii siis, sel puhul on 155 kg lihasmassiga mehel tunduvalt kergem elu kui 160kg pekisel (suuremal määral) mehel.
detsember 10, 2009 at 7:35 p.l. #241370Samakamees
MemberMuidugi on nad ise oma kaalu tõusus süüdi !Ma eeldan, et selle 155 kg mehel on suuremas osakaalus lihasmass ? Kui nii siis, sel puhul on 155 kg lihasmassiga mehel tunduvalt kergem elu kui 160kg pekisel (suuremal määral) mehel.
Ta on aasta trenni teinud
detsember 10, 2009 at 7:35 p.l. #241372emmimees
MemberVadake suure Andruse käsivarsi …nagu makaronid, puhas pekk, lihast pole haisugi.
detsember 16, 2009 at 8:09 p.l. #243053SANDERSANDER
MemberMis numbrid näitasid? Ma unustasin jälle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2009 at 8:20 p.l. #243057Vissi.
MemberPunane tiim sai kokku maha 8.1kg, sinine 8.2kg. Oli vist nii.
detsember 17, 2009 at 3:37 e.l. #243097kuuliks
MemberVadake suure Andruse käsivarsi …nagu makaronid, puhas pekk, lihast pole haisugi.Ja ise nii tähtsalt näitab saate alguses (kui näitab osalejaid) oma biitsepsit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tublimad ja motiveeritumad on minu meelest Andrus O. ja Andrus A.
detsember 17, 2009 at 7:02 e.l. #243118Rain 6 kanget
MemberMis numbrid näitasid? Ma unustasin jälle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei viici enam selle jama pärast enda tavapärast trennirezhiimi rikkuma hakata. olen parem saalis ja teen endale teene parema enesetunde ja vormiga. mis seal telku ees ikka passida ja vaadata, kuidas suur paks mees vingub, et kõik on halvasti.
detsember 17, 2009 at 7:05 e.l. #243119Aile
MemberÄra ainult USA -st toidulisandit telli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mitte! Dopingukontrolli seal minuteada ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 8:48 e.l. #243141Jarmo Oberst
MemberNo see USA tellitud toidulisandite nali võiks ka juba läbi saada, igalt poolt võib seda lugeda. Ader sai oma karistuse kätte ja vsjo! Nagu lasteaed.
detsember 17, 2009 at 9:04 e.l. #243145vend vähk
ModeratorEi viici enam selle jama pärast enda tavapärast trennirezhiimi rikkuma hakata. olen parem saalis ja teen endale teene parema enesetunde ja vormiga. mis seal telku ees ikka passida ja vaadata, kuidas suur paks mees vingub, et kõik on halvasti.Hahahaaa! Kõige parem iseloomustus sellele saatele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ka ei ole seda enam viitsinud vaadata.detsember 17, 2009 at 9:05 e.l. #243146fatness.ee
MemberNo see USA tellitud toidulisandite nali võiks ka juba läbi saada, igalt poolt võib seda lugeda. Ader sai oma karistuse kätte ja vsjo! Nagu lasteaed.Kui asi töötab, siis se on väärt reklaamimist!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.