Skip to main content

“Kaalust alla” TV3- st

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » “Kaalust alla” TV3- st

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 351 total)
  • Autor
    Postitused
    marjasha
    Member

Tundub huvitav saade olevat. Treenerid on muidugi super, Eva trennis olen korra käinud, väga hea mulje jäi, Peetri BodyPumpis rohkem, iga trenn oli uus väljakutse- kõigist harjutustest oli tal oma “pisut raskem versioon” tehtud. Usun, et nad saavad saateski oma tööga suurepäraselt hakkama, edu ja vastupidavust ka saatesosalejatele muidugi

BRIKI
    Member

Mina jälgin. Pool saadet juba vaadatud ja esmamulje on super.

TLC
    Member

Tore kui inimesed otsustavad ennast kätte võtta…..

muzuke
    Member

TV 3 uus tõsielusari Kaalust alla on Eesti versioon ülipopulaarsest USA tõsielusarjast The Biggest Loser. Saate idee on lihtne – kaksteist ülekaalulist inimest pannakse elama kodust eemale hotelli, kaugele igapäevastest ahvatlustest ning nende ainukeseks eesmärgiks saab järgmise kahe kuu jooksul võtta kaalust alla või lahkuda saatest. Võitja on see, kes kõige rohkem kaalu kaotab. Juba esimeses saates tekivad osaliste vahel intriigid ja esimesel võistlejal tuleb saatest lahkuda. Saatejuht Krista Lensin.

LaurL
    Member

Vaatasin nüüd selle saate ära, kusjuures täitsa põnev oli ja kaalunumbrid mida mõni suutis maha võtta olid ka päris kopsakad!

sukisuki
    Member

Üldiselt päris vaadatav.

Tissid olid ka vinged….

Siis kui hoidjad peal om

0ttt
    Member

Tissid torkasid isegi liiga palju silma

marjasha
    Member

Üldiselt päris vaadatav.

Tissid olid ka vinged….

Siis kui hoidjad peal om

Anonüümne
    Guest

saate reklaami vaadates nägin et suht suur osa mida reklaamis näidati olid lihasharjutused…üks kõhuharjutustest oli päris kõva arvestades nende kehasi… kas selline asi siis show pärast et inimestel huvitav vaadata oleks ? või kui nad üritavad kiiresti alla võtta siis on kasu sellistest asjadest?

marjasha
    Member

saate reklaami vaadates nägin et suht suur osa mida reklaamis näidati olid lihasharjutused…üks kõhuharjutustest oli päris kõva arvestades nende kehasi… kas selline asi siis show pärast et inimestel huvitav vaadata oleks ? või kui nad üritavad kiiresti alla võtta siis on kasu sellistest asjadest?
    Biitseps
    Member

Andrese omi ikka mõtlesid?

Saatejuhi

hehee
    Member

Mulle ei istu see idee, et maha tuleb võtta võimalikult kiiresti võimalikult palju.

rinaldo
    Member

Mulle ei istu see idee, et maha tuleb võtta võimalikult kiiresti võimalikult palju.

Miks siis ei sobi?

SHOXi
    Member

Kui sa kaalud ikka 180 kilo, siis 1 kilo nädalas oleks normaalne ?

Erkko
    Member

Kui sa kaalud ikka 180 kilo, siis 1 kilo nädalas oleks normaalne ?
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 351 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.