Kaalust alla kiiresti.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalust alla kiiresti.
- This topic has 169 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
Okk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2011 at 9:22 p.l. #316409
Archangel
MemberMeie poepiim ei ole normaalne piim ja ta käitub kehas väga huvitavalt-Usun et point on insuliini stabiilsena hoidmises, et insuliipiik liigseid süsikaid rasvarakkudesse ei talletaks. (Aga sa ju see mees, kes arvab, et jube hea on seda hirmsalt kõigutada)
Juusiis on Antson Broscientist?
No kuidas seda liigset kõigutamist võtta. Minu arust keskmine kulturist kõigutab seda kõige rohkem oma regulaarsete 6+ toidukordade arvudega. See, et kõikumise amplituud väiksem on – ongi minu arust hoopis hullem. Kuna keha veedab liialt palju aega kõrgenenud insuliinitaseme juures ning see võib rikkuda keha normaalset tundlikkust insuliini suhtes.
Süües vähem toidukordi on päeva jooksul ainult paar suurt kõikumist ning einete vahel jõuavad tasemed veres pm. baasnäitajateni taastuda mis peaks võimaldama tundlikkust säilitada.
Ning see palju süsivesikuid rasvarakkudesse talletatakse on täiesti ebaoluline faktor. Talletagu või iga viimne gramm otse rasvarakkudesse. Täiesti savi. Tähendab lihtsalt seda, et suureneb pärast rasvadepõletus ja valkude põletamine.
Kaloraaž siiski määrab selle kuhu suunas kaalu liikuma hakkab. Sellest teises teemas juba ju rääkisime.
Antson räägib üldiselt tarka juttu. Aga on temalgi omad momendid kus veidi tobedust suust tuleb. Antud juhul räägime eelkõgie sellest, et ma ei ole näinud ühtegi uuringut, mis väidaks, et see piimast põhjustatud suurenenud insuliinireaktsioon põhjustaks kuidagi rasvumist või segaks inimesel negatiivse kaloraaži puhul kaalust alla võtta.
Inimesed võtavad täiesti vabalt kaalust alla süües ka 800g süskareid päevas. Kujutage ette, mis nende inimeste insuliinitase päeva jooksul olla võib. Ulmeline. See aga ei takista rasva põletamast.
oktoober 6, 2011 at 9:30 p.l. #316410Archangel
MemberAh mida ma üldse räägin siin… ajad mul juhet kokku öösel.
oktoober 7, 2011 at 5:47 e.l. #316417samuil
MemberLõpuks keegi, kes jagab matsu lahti.
Aga see peaks olema kõigile enesestmõistetav. (Samas… krt, siin ei tea pooled inimesed üldse millestki midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Kui vähendad menüüs süsikate osakaalu siis kaloraaz ei vähene või ? Enne kui kaagutad mõtle natuke !!
oktoober 7, 2011 at 5:55 e.l. #316419Archangel
MemberKui vähendad menüüs süsikate osakaalu siis kaloraaz ei vähene või ? Enne kui kaagutad mõtle natuke !!Kust kontekstist sa selle nüüd välja krabasid?
Muidugi kaloraaž väheneb. Aga süskarite vähendamine ise-enesest pole mingi näitaja, kui selle asemel pärast rasvu või valke juurde süüakse.
Kaloraaž on määrav, mitte see palju sul süskareid menüüs on. Ma võin süskarid nulli ka viia ja minna paksuks nagu orikas. Absoluutselt ebaoluline faktor.
Kuid kuna valke ja rasvu on elutegevuseks ja üldse lihasmassi kasvatamiseks kindlasti vaja teatud kogustes, siis enamasti annabki mängida just süskaritega. Sellest ka sinu soovitused nagu aru saan.
oktoober 7, 2011 at 6:10 e.l. #316420samuil
MemberKust kontekstist sa selle nüüd välja krabasid?Muidugi kaloraaž väheneb. Aga süskarite vähendamine ise-enesest pole mingi näitaja, kui selle asemel pärast rasvu või valke juurde süüakse.
Kaloraaž on määrav, mitte see palju sul süskareid menüüs on. Ma võin süskarid nulli ka viia ja minna paksuks nagu orikas. Absoluutselt ebaoluline faktor.
Kuid kuna valke ja rasvu on elutegevuseks ja üldse lihasmassi kasvatamiseks kindlasti vaja teatud kogustes, siis enamasti annabki mängida just süskaritega. Sellest ka sinu soovitused nagu aru saan.

Lõpuks keegi, kes jagab matsu lahti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2011 at 8:18 e.l. #316440ROtter
MemberKust kontekstist sa selle nüüd välja krabasid?Kuid kuna valke ja rasvu on elutegevuseks ja üldse lihasmassi kasvatamiseks kindlasti vaja teatud kogustes, siis enamasti annabki mängida just süskaritega. Sellest ka sinu soovitused nagu aru saan.
oktoober 7, 2011 at 8:26 e.l. #316441Archangel
MemberVastavalt vajadusele muudetakse ikka kõiki kolme. Kui lihasmass suureneb, kas siis jääd sama valgukoguse juurde?Jah.
Jälgin gramme kehakilo kohta. Mitte mingit lambi fikseeritud kogust. Sama rasvadega.
oktoober 7, 2011 at 10:07 e.l. #316457AlanBStard
ModeratorIGF-1 in milk appears to increase your insulin levels and possibly increases IGF-1 production inside your body. Excessively high insulin levels are a huge problem for women … aga nagu ühes teises portaalis öeldakse, siis kõhu kohapealt pole Sul midagi ette näidata
IGF-1 tõstab insuliini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>e-i-u-s-u
IGF-1 ise on üldiselt igatahes rasvapõletaja.
Lühikesi insuliinipiike ma pigem kiidan heaks ja kasutan vajalike asjade rakkudesse saamiseks.
Aminohapped annavad eriti hästi sobivaid lühikesi piike nii et ma kipun neid eelistama, või siis segu nagu piim, mis on hästi insuliini vallandavate aminohapete ja süsivesikute segu.
oktoober 7, 2011 at 10:12 e.l. #316459AlanBStard
ModeratorInimesed võtavad täiesti vabalt kaalust alla süües ka 800g süskareid päevas. Kujutage ette, mis nende inimeste insuliinitase päeva jooksul olla võib. Ulmeline. See aga ei takista rasva põletamast.Mul üks sõber kes otseselt trenni ei tee, jõudu on kõvasti, lihased head ja joonistuvad ka hästi välja.
oktoober 7, 2011 at 1:24 p.l. #316498muammar
MemberMul üks sõber kes otseselt trenni ei tee, jõudu on kõvasti, lihased head ja joonistuvad ka hästi välja.Selliseks tahaks küll kohe saada, mida peaks ettevõtma?
oktoober 7, 2011 at 1:31 p.l. #316500Okk
MemberSelliseks tahaks küll kohe saada, mida peaks ettevõtma?Ma ei tea , alustuseks võid proovida AlanBstard´ga sõbraks saada…
oktoober 7, 2011 at 2:38 p.l. #316515AlanBStard
ModeratorMa ei tea , alustuseks võid proovida AlanBstard´ga sõbraks saada…
oktoober 7, 2011 at 3:58 p.l. #316294muammar
Member
oktoober 7, 2011 at 4:12 p.l. #316525Archangel
MemberEga siin midagi väga keerulist pole. Erinevate rasside puhul on teatud erinevused kehasiseselt, millest kõigist me isegi täiesti teadlikud pole.
Üldjoontes töötab keha siiski samamoodi. Tarbib ja salvestab energiat. Annad talle liiga palju ning läheb rasva, annad liiga vähe ning rasv kaob. Mis võib kõikuda on see kuidas rasv kehal paikneb ning kui lihtsalt/raskelt teatud kohtadest kaob.
Samuti see, kui varmalt keha oma funktsioone reguleerib vastavalt sissetulevale energiale – ehk kui kergesti sissetarbitud energia rasvadest läheb ja kui kergesti see kaob.
Kui lõpuks individuaalsetele reaktsioonidele pihta saad siis käib ikka kõik samamoodi. Jälgid kalorite ja makrode tarbimisi ning saavutad vastavalt sellele ka tulemusi.
Sama kehtib siis ka lihasmassi kasvatamise/kadumise kohta. Erinevate hormoonide tasakaal jms mõjutab kõik selle effektsiivsust. Kui lõpuks vastavalt sellele treeningut/toitumist korrigeerida siis baastõed kehtivad samamoodi edasi nagu ka kõigi teiste puhul.
oktoober 7, 2011 at 4:37 p.l. #316527naksitrall
Membervaene teemaalgataja ei saa pooltest terminitest siin arugi. Aga loodetavasti sai ta oma küsimustele vastused.
Jälgida kaloreid, olla energiadefitsiidis ning teha mõõdukat aeroobset ( jooks, ujumine, ergomeeter jne – üle 30 minuti iga kord )
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.