Kaalust alla kiiresti.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalust alla kiiresti.
- This topic has 169 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
Okk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2011 at 9:04 e.l. #316232
JungaTroll
MemberTere! Olen 18 aastane tütarlaps, 164 cm pikk ja kaalu 55-56 kg. Sooviks saada kiiresti kaalust alla u 50-ne peale, mis peaksin tegema?Maksimaalne teoreetiline kiirus, millega selle kaalu sinna saad (jätame kõrvale kõikvõimalikud lollid soovitused kehast vesi välja ajada vms., sest tegelikult soovid sa mahtuda 3 numbrit väiksematesse riietesse, mitte 5kg kergem olla) oleks 2 kuud. Kuid arvestades su kirjutatut, et ei jaksa kaloreid jälgida ja eriti ei liigu ka, siis pakun, et sul läheb selleks ca 1 aasta või siis ei jõua sa sinna iialgi.
Nii et ikkagi paber näppu ja jälgi, mida sa sööd. Loe kalorid kokku. Lihastoonuse tõstmiseks 4-5x nädalas trenni ja mitte üksi stepperile või jooksulindile tiksuma vaid rühmatrennidesse, kus sul puhata ei lasta – BodyPump, BodyCombat, BodyJam.
oktoober 6, 2011 at 9:41 e.l. #316245htilga
MemberOlla kerges ~10% …. ? mis see tähendab ?Et sööd natukene vähem kui kulutad.
Soovitan samuti BodyPumpi – minu nädalaplaanis asendamatu treening!
oktoober 6, 2011 at 11:30 e.l. #316265marten66
Memberja kui kaua kulub aega, et soovitud tulemus saada? Kui ma nüüd 3x nädalas teen.. kas jooks mõjub ka kõhule?Kui sa reaalselt nüüd 3x nädalas ka teed midagi, k.a. jooks, siis tulemused peaksid näha olema 3 – 8 nädalaga olenevalt kümnetest teguritest, k.a. sinu pühendumisest.
oktoober 6, 2011 at 1:16 p.l. #316281samuil
MemberSa soovid tegeleda tulemusega(liigne rasv kõhul) kuid mitte põhjusega(toitumine). Sa võid vehkida kõhulihastele harjutusi iga päev ja käia ka jooksmas kuid kui sa ei muuda toitumist ei ole ka erilst muutust näha.
Proovi jätta kõrvale oma toiduvalikust kõik “valge” s.o. jahutooted(sai,leib,koogikesed,keeksid,küpsised jne.), suhkur, limonaadid(coca,fanta,sprite jne.), majonees,kreemid, kommid….
Tarbi rohkem puu- ja juurvilju. Praegu õunad valmis väga hea aeglaste süsikate allikas. Tarbi kindlasti vett. Selliselt käitudes on abi ka treeningutest.
oktoober 6, 2011 at 2:28 p.l. #316286ROtter
MemberSa soovid tegeleda tulemusega(liigne rasv kõhul) kuid mitte põhjusega(toitumine). Sa võid vehkida kõhulihastele harjutusi iga päev ja käia ka jooksmas kuid kui sa ei muuda toitumist ei ole ka erilst muutust näha.Proovi jätta kõrvale oma toiduvalikust kõik “valge” s.o. jahutooted(sai,leib,koogikesed,keeksid,küpsised jne.), suhkur, limonaadid(coca,fanta,sprite jne.), majonees,kreemid, kommid….
Tarbi rohkem puu- ja juurvilju. Praegu õunad valmis väga hea aeglaste süsikate allikas. Tarbi kindlasti vett. Selliselt käitudes on abi ka treeningutest.
Kõik “valge” – hapukoor, piim, kodujuust, muna, enamus kalu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 2:30 p.l. #316287Archangel
MemberSõin just ära 200g sefiiri. Am I gonna die?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 2:36 p.l. #316288ROtter
MemberSõin just ära 200g sefiiri. Am I gonna die?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SV polegi tähtis. Ta ei ole eluks vajalik ühend mida peaks toidust saama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 2:42 p.l. #316289Archangel
MemberSV polegi tähtis. Ta ei ole eluks vajalik ühend mida peaks toidust saama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maximas allahinnatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Nämma.oktoober 6, 2011 at 2:51 p.l. #316291samuil
MemberKõik “valge” – hapukoor, piim, kodujuust, muna, enamus kalu?
Omaarust ju lugesin üles millist “valget” ma mõtlesin(süsivesikud). Sul ilmselt lugemis-arusaamis probleemid või lihtsalt vaja jälle TARKA panna.
oktoober 6, 2011 at 3:16 p.l. #316297ROtter
MemberKõik “valge” – hapukoor, piim, kodujuust, muna, enamus kalu?Omaarust ju lugesin üles millist “valget” ma mõtlesin(süsivesikud). Sul ilmselt lugemis-arusaamis probleemid või lihtsalt vaja jälle TARKA panna.
Proovi jätta kõrvale oma toiduvalikust kõik “valge” s.o. jahutooted(sai,leib,koogikesed,keeksid,küpsised jne.), suhkur, limonaadid(coca,fanta,sprite jne.), majonees,kreemid, kommid….
… (kolm punkti) lause lõpus viitab jätkuvale loetelule.
Kui te ei oska ennast korrektselt väljendada, siis kes selles süüdi on?
oktoober 6, 2011 at 3:24 p.l. #316299Archangel
MemberMulle pakub üldse nalja kuna ma ei jätaks menüüst midagi välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah, the joys of internet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 3:50 p.l. #316300argoll
MemberProovi jätta kõrvale oma toiduvalikust kõik “valge” s.o. jahutooted(sai,leib,koogikesed,keeksid,küpsised jne.), suhkur, limonaadid(coca,fanta,sprite jne.), majonees,kreemid, kommid….… (kolm punkti) lause lõpus viitab jätkuvale loetelule.
Kui te ei oska ennast korrektselt väljendada, siis kes selles süüdi on?
Ma usun, et seekord said kõik teised peale Sinu õigesti aru ja pealegi piim ei ole kõhupeki vohamise puhul ka hea lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
oktoober 6, 2011 at 3:57 p.l. #316301ROtter
MemberMa usun, et seekord said kõik teised peale Sinu õigesti aru ja pealegi piim ei ole kõhupeki vohamise puhul ka hea lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Ma ei loe postitusi tuginedes ainult enda teadmistele, ma püüan samastuda teema algatajatega.
Ma joon iga päev 1 l pastöriseerimata piima (rasvasus 4,3 %), olen joonud ka ühe söögikorra ajal selle koguse, aga kõhupekki mul pole. Ma vist joon kuidagi valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 4:03 p.l. #316303argoll
MemberMa ei loe postitusi tuginedes ainult enda teadmistele, ma püüan samastuda teema algatajatega.Ma joon iga päev 1 l pastöriseerimata piima, olen joonud ka ühe söögikorra ajal selle koguse, aga kõhupekki mul pole. Ma vist joon kuidagi valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinul ju kõhupekk pole kunagi vohanud?Kellele aga geneetika selle just kõhupeale andnud on, siis jõudu piimaga sellest lahti saamiseks, nagu naistelehed kirjutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
oktoober 6, 2011 at 5:05 p.l. #316311Archangel
Memberja pealegi piim ei ole kõhupeki vohamise puhul ka hea lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Lollus kuubis.
Ma proovisin praegu välja mõelda ükskõik kui kaudset põhjust, miks piim halb oleks. Ei suutnud leida. Oleks ta siis kaloriterikas vähemalt vms. Pole ta sedagi. Mingid hädised 50kcal 100ml kohta või nii.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.