Kaalust alla ja vormi
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kaalust alla ja vormi
- This topic has 23 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Ingrid-.
-
AutorPostitused
-
mai 23, 2007 at 7:44 e.l. #116027
Kristelle
MemberNo ostisin nüüd ka enda toitumiskava välja mis kunagi sai tehtud kuid kui hakkasin selle järgi sööma siis jätsin poole toidust järgi kuna kõht sai mega täis. Aga üritan nüüd seda uuesti järgima hakata aga väiksemate kogustega mille jõuan ka ära süüa.
Kuigi see ndl on juba väheke tulemusi näha -0,5 kg
mai 23, 2007 at 2:04 p.l. #116055triinum
MemberMulle jääb arusaamatuks, et kusagil foorumi teemas räägiti, et rasvapõletus peaks olema pulsiga 120, nii, et saad sõbraga juttu ajada. Samas artiklis “kuidas rikkuda vorm ja kahjustada tervist” räägiti, et see on kõige kahjulikum. Veel räägitakse seal sellest, et üle kahe korra nädalas ei maksa aeroobset teha
mai 23, 2007 at 3:30 p.l. #116059tomster
MemberMulle jääb arusaamatuks, et kusagil foorumi teemas räägiti, et rasvapõletus peaks olema pulsiga 120, nii, et saad sõbraga juttu ajada. Samas artiklis “kuidas rikkuda vorm ja kahjustada tervist” räägiti, et see on kõige kahjulikum. Veel räägitakse seal sellest, et üle kahe korra nädalas ei maksa aeroobset teha
mai 23, 2007 at 6:39 p.l. #116065SiimN
MemberNo ostisin nüüd ka enda toitumiskava välja mis kunagi sai tehtud kuid kui hakkasin selle järgi sööma siis jätsin poole toidust järgi kuna kõht sai mega täis. Aga üritan nüüd seda uuesti järgima hakata aga väiksemate kogustega mille jõuan ka ära süüa.Kuigi see ndl on juba väheke tulemusi näha -0,5 kg
mai 24, 2007 at 6:36 e.l. #116084Kristelle
MemberUurisin juba mis sünnipäeva menüüs on
mai 24, 2007 at 7:17 e.l. #116087matti
MemberNo maitsestatud kohupiimas ei ole näiteks….maasikaid
mai 25, 2007 at 5:59 e.l. #116179Kristelle
MemberNo on käes reede. olen koguaeg jäginud mida suust sisseajan ja eile trenni päeva polnud , päev nagu ikka õhtul sõin ka sellist kerget toitu nagu riis kana ja krevettidega ning lisasin ka muna sinna, kohe oli see 0,5kg tagasi mis maha võtsin…..MIS MA VALESTI OLEN TEINUD???
mai 25, 2007 at 7:28 e.l. #116183daemonium
MemberNo on käes reede. olen koguaeg jäginud mida suust sisseajan ja eile trenni päeva polnud , päev nagu ikka õhtul sõin ka sellist kerget toitu nagu riis kana ja krevettidega ning lisasin ka muna sinna, kohe oli see 0,5kg tagasi mis maha võtsin…..MIS MA VALESTI OLEN TEINUD???
detsember 30, 2007 at 7:08 p.l. #135772Ingrid-
MemberKindlasti harjuta ennast ideega, et kaal alati langeb JA KA t6useb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti tihti kaalupeal käia ei tasu…kasuta parem peeglit ja m66dulinti!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.