kaalust alla ja keha trimmi!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kaalust alla ja keha trimmi!
- This topic has 52 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
september 1, 2009 at 1:54 p.l. #216676
mammamia
MemberMinu viimased võistlused eelmisel nädalavahetusel: esmaspäevane kaal peale nädalavahetuse laadimist 72.9 kg.12 tundi enne kaalumist 69 kg.
Kaalumisel 65.9 kg.
Aga tervisliku / tavalisele inimesele sobiva kaalulangetamisega pole siin midagi pistmist
Kui juba kirja panib, lao lagedale, mida kui palju sõid. Mis sellest, et pole tervislik. Õues käimine pole ka tänapäeval tervislik.
september 1, 2009 at 1:57 p.l. #216677Vilps
MemberMidagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).
Aga miks selle kaalu allasaamisega nüüd nii kiire on?
september 1, 2009 at 2:34 p.l. #216683jrx
MemberKui juba kirja panib, lao lagedale, mida kui palju sõid. Mis sellest, et pole tervislik. Õues käimine pole ka tänapäeval tervislik.Ma loodan, et ma ei mõju ülbelt, aga esiteks selline know how on väga individuaalne ja teiseks päris pikaajalise töö tulemus, seega oleks sellise info avalik levitamine ühest küljest vastutustundetu ja teisest küljest ma arvan, et see info maksab.
Loodan, et mõistate.
september 1, 2009 at 2:35 p.l. #216684mammamia
MemberAga miks selle kaalu allasaamisega nüüd nii kiire on?Sest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.
september 1, 2009 at 2:49 p.l. #216686marjasha
MemberSest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.Oled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?
september 2, 2009 at 9:28 e.l. #216863mammamia
MemberOled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?Ma usun, et ei ole. Pole kunagi varem olnud, kui saan ree peale, siis olen sama inimene, kes varem.
september 2, 2009 at 9:44 e.l. #216866krut949
Membersee kaalulangetamine ja keha KIIRELT trimmi saamise soov hakkab juba väsitavaks muutuma. midagi ei saavuta üleöö. kui pole just oma normaalkaalust 2x raskem, siis o,5 kilo nädalas on normaalne. ja seda toitumisega, mis katab isiku baasainevahetuse vähemalt. muidu ei tule midagi tervislikust kaalulangetamisest välja. kui ma sööksin vaid paar õuna ja pool muna päevas ning jooksin vett. arvan, et oleksin nädalaga lolliks minemas ja tige kõigi peale keda kohtan ning energiast totaalselt tühi… ehk trenniks ei jääks midagi enam alles. edu terviserikkujatele….
september 2, 2009 at 10:25 e.l. #216873jrx
MemberEks jah funktsionaalne ja püsiv kaalulangetamine saab toimuda ainult max 100g päevas keskmiselt minu meelest. See teeb 700 grammi nädalas.
september 2, 2009 at 12:12 p.l. #216876kuuliks
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344264
Aga kui tahtejõud suur, saab kõike saavutada!
september 2, 2009 at 12:49 p.l. #216881kris0610
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344264Aga kui tahtejõud suur, saab kõike saavutada!
Tahaks üheks hetkeks mõista,mis toimub selliste inimeste peas…minu jaoks on see üks suur mõistatus.Kui mul on kõht tühi,siis ma ka söön…ma tõesti ei kujuta ette,et mis sunniks mind terve päev,veel hullem mitu päeva ringi kõndima täitsa tühja kõhuga.
september 2, 2009 at 3:05 p.l. #190150AlanBStard
ModeratorEks jah funktsionaalne ja püsiv kaalulangetamine saab toimuda ainult max 100g päevas keskmiselt minu meelest. See teeb 700 grammi nädalas.HCG-dieedi puhul räägitakse palju suurematest numbritest, aga ma ei tea milline selle dieedi teaduslik taust on.
september 2, 2009 at 5:33 p.l. #216910jrx
MemberHCG-dieedi puhul räägitakse palju suurematest numbritest, aga ma ei tea milline selle dieedi teaduslik taust on.No dieet, mille puhul midagi süstima peab ei lähe enam minu arvates “normaalsesse” kategooriasse, isegi kui toimib. Ma ei saa aru, miks see 700 grammi nädalas inimeste jaoks liiga aeglane on – see on 2,8 kg kuus (kindlasti suurem inimene saab võibolla pisut suurema numbri) ja 4 kuuga üle 10 kilo! Mina ei pea nelja kuud oma elust väga pikaks ajaks…
september 4, 2009 at 7:46 e.l. #217319mammamia
MemberNo dieet, mille puhul midagi süstima peab ei lähe enam minu arvates “normaalsesse” kategooriasse, isegi kui toimib. Ma ei saa aru, miks see 700 grammi nädalas inimeste jaoks liiga aeglane on – see on 2,8 kg kuus (kindlasti suurem inimene saab võibolla pisut suurema numbri) ja 4 kuuga üle 10 kilo! Mina ei pea nelja kuud oma elust väga pikaks ajaks…Ma soovin teada, kuidas sa kunagi 12 kg 2,5 kuuga alla said?? Jaga nõuandeid.
september 4, 2009 at 2:55 p.l. #217405kuuliks
MemberMina leidsin sellise:
DigitalC11.12.2001, 20:39
//Oli üks tuttav tütarlaps, kes võttis 80kg pealt alla 55kg peale vett juues. Hommikul sõi natukene, päeva jooksul jõi ära vähemalt 1,5l vett ja õhtul sõi korralikult. Tema puhul mõjus. Ainult, et kui ta juhtus teinekord maiustama siis karistas ta end lisakoguse veega.//
september 4, 2009 at 7:25 p.l. #217467jrx
MemberMa soovin teada, kuidas sa kunagi 12 kg 2,5 kuuga alla said?? Jaga nõuandeid.Pole kunagi juhtunud minu puhul. Linnalegend:)
Tõsi, mu väikseim täiskasvanuea eluskaal (s.t. stabiilne, mitte võistlusteks “tehtud” kaal) on 66 kg ja suurim 76 kilo, ent kõikumine käib keskelt üles-alla – normaalkaal mul 71-72 kg.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.