Skip to main content

kaalust alla ja keha trimmi!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kaalust alla ja keha trimmi!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
    mammamia
    Member

Minu viimased võistlused eelmisel nädalavahetusel: esmaspäevane kaal peale nädalavahetuse laadimist 72.9 kg.

12 tundi enne kaalumist 69 kg.

Kaalumisel 65.9 kg.

Aga tervisliku / tavalisele inimesele sobiva kaalulangetamisega pole siin midagi pistmist

Kui juba kirja panib, lao lagedale, mida kui palju sõid. Mis sellest, et pole tervislik. Õues käimine pole ka tänapäeval tervislik.

Vilps
    Member

Midagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.

Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).

Aga miks selle kaalu allasaamisega nüüd nii kiire on?

jrx
    Member

Kui juba kirja panib, lao lagedale, mida kui palju sõid. Mis sellest, et pole tervislik. Õues käimine pole ka tänapäeval tervislik.

Ma loodan, et ma ei mõju ülbelt, aga esiteks selline know how on väga individuaalne ja teiseks päris pikaajalise töö tulemus, seega oleks sellise info avalik levitamine ühest küljest vastutustundetu ja teisest küljest ma arvan, et see info maksab.

Loodan, et mõistate.

mammamia
    Member

Aga miks selle kaalu allasaamisega nüüd nii kiire on?

Sest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.

marjasha
    Member

Sest seda liiga kiirelt tuli ja püksid tuugalt jalas. Uusi ma ei osta ja ise olin loll, et jäätist jms sõin. Ei suutnud lihtsalt vastu panna.

Oled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?

mammamia
    Member

Oled Sa päris kindel, et Sul mõne toitumishäirega tegemist pole?

Ma usun, et ei ole. Pole kunagi varem olnud, kui saan ree peale, siis olen sama inimene, kes varem.

krut949
    Member

see kaalulangetamine ja keha KIIRELT trimmi saamise soov hakkab juba väsitavaks muutuma. midagi ei saavuta üleöö. kui pole just oma normaalkaalust 2x raskem, siis o,5 kilo nädalas on normaalne. ja seda toitumisega, mis katab isiku baasainevahetuse vähemalt. muidu ei tule midagi tervislikust kaalulangetamisest välja. kui ma sööksin vaid paar õuna ja pool muna päevas ning jooksin vett. arvan, et oleksin nädalaga lolliks minemas ja tige kõigi peale keda kohtan ning energiast totaalselt tühi… ehk trenniks ei jääks midagi enam alles. edu terviserikkujatele….

jrx
    Member

Eks jah funktsionaalne ja püsiv kaalulangetamine saab toimuda ainult max 100g päevas keskmiselt minu meelest. See teeb 700 grammi nädalas.

kuuliks
    Member

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344264

Aga kui tahtejõud suur, saab kõike saavutada!

kris0610
    Member

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344264

Aga kui tahtejõud suur, saab kõike saavutada!

Tahaks üheks hetkeks mõista,mis toimub selliste inimeste peas…minu jaoks on see üks suur mõistatus.Kui mul on kõht tühi,siis ma ka söön…ma tõesti ei kujuta ette,et mis sunniks mind terve päev,veel hullem mitu päeva ringi kõndima täitsa tühja kõhuga.

AlanBStard
    Moderator

Eks jah funktsionaalne ja püsiv kaalulangetamine saab toimuda ainult max 100g päevas keskmiselt minu meelest. See teeb 700 grammi nädalas.

HCG-dieedi puhul räägitakse palju suurematest numbritest, aga ma ei tea milline selle dieedi teaduslik taust on.

jrx
    Member

HCG-dieedi puhul räägitakse palju suurematest numbritest, aga ma ei tea milline selle dieedi teaduslik taust on.

No dieet, mille puhul midagi süstima peab ei lähe enam minu arvates “normaalsesse” kategooriasse, isegi kui toimib. Ma ei saa aru, miks see 700 grammi nädalas inimeste jaoks liiga aeglane on – see on 2,8 kg kuus (kindlasti suurem inimene saab võibolla pisut suurema numbri) ja 4 kuuga üle 10 kilo! Mina ei pea nelja kuud oma elust väga pikaks ajaks…

mammamia
    Member

No dieet, mille puhul midagi süstima peab ei lähe enam minu arvates “normaalsesse” kategooriasse, isegi kui toimib. Ma ei saa aru, miks see 700 grammi nädalas inimeste jaoks liiga aeglane on – see on 2,8 kg kuus (kindlasti suurem inimene saab võibolla pisut suurema numbri) ja 4 kuuga üle 10 kilo! Mina ei pea nelja kuud oma elust väga pikaks ajaks…

Ma soovin teada, kuidas sa kunagi 12 kg 2,5 kuuga alla said?? Jaga nõuandeid.

kuuliks
    Member

Mina leidsin sellise:

DigitalC11.12.2001, 20:39

//Oli üks tuttav tütarlaps, kes võttis 80kg pealt alla 55kg peale vett juues. Hommikul sõi natukene, päeva jooksul jõi ära vähemalt 1,5l vett ja õhtul sõi korralikult. Tema puhul mõjus. Ainult, et kui ta juhtus teinekord maiustama siis karistas ta end lisakoguse veega.//

http://forum.planet.ee/archive/index.php/t-10638.html

jrx
    Member

Ma soovin teada, kuidas sa kunagi 12 kg 2,5 kuuga alla said?? Jaga nõuandeid.

Pole kunagi juhtunud minu puhul. Linnalegend:)

Tõsi, mu väikseim täiskasvanuea eluskaal (s.t. stabiilne, mitte võistlusteks “tehtud” kaal) on 66 kg ja suurim 76 kilo, ent kõikumine käib keskelt üles-alla – normaalkaal mul 71-72 kg.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.