kaalust alla ja keha trimmi!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kaalust alla ja keha trimmi!
- This topic has 52 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2009 at 7:46 e.l. #216180
kimmel
MemberTere, minu mure selline:Olen 27 aastane naine, vahelduva eduga läbi aegade kaalunud umbes 65 kg. Peale sünnitust aga kaal hakkas tõusma kuni jõudis 83.5 kg-ni
Nüüd umbes 3 aastat selles kaalus olnud, olen paari kuuga alla võtnud nii,et kaalun 72kg. Kaal langes suure stressiga. Nüüd kus eluolud stabiilsemad, olen hakanud jooksmas käima, 3-4 korda nädalas 6km 40minutiga. Vahetevahel sõidan ka rulluisku.
Tahaks kaalu langetada veel umbes 7kg. Praegu aga kaal püsib ja ei taha kuidagi langeda enam. Toitun nii, et hommikul tass kohvi suhkruga + näkileib singiga,lõunaks tavaline praad, ja nüüd siis õhtu on selline segane värk kuna ma ei tea mida õhtul süüa tohib.Olen joonud suure klaasi keefiri ja siis sama hommikune näkileib singiga või näiteks kodujuustu. Tihedamalt ma päeva jooksul süüa ei taha, mulle sobib see kindel 3x päevas süsteem väga hästi.
Aga mis ma teen valesti , et kaal ei lange? Millist trenni veel võiks teha? Praegu on rasva vähemaks jäänud ja nahk suhteliselt lõtv,kas peaksin jõusaali minema? või hoopis shapingusse? help!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad, et kaal langeks hakka ka nende kolme korra vahel sööma.Tee lihtsalt kerge õun ja kohupiim näiteks.Hoiab seedimise kiire.Ja kasuta fitness.ee otsingut,saad palju targemaks.
august 29, 2009 at 1:26 p.l. #216234mammamia
MemberAnna pärast teada, palju kaalu-sentimeetreid tagasi tuli.Teema pealkiri ütleb, et kaalust alla ja keha trimmi. Kaalust võid alla ju saada, ent trimmi küll mitte. Kõlab nagu kena toitumishäire või väga halb nali. (Vist ikka nali; 26-aastane inimene ei saa ometi nii loll olla?)
Jätsin mainimata, et teen ka trenni.
august 29, 2009 at 1:34 p.l. #216236Hola Bola
MemberOlen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.miski siin maailmas ei juhtu üleöö varu aega ja küll näed tulemusi dieet sellist sõna ei tohiks ollagi siis maailmas.
august 29, 2009 at 2:15 p.l. #216238kuuliks
MemberLugesin Tervisplussi, kus on 2 kaalulangetajat. Ühe personaaltreener on Argo der, kes ütles, et ta teab, kuidas ka 3-4 kg nädalaga alla võtta, aga ta ei andnud seda nõu neile. Kuigi naine oli huvitatud.
Mind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.
august 29, 2009 at 3:28 p.l. #216245J.J
MemberOlen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.See kisub paastujate poole mille tulemusel tõesti võib nädalaga kuni 8 kg kaotada. Kuid üle 3-4 päeva seda ei soovitaks. Zilmeri väitel pidi liigestele väga halvasti mõjuma!
august 29, 2009 at 9:09 p.l. #216289ingrid81
MemberOlen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.kui ma nii sööks .. tuleks 3-4 kilo juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 9:52 p.l. #216291BRIKI
MemberMind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.
Äkki annad selle lk numbri, kus oli öeldud, et nad saavutavad võistluskaalu 1 nädalaga. Ma ei usu seda, et selline asi HER`S ajakirjas oli. Ehk said ise valesti aru!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 10:19 p.l. #216297fatness.ee
Memberkui ma nii sööks .. tuleks 3-4 kilo juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma oleksin surnud.
august 30, 2009 at 9:31 e.l. #216310kuuliks
MemberSee kisub paastujate poole mille tulemusel tõesti võib nädalaga kuni 8 kg kaotada. Kuid üle 3-4 päeva seda ei soovitaks. Zilmeri väitel pidi liigestele väga halvasti mõjuma!Vau, 8 kg?
august 30, 2009 at 9:37 e.l. #216311kuuliks
MemberMind huvitab, kuidas inimesed saavutavad nt nädalaga oma võistluskaalu, kui nt normkaal on 69, aga võisluskaaluks peab saama 63 kg. Info pärineb Fitness HER’S ajakirjast.Äkki annad selle lk numbri, kus oli öeldud, et nad saavutavad võistluskaalu 1 nädalaga. Ma ei usu seda, et selline asi HER`S ajakirjas oli. Ehk said ise valesti aru!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe kasvõi eelviimast Tervisplussi, kus Argo Ader teadis öelda, kuidas 3 kg maha saada nädalaga.
august 30, 2009 at 12:11 p.l. #216339BRIKI
MemberLoe kasvõi eelviimast Tervisplussi, kus Argo Ader teadis öelda, kuidas 3 kg maha saada nädalaga.Võimalik on see jah aga võistlejad valmistuvad mitu kuud võistlusteks ning nad ei saavuta võistluskaalu 1 nädalaga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2009 at 7:36 e.l. #216628mammamia
Memberma oleksin surnud.Midagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.
Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).
september 1, 2009 at 9:10 e.l. #216645LB
MemberMidagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).
ja siis ntx 200g kanafileed juurde ja tomat või 2 ning lõuna missugune.
september 1, 2009 at 9:51 e.l. #216655daemonium
MemberMidagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).
Amputeerimine on veel kiirem moodus;kaal langeb mühinal …
tulemus on sama kui sinu dieedi puhul.
Kiiresti saab ainult lollusi teha.Ja väga kiiresti väga suuri lollusi.
september 1, 2009 at 11:53 e.l. #216666jrx
MemberMinu viimased võistlused eelmisel nädalavahetusel: esmaspäevane kaal peale nädalavahetuse laadimist 72.9 kg.
12 tundi enne kaalumist 69 kg.
Kaalumisel 65.9 kg.
Aga tervisliku / tavalisele inimesele sobiva kaalulangetamisega pole siin midagi pistmist
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.