Skip to main content

Kaalust alla

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaalust alla

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Fuuria
    Member

Mis on põhireeglid, mida jälgima peaks kui tahan u 5 kg alla võtta aga mitte lihaste vaid rasva arvelt. Mida süüa hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks, mida enne ja pärast trenni? Treenin u 3-4 korda nädalas.

rinaldo
    Member

Selliseid teemasid on siin lugematul arvul. Kasuta otsingut!

Kui tahad personaalsemat lähenemist siis palun: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151

mammamia
    Member

Räägitakse pidevalt, et kaalust alla mitte lihaste arvelt.

Minu küsimus on hoopis, kuidas saada kaalust alla samal ajal lihast kasvatades? Söön juustu, muna ja kodujuustu+mõni puuvili päevas. Esimene toidukord on paar tundi pärast trenni- vastavalt päevadele, kas jõusaal, BP, bassein jm.

Või tuleb pärast trenni süüa hoopis süsivesikuid, kui eesmärgiks saada kaalu alla ja tuua lihaseid esile.

Goleteral
    Member

Räägitakse pidevalt, et kaalust alla mitte lihaste arvelt.

Minu küsimus on hoopis, kuidas saada kaalust alla samal ajal lihast kasvatades? Söön juustu, muna ja kodujuustu+mõni puuvili päevas. Esimene toidukord on paar tundi pärast trenni- vastavalt päevadele, kas jõusaal, BP, bassein jm.

Või tuleb pärast trenni süüa hoopis süsivesikuid, kui eesmärgiks saada kaalu alla ja tuua lihaseid esile.

Kaalu langetamine tähendab et sööd vähem kui keha vajab

Kaalu tõstmine tähendab et sööd rohkem kui keha vajab

Do you see the fault in your logic?

mammamia
    Member

Kaalu langetamine tähendab et sööd vähem kui keha vajab

Kaalu tõstmine tähendab et sööd rohkem kui keha vajab

Do you see the fault in your logic?

Loogiline, kuid kas vähem süües on võimalik, et lihas suureneb? Rohkem süüa ma ei soovikski.

Goleteral
    Member

Loogiline, kuid kas vähem süües on võimalik, et lihas suureneb? Rohkem süüa ma ei soovikski.

Lihas kasv toimib kui keha varustad rohkemaga kui ära kasutad, vähem süües toimub kaalu langetus!

Mõlemat korraga ei saa!

kuuliks
    Member

Lihas kasv toimib kui keha varustad rohkemaga kui ära kasutad, vähem süües toimub kaalu langetus!

Mõlemat korraga ei saa!

Aga mina olen näinud trennides ja jõusaalis naisi, kellel kehakaal väike, kuid lihased päris ilusad ja suht suured.

sass01
    Member

Aga mina olen näinud trennides ja jõusaalis naisi, kellel kehakaal väike, kuid lihased päris ilusad ja suht suured.

Sellepärast, et nemad on endale lihase kasvatanud, ning siis selle rasva pealt põletanud.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.