Kaalust alla!
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2013 at 9:32 p.l. #25237
Anonüümne
GuestTere! Olen 16 aastane poiss, kaalun umbes 119kg, olen 188cm pikk. Otsin abi toitumisel ja kuidas saada vormi ilma jõusaalita, et lihtsalt jookstes, rattaga sõites jne.
juuli 29, 2013 at 4:43 e.l. #347292KuriVari
MemberKõik on võimalik kui tahtejõudu on , sinupuhul on asi kinni söömises. Milline näeb välja sinu tavaline päevamenüü ?
juuli 29, 2013 at 10:15 p.l. #347312Anonüümne
GuestTäiesti tavalised võileivad ja kohv on lõuna paiku, sest siis ma alles ärkan ja vahepeal ei söö midagi ning õhtul siis mingi korralik soe toit vms.
juuli 30, 2013 at 5:21 e.l. #347313KuriVari
MemberTäiesti tavalised võileivad ja kohv on lõuna paiku, sest siis ma alles ärkan ja vahepeal ei söö midagi ning õhtul siis mingi korralik soe toit vms.
Ja millal sa trennis käid ja kuidas sinu trenn välja näeb ?
juuli 30, 2013 at 8:20 e.l. #347323priibe
MemberNagu näha siis pead alustama trennis käimisest:)! Samas lase mõnel treeneril teha trennikava ja toitumis kava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Ja kindlasti peab olema endal samuti motivatsiooni!juuli 30, 2013 at 12:19 p.l. #347325Anonüümne
GuestKuriVari, kirjutasin juba, et kuidas saada vormi ilma jõusaalita, et lihtsalt joostes, rattaga sõites jne. Kui mul oleks trenn siis ma oleks arvatavasti selle ära maininud.
Priibe, trennikava ja toitumiskava maksavad? Motivatsioon on kindlasti olemas.
juuli 30, 2013 at 1:51 p.l. #347326KuriVari
MemberKuriVari, kirjutasin juba, et kuidas saada vormi ilma jõusaalita, et lihtsalt joostes, rattaga sõites jne. Kui mul oleks trenn siis ma oleks arvatavasti selle ära maininud.
Trennikavaga pole sul ju midagi teha kui sa jõusaalis ei käi, lisaks on siin lehel hulgaliselt jõusaali kavasid kui peaksid sinna sattuma.
Esialgu peaksid endale trennitegemise rütmi sisse harjutama ja siis vaikselt toitumise kallal muudatusi tegema. Sinu kehakaalu puhul on rataas parem variant ma arvan
juuli 30, 2013 at 2:24 p.l. #347328Angelo
MemberTelli toitumiskava.
Kui ei lange siis kärbi. Katseta..
Kui ikka ei lange siis on tervisega nihu ja peaks juba arsti juurde pöörduma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 30, 2013 at 4:01 p.l. #347329priibe
MemberKuriVari, kirjutasin juba, et kuidas saada vormi ilma jõusaalita, et lihtsalt joostes, rattaga sõites jne. Kui mul oleks trenn siis ma oleks arvatavasti selle ära maininud.
http://www.fitness.ee/veebitreener
Siit saad uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina tellisin kava
Taavi Merisalult
http://www.treeningvarustus.com
Teine kava on tellitud
Marek Kalmuselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.