Kaalust alla
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalust alla
- This topic has 139 replies, 38 voices, and was last updated 9 years, 11 months tagasi by
tomba.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2014 at 11:02 e.l. #362457
Marxengel
MemberEi, jõusaalis ei pea käima.
Jõutreening ei = jõusaal.
Ja see, kes suusatab, peaks/võiks eelkõige tegelema ka lisaks/kõrvale jõutreeninguga. Ilma lihtsalt ei ole see hästi võimalik. Kui teed kõike tegemise pärast, kuidagi moodi, siis piisab ka ainult suustamisest.
Ja kui jutuks olid “sportlased”, siis nende tervise hea/halb “niigi olemine” – kuidas see käib? Kui oled ujuja, ujud päevad läbi ja tervis tänu sellele hea? Maadleja – maadled iga päev? Ja ei muud. S
a pead oma keha tasakaalustama, milleks ongi jõutreening.
Sul on veel palju avastada, enne kui kogupilt kokku saab. Mis on muidugi omaette väärtus – ei hakka igav. Kui sa just ei jää oma dogmadesse kinni. Enese “muutalaskmine” on üks kasulikke oskusi
märts 20, 2014 at 1:06 p.l. #362467Kang08
MemberEi, jõusaalis ei pea käima.
Jõutreening ei = jõusaal.
Ja see, kes suusatab, peaks/võiks eelkõige tegelema ka lisaks/kõrvale jõutreeninguga. Ilma lihtsalt ei ole see hästi võimalik. Kui teed kõike tegemise pärast, kuidagi moodi, siis piisab ka ainult suustamisest.
Ja kui jutuks olid “sportlased”, siis nende tervise hea/halb “niigi olemine” – kuidas see käib? Kui oled ujuja, ujud päevad läbi ja tervis tänu sellele hea? Maadleja – maadled iga päev? Ja ei muud. S
a pead oma keha tasakaalustama, milleks ongi jõutreening.
Sul on veel palju avastada, enne kui kogupilt kokku saab. Mis on muidugi omaette väärtus – ei hakka igav. Kui sa just ei jää oma dogmadesse kinni. Enese “muutalaskmine” on üks kasulikke oskusi
Minu postitust tsiteerid? Või kelle oma? Kui minu oma,siis seal oli mõte rohkem,et “igal harrastajal oma hobi”. Kes lükkab rauda,kes suusatab.Näiteks minu hobi ongi jõusaal.See on põhiline trenn,millega ennast vormis hoian.Muidugi vahest aeroobsena juurde ratast/ujumist/jooksu/korvpalli,jalutan ka tihti.Aga peamiseks hobiks on ikka raskuste liigutamine.Mulle lihtsalt meeldib.See mitmekülgse treeningu jutt on sul muidugi kõik õige.Jõusaal on pm hea tugi iga ala harrastajale.Jõukahundile,kel meeldib raskusi liigutada,teeb head vahest kerge rattatiir aeroobse näol.Erinevad treeningstiilid täiustavad teineteist.
märts 20, 2014 at 1:08 p.l. #362468Marxengel
MemberEi, sinuga oleme hetkel suhteliselt ühel teerajal.
aprill 4, 2014 at 4:57 p.l. #363271Acee
Member86
aprill 8, 2014 at 11:42 e.l. #363653Acee
Memberhttp://gyazo.com/1a9e47bc9e86611958a8955bbc4ce874
Äkki oskab keegi BF% pakkuda?
Vööümbermõõt 90, võin vajadusel teised mõõdud ka võtta, ainult nimetage.
aprill 8, 2014 at 11:58 e.l. #363655Marxengel
Member25 juures
aprill 8, 2014 at 2:35 p.l. #363668Acee
Member
aprill 8, 2014 at 4:53 p.l. #363673Invention
MemberParem poolsel pildil on ikka tiba vähem… Üle 20 küll ei pakuks.
aprill 8, 2014 at 5:35 p.l. #363678Acee
MemberMõtlesingi parempoolset, kui keegi veel segaduses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2014 at 6:04 p.l. #363680Sarge
Member
Selle pildi põhjal 20%.
aprill 8, 2014 at 6:24 p.l. #363683gmaster
Member22
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2014 at 3:35 e.l. #363697Marxengel
MemberÜle 20, igal juhul. Võrdlusmaterjaliks ise, kui sai kunagi mõõdetud 17, oli pilt oluliselt selgem.
Aga mis sa ennustad, selline lihtne jubin on igas saalis enamvähem olemas, las mõõdavad.
aprill 9, 2014 at 3:53 e.l. #363702Archangel
MemberÜle 20, igal juhul. Võrdlusmaterjaliks ise, kui sai kunagi mõõdetud 17, oli pilt oluliselt selgem.
Aga mis sa ennustad, selline lihtne jubin on igas saalis enamvähem olemas, las mõõdavad.
Need saalijubinad on suht mõttetud, näitavad aiateibaid. Tavainimestel enamvähem, kuid raske öelda millal täiesti võssa hakkab näitama. Isegi parimad vahendid maailmas on mingi 3% eksimisruumiga.
Muidugi üldiselt on see rasvaprotsendi mõõtmine minu meelest paras tobedus. Või noh – võib ju teha, kuid millegi pärast tundub, et paljude jaoks on see number või selle ümber käivad muutused nagu mingi meeletu saavutus omaette ning jäetakse tähtsamad muutujad tähelepanuta. Enesetunne, peegelpilt.
aprill 9, 2014 at 6:39 e.l. #363709Sarge
MemberNeed saalijubinad on suht mõttetud, näitavad aiateibaid. Tavainimestel enamvähem, kuid raske öelda millal täiesti võssa hakkab näitama. Isegi parimad vahendid maailmas on mingi 3% eksimisruumiga.
Ma olin võistlusdieedil mingi 4 weeks out vms ning see aparaat näitas mulle 24%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mariusele, kes oli minust oluliselt vedelam, näitas errorit ehk siis alla 5 või 7%Ma usun, et kui veega mängida, siis on juba muutused üle 5%.
aprill 9, 2014 at 8:21 e.l. #363730Marxengel
MemberJah, aga kui kellegi jaoks on see näit oluline, ei saa talle seda keelata.
Ja kui pakun pikemalt mõtlemata: see näitab õigema tulemuse, ehk, kui meie siin fotodega võrreldes. Nagu öeldud – tavainimesele.
Peegel on hea tagasiside, aga Holger, võtame mängu psühholoogia..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.