Kaalust alla
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalust alla
- This topic has 139 replies, 38 voices, and was last updated 9 years, 11 months tagasi by
tomba.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2012 at 11:05 e.l. #226378
Acee
MemberTõstan teemat
veebruar 5, 2012 at 1:06 p.l. #226345priit002
MemberMiks sa harjutustepangast kava ei võta ja ise leiutad? TÕsi ta on et osad harjutused on raskemad teha kui teised, aga seetõttu ka kohati mõjuvad rohkem. Kui sa ei saa osasid harjutusi enda jõusaalis teha see on teine teema. Siis sad vaadata äkki saad midagi sarnast teha. Aga trenn ongi raske ja kui vähemalt mina näen tulemusi, siis mul tekib küll tahtmine ikka rohkem ja rohkem pingutada. Ikka suurema ja suurema raskusega. Ja kindla kava järgi. See ei tunud esialgu tähtis, aga see ON. Siis sa näed et see mis eelmine trenn oli raske on seekord lihtsam. Võimalus, et sa mõne kehaosa treennimata jätad on ka väikese,kui on kava kellegi teadja poolt koostatud.Nii sama jõusaalis ringivaatamine ja lihtsalt tegemine ilma kindla plaanita on ajarasikamine. Ja kui tulemusi tahad siis TOITUMINE!
veebruar 5, 2012 at 3:05 p.l. #226239biggereveryday
Membersee oleneb kui algaja oled, kui pole ennem jõusaali sporti harrastanud siis esimesed 2 nädalat võiks teha jh sellist üldisemat. Edasi võiksid keskenduda ühel trennil kindlatele lihasgruppidele. Kindlasti leiad ka treeningkava siit fitnessi lehelt.
et kes on üle kahe nädala käinud pole mõtet teha kogu keha kava? ise mitu aastat käinud ja vahe peal kui teen kogu keha 3 * nädalas on areng parem kui jaotatud kavaga…
veebruar 6, 2012 at 2:12 p.l. #225124Acee
MemberLugesin kusagilt, et kui peale jõusaali pole midagi korralikku süüa, et klaas kakaod annab vajalikud asjad kätte mida peale jõusaali vaja – on see asi üldse usutav?
Otsisin endale ka enamvähem kava mis on kaheks jagatud, kuid samas vajab ka mõningaid parandusi. poolteist kilo ka kaotatud.
veebruar 7, 2012 at 7:35 p.l. #222760Acee
MemberSeoses selle üldise kaalualanduse kas targem on joosta enne või peale jõusaali külastust? Pärast jõusaali pidavat paremini kaloreid kulutama, eksin?
veebruar 7, 2012 at 8:01 p.l. #222739biggereveryday
MemberLugesin kusagilt, et kui peale jõusaali pole midagi korralikku süüa, et klaas kakaod annab vajalikud asjad kätte mida peale jõusaali vaja – on see asi üldse usutav?
Otsisin endale ka enamvähem kava mis on kaheks jagatud, kuid samas vajab ka mõningaid parandusi. poolteist kilo ka kaotatud.
klaas kakaod ei anna ju eriti midagi… eelista ikka korraliku sööki. ära nii väga nendes kg-des kinni ole, vaata ikka peeglist muutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2012 at 5:14 e.l. #222669ROtter
Kaks klaasi kakaod on parem kui üks.
Kalorsus
351.8 kcal
Valgud
14 g
Rasvad
10.52 g
Süsivesikud
49.04 g
veebruar 12, 2012 at 8:19 e.l. #216912Acee
MemberSooviks veel pärida kas pistaatsia pähklid on üldse asjad mida süüa vahepalaks, sest kui siit foorumist uurisin siis paljud kirjutavad, et maapähkel pidavat väga kasulik olema kuid pistaatsiate kohta pole üldse sõna poetatud
Samuti sooviks küsida jooksmise kohta: Kas seda tuleks teha enne või pärast jõusaali? Peale jõusaali pidavat paremini kaloreid kulutama, kuid ma tahaks siiski enne siit kinnitust saada kui muudatusi tegema hakkan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan vastajatele
veebruar 12, 2012 at 9:08 e.l. #216903biggereveryday
MemberKaks klaasi kakaod on parem kui üks.
Kalorsus
351.8 kcal
Valgud
14 g
Rasvad
10.52 g
Süsivesikud
49.04 g
14g valku on küll minu arvates pärast trenni natuke vähe… eriti kui plaanis lihast kasvatada aga kõik oleneb loomulikult… kui võtta näiteks pärast trenni kohe kaks kakaod ja näiteks 30min-1h pärast korralikult süüa siis miks ka mitte.
mina söön küll pistaatsiaid, parem kui soola pähkel igatahes. maapähkliga võrrelda ei oska hetkel…
veebruar 12, 2012 at 9:11 e.l. #190151ROtter
MemberSeoses selle üldise kaalualanduse kas targem on joosta enne või peale jõusaali külastust? Pärast jõusaali pidavat paremini kaloreid kulutama, eksin?
Loe siit:
http://weighttraining.about.com/od/techniquesandstrategies/a/cardio_weights.htm
veebruar 16, 2012 at 7:01 p.l. #207044Acee
MemberEhk on kellegil veel nõuandeid kuidas nagu effektiivsemalt kaalu langetada? Mitu tundi ratast litsuda kisub vägagi igavaks kuid homme lähen proovin esimest korda aeroobset treeningukava kuhu olen sisse paigutanud 20 minutilise HIITi mille olen jaganud kaheks. Võib see effektiivseks muutuda kui paigutan jõusaalide vahele selle kava?
Tegemist selle kavaga: http://www.fitness.ee/treeningkavad/64
Tegemist on naistele mõeldud kavaga, on tark muuta neid seeriate numbreid seal?
veebruar 16, 2012 at 7:36 p.l. #206976htilga
MemberEhk on kellegil veel nõuandeid kuidas nagu effektiivsemalt kaalu langetada? Mitu tundi ratast litsuda kisub vägagi igavaks kuid homme lähen proovin esimest korda aeroobset treeningukava kuhu olen sisse paigutanud 20 minutilise HIITi mille olen jaganud kaheks. Võib see effektiivseks muutuda kui paigutan jõusaalide vahele selle kava?
Tegemist selle kavaga: http://www.fitness.ee/treeningkavad/64
Tegemist on naistele mõeldud kavaga, on tark muuta neid seeriate numbreid seal?
Kui su spordiklubi võimaldab, siis mitmed rühmatreeningud on selleks hea vaheldus (mõned ka spetsiaalselt intervalltreeningu laadi).
veebruar 16, 2012 at 8:42 p.l. #206864Acee
MemberKuid kas antud kava annaks mingeid tulemusi kaalu langetamisel minu puhul? Või tuleks mul midagi muud ette võtta?
veebruar 21, 2012 at 7:18 p.l. #200366Acee
MemberSelline küsimus, kui süüa õhtul peale kodujuustu veel veidike puuvilja või muud eksootilist vilja kas see rikub kogu selle kaalulangetamise?
Natuke uuendusi ka, alustasin 104.6KG-a
Tänase seisuga 100,4KG ning peeglist kergelt muutusi näha
veebruar 21, 2012 at 8:59 p.l. #200132htilga
MemberMa ei näksiks õhtul süskareid, kui ma kaalu alandada sooviksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.