Kaalust alla. Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalust alla. This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by Bulletproof. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused november 14, 2011 at 5:35 p.l. #23680 freakz0idMember Tere, olen 18 aastane noormees ja tahaksin teie abi kaalust alla võtmisel. Olen 188cm pikk ja kaalun 119 kg, ilmselgelt olen tugevalt ülekaalus. Tegelesin varem 3 aastat jõusaaliga. Juurde hakkasin võtma siis kui linna kolisin. Hetkel, toitun 3 korda päevas ja peale kella kuut ei söö, spordiga hakkasin just uuesti tegelema, jooksen ja tegelen aeroobse trenniga. Tahaks abi toitumise kohta. november 14, 2011 at 6:48 p.l. #305828 BulletproofMember Kõigepealt loe artikleid toitumise ja treeningu kohta. Arvuta kokku, palju sa päeva jooksul sisse sööd ja kui palju liikudes kulutad. Kaloraaž peab olema negatiivne (kulutama pead rohkem, kui sisse sööd), siis hakkab ka rasvapolster kahanema. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse