Kaalus juurde nii palju,kui võimalik.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaalus juurde nii palju,kui võimalik.
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 19 years tagasi by
fighter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2007 at 3:10 p.l. #9382
secure
MemberTere!
Olen 184,5 cm pikk ja kaalun mingi 65kg. (15a)
Olen pikemat aega juba jõutrenni teinud,aga kaal ei tõuse. Söön korralikult,aga ainevahetus on jube kiire.
Lihased on täitsa olemas ja vägagi reljeefsed,aga ainult kontide peal pms.Kõik käevarred on hästi peenikesed ja üldse tahaks palju suurem olla.
Olen nõus ükskõik,mida tegema,et kaalus juurde võtta….
Praegult mõtlesin osta massilisajat ja parim tundus minu eesmärgiks : http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=293
Ma vaatasin,et sealt saab ainult 10 portsjonit. Kuna ma kuus kindlati üle ühe massilisaja endale lubada ei saa,siis mõtlesin,et teeksin
10-portsjonist 20. Kas see väga muudab midagi?(3100kalorit on selles ) Sööksin ma 2 korda rohkem,kui praegult.
Trenni kohapealt,siis selline küsimus,et kas peaksin võimalikult vähe tegema? Praegult teen paar korda nädalas igat lihast,aga selleks,et kaalus võimalikult palju juurde võtta peaksin ma 1 kord nädalas igat lihtast treenima? Või siis mitte üldse terve kuu teha ja massi koguda?
Kui ma nii käituksin,siis millal oleks oodata esimesi kilosi?
jaanuar 12, 2007 at 3:24 p.l. #101636gmaster
Memberkui sa nii käitud, siis ma ei tea kas kilosid oodata on
telli esilehelt parem selle raha eest toitumiskava, tee korralikult ja vaheldusrikkalt trenni ja võid alguses iga kuu paar kilo saada
jaanuar 12, 2007 at 5:44 p.l. #101651Mr.Y
MemberÄra pabista, ma alustasin hullemast seisust… tasapisi seda liha kontide peale tuleb ja välimus/jõud/suutlikkus kõik paranevad. Massilisajad on minu arvates “lollidele”, umbes nagu teleturu kaupa määritakse pähe segase hinna eest ja asja mõte on üsna kasin.
jaanuar 12, 2007 at 6:41 p.l. #101655V8
MemberKui sa massilisajat niisama ostad juurde ja sööd peale trenni(või kuna seda sööma peab) siis sa küll edusamme ei tee…
Mõistlikum oleks tellida toitumiskava!
Massilisaja pole lollidele, vaid tarkadele, kellel toitumine juba paigas!
jaanuar 13, 2007 at 11:13 p.l. #101782secure
MemberKas 3000 lisakalorist mingit effekti tõesti ei ole oodata?
jaanuar 14, 2007 at 12:07 e.l. #101783MEE
MemberKas 3000 lisakalorist mingit effekti tõesti ei ole oodata?proovi võimalikult vähe pulbrite näol sisse süüa. Kui tahad kasvada siis pane rõhku tatrale, kartulile, pruunile riisile, täistera pastale, maisile jms. Küll siis ka kasvad… Aga sööma pead niipalju, kui sisse mahub ja trenni ka siis tegema vastavalt. Sest lihtsalt süües tuleb vaid rasva juurde.
Kokkuvõttes: lase endal toitumine paika panna ja tee vähemalt 3-4 koda nädalas jõusaali küll siis ka kasvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2007 at 1:38 e.l. #101786gmaster
MemberKas 3000 lisakalorist mingit effekti tõesti ei ole oodata?nagu mingi ususekt oleks, kus mantraks on “pulbreiid”
asi ei ole kalorites, vaid selles, millest nad tulevad
keha on inimese arengu jooksul söönud tavalist, inimlikku toitu, pulbrid on alles 1 generatsioon
kui sa sööks 3000 kalori eest liha päevas, vot see oleks midagi
või pelmeene!
saad kõhu ka täis
jaanuar 14, 2007 at 8:13 e.l. #101789fighter
MemberKas 3000 lisakalorist mingit effekti tõesti ei ole oodata?Massikasvatamiseks pead päevas vähemalt 3000kcal sööma.
See link võib sulle kasulik olla – Energiavajadus
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.