Kaalus juurde 10kg
- This topic has 30 replies, 17 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
Alberd.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2006 at 3:54 p.l. #89891
pele
Member1) söögikorrad peavad olema jah tihedamad, iga 3 (2) tunni tagant sööd, toidukorrad ei pea olema väikesedSöö 2x päevas – lõuna ajal ja õhtul ja tugevalt. Õhtul söö vähem kui päeval, sest täiskõhuga on natuke ebamugav magada.Suht vastandlikud vastused :S …Võta sa nüüd kinni kumb õige on…
august 29, 2006 at 4:03 p.l. #89893ROtter
MemberSuht vastandlikud vastused :S …Võta sa nüüd kinni kumb õige on…Tõe kriteerium on praktika. Proovi järgi, saad teada, kumb õigem on.
“>august 29, 2006 at 4:04 p.l. #89894Mr.Y
MemberAlati polegi õigeid ja valesid vastuseid. Muidu peaks ju terve maailm sööma ühte moodi kindlatel kellaaegadel, sest kes teistmoodi söövad teevad valesti?
Õige on nii, kuidas endale ja enda eluviisiga sobib. Ei ole mingi kohustus tassida meeletult karpidega igale poole toitu kaasa sellepärast, et keegi ütles, et pead sööma nii tihedalt. Minu meelest on kõige parem nende kahe vahepealne – mitte 2 ega 8, vaid 4-6.
august 29, 2006 at 4:55 p.l. #89899pele
MemberMõtlen ise nii, et kui näiteks inimesel on kiire ainevahtus, siis põhimõtteliselt peaks olema toitumisharjumustega seda võimalik muuta(vähemalt veidigi), et saada väheke rammu luudele kasvõi rasvas, kui inimene liiga kõhetu on (liiga madal rasva%).
Olen ise kuulnud palju erinevaid teooriaid, need eelpool nimetatud kaasaarvatud. Samas siis lõppkokkuvõttes polegi mingit õiget toitumisretsepti, kui nii suure amplituudiga vastused kõiguvad. Samas taoline asi tundub mulle kah väheke vastuoluline. Sest vähemalt statistiliselt peaks üks või teine vastus vähe õigem olema. Loomulikult võib mõni tark välja tulla, ning öelda, et näe minu sõber alutaguselt sööb 1x päevas ja seapekki, ning on terve kui purikas, ning lihast kah looma moodi.
Jutu mõte on see, et saan aru, et pole õiget ja valet vastust, aga keskmiselt peaks mingi toitumisvalem tõenäolisemalt mõjuma.
august 29, 2006 at 6:20 p.l. #89901jaapanlane
Memberkui sa oled 180cm ja kaal vaid 60kg, siis sa oled ikka paris kerge kutt kyll, kellel on paris raske massi juurde saada. kuid samas oled sa ka vaga onnelik, kuna sa void syya mida iganes ning kui palju tahes, aga rasva ei lahe. soovitan sul mitte piirata sysivesikuid (nt puuviljad, teraviljatooted jms) ning vota rohkem valku ning tihedamini minimaalselt iga 3h jarel. praegu ei soovita hakata jamama veel valgushakidega. kui soovid, siis vota neid vahetul peale trenni. NB! siin keegi mainis, et pead katsetama ise oma keha peal. so kogi lollikindlam.
august 29, 2006 at 6:28 p.l. #89906Thomas
MemberTegelikult on 180 cm kohta 70 kg täiest normaalne ja tervislik kehakaal.hm hm
“> ma olen 183cm ja kaalun 79 (15a).. ja ma olen ikka väga peenike.. et rahuldav välja näha peaksin vähemalt 10-20 kilo juurde võtma..august 29, 2006 at 6:46 p.l. #89907olli
Memberirw 90 kilo küll väga raske saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ärge sellist nalja küll rääkige.Ma kaalun õhtusel ajal ca 90kg, 186cm pikk, hommikuti 89kg. Ülikooli I kursusel olin 64kg
“>Aastaid on küll rohkem kui 3 läinud, aga ma polnud ka nii usin kui oleks võinud olla ja ei omanud selliseid teadmisi treenimisest ja toitumisest nagu praegu.
august 29, 2006 at 8:37 p.l. #89914Creek
MemberSuht vastandlikud vastused :S …Võta sa nüüd kinni kumb õige on…Point on selles et kui sa sööd iga 3-4 tunni tagant siis su ainevahetus kiireneb ja ladestub vähem rasva, hea viis toitumiseks kui soovid lihasmassi kogud (loomulikult pead lihasmassi kogumiseks ka tegema trenni).
2 korda päevas sööd siis tuleb sul seda kaalu rasva arvelt.
august 29, 2006 at 9:31 p.l. #89917Xero
Memberhm hm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma olen 183cm ja kaalun 79 (15a).. ja ma olen ikka väga peenike.. et rahuldav välja näha peaksin vähemalt 10-20 kilo juurde võtma..Kõik on individuaalne, ma olin umbes 2 aastat tagasi 58 kg ja kui trenni hakkasin tegema oli mu eesmärk vähemalt 70 kg, nüüd olen 72 kg. Kuigi olen oma esialgse eesmärgi saavutan, olen ikka väike, samas vormis, mis on kõige tähtsam. Seepärast tahax oma 80 siiski kaaluda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Välimuse järgi on öeldud mullegi naq olexin 65 kg umbes. Nii et kaal ei mängi suurt rolli, tähtis on milline välja paistad ise
“>august 29, 2006 at 10:01 p.l. #89919testuser3
Memberuurisin saiti, fastmusclegain.com
peamine teema ikka see, et rohkem Massi vaja saada, treenida luusid pole ju nagu erilist mõtet!
Et kui juba kilod kogunevad, siis hakata nendest midagi vormima
allikast,
http://www.fastmusclegain.com/part1eating.htm
http://www.fastmusclegain.com/part2weights.htm
Ja veel, kui otsiksin jõusaalist treeneri, kas tema oskaks mulle panna kokku kava, et saada rohkem massi jne, harjutused, söök jne. (raha eest muidugi, palju maksta võib??)
august 29, 2006 at 10:15 p.l. #89920inside14
MemberSee jutt ju küll õige pole, et kui oled kerge ja võtad juurde liigesed lähevad p….
“> Kes teab millepärast läks Markus Ruhl trenni teab, et see pole õige ju??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2006 at 5:30 e.l. #89922Mr.Y
MemberOlen ise kuulnud palju erinevaid teooriaid, need eelpool nimetatud kaasaarvatud. Samas siis lõppkokkuvõttes polegi mingit õiget toitumisretsepti, kui nii suure amplituudiga vastused kõiguvad. Samas taoline asi tundub mulle kah väheke vastuoluline. Sest vähemalt statistiliselt peaks üks või teine vastus vähe õigem olema. Loomulikult võib mõni tark välja tulla, ning öelda, et näe minu sõber alutaguselt sööb 1x päevas ja seapekki, ning on terve kui purikas, ning lihast kah looma moodi.Jutu mõte on see, et saan aru, et pole õiget ja valet vastust, aga keskmiselt peaks mingi toitumisvalem tõenäolisemalt mõjuma.
Kõige tähtsam on energia ülejääk. Kui sööd 6 korda päevas, aga kaloreid kulutad rohkem kui sööd, siis kaal langeb mitte ei tõuse. Kui sööd kaks korda päevas, aga mõlemad korrad nt 2000 kcal ja kui sellest jääb energiat üle, siis kaal ka tõuseb.
Valem oleks siis, et kaal tõuseks:
söögist saadud kalorid (energia) > kulutatud kalorid (energia)
That simple
“>august 30, 2006 at 6:03 e.l. #89924Alberd
MemberSee jutt ju küll õige pole, et kui oled kerge ja võtad juurde liigesed lähevad p….
“> Kes teab millepärast läks Markus Ruhl trenni teab, et see pole õige ju??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui võtad juurde rasva arvelt, st trenni tegemata, siis lähevad liigesed peesse küll, näiteks põlved jne. Kui võtad juurde trenni tehes lihaste arvelt siis seda muret pole, kuna tugevnevad ka luud ja liigesed, juhul muidugi kui neid välja ei vääna….
august 30, 2006 at 12:52 p.l. #89940inside14
MemberKui võtad juurde rasva arvelt, st trenni tegemata, siis lähevad liigesed peesse küll, näiteks põlved jne. Kui võtad juurde trenni tehes lihaste arvelt siis seda muret pole, kuna tugevnevad ka luud ja liigesed, juhul muidugi kui neid välja ei vääna….Vot see juba loogiline jutt, sain ka ise targemaks.
“>august 30, 2006 at 1:03 p.l. #89942ROtter
MemberVot see juba loogiline jutt, sain ka ise targemaks.
“>Päris nii must-valge see asi ka ei ole. Ega seda rasva üleöö ka juurde ei tule ja liigesed harjuvad ja tugevnevad suurenenud kehakaaluga tasapisi. Trenni tehes võid ülemäärase raskusega märksa lihtsamini liigestele liiga teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.