Mis mõttes ei saa rasva lihastega asendada? Saab ju ilusti. Ma arvan, et teemaalgataja sooviski vähendada rasva ja kasvatada lihast. See on ju täiesti võimalik. Teed erineva iseloomuga trenne ja samas hoiad päevakaloraaži piisavalt madalal (või siis kõrgel) tasemel. Praktikas tuleb lihaseid juurde ja samas keha rasvapolster hajub. Mõnedest kommentaaridest jääb mulje, justkui peaks enne rasva ära põletama ja alles siis saab lihast kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah, otseselt rasv lihasteks ei muutu
Mina soovitaks siis esimesena teha trenni ja toidus teha tervislikumaid valikuid. Samas mõnedele sobib see variant rohkem, et alguses võtavad söömise käsile ja hiljem trenni. Tasakaal on oluline, alguses pole mõtet üle pingutada või ennast liiga palju piirata. Isiklikult minu arvamus on see, et vähetreeninud inimesel põleb rasv ja paraneb vorm igasuguse trenniga (ehk siis need rasvapõletusfaasid jms pole oluline, peaasi, et endale liiga ei teeks)