Kaalulangetus
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalulangetus
- This topic has 19 replies, 7 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2013 at 11:23 e.l. #337179
Ivz
MemberPalju tuunikala maksab ja palju sealt valku saad? 10 muna on ka ca. 60-70g valke ikka ja 1.20 eur on täiesti mõistlik hind selle eest. Kohupiim samuti odav kus tavaliselt 60-70 senti annab 30+g valku. Liha külje pealt võid mõelda terve kana ostmise peale. Kana kilohind tervikuna ostes on tavaliselt 2.50-4.50 vahel, sõltuvalt kas valmistoode või külmutatud toores vms. Ühte kana võid mitu, mitu päeva süüa.
Jah, tee tarbimine aitab. Teed soovitaks muidugi juua kõigil, olenemata kas tuunikala on menüüs või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud vastuse eest.
Tuunikala maksab 1.60 (185g konserv) ja 100 g peale on seal 20,2 g valku.
Palju neid mune sööma peaks päevas? Munakollase kolesterool mind väga ei hirmuta. Teen omale pidevalt keedetud mune, väga head on.
Terve kana maksab u. 3-4/5 euri. Olen ka korra mõelnud selle ostmise peale, kuid ei oskaks seda valmistada. Kaalun seda ostu ja proovin kuskilt mingi retsepti leida.
veebruar 21, 2013 at 11:35 e.l. #337163Sarge
MemberSinu.
Suured vabandused. Makrotoitained on sul paigas. Minu avutuste viga oli puhtalt!!
veebruar 21, 2013 at 6:47 p.l. #337196martinkink
MemberPalju tuunikala maksab ja palju sealt valku saad? 10 muna on ka ca. 60-70g valke ikka ja 1.20 eur on täiesti mõistlik hind selle eest. Kohupiim samuti odav kus tavaliselt 60-70 senti annab 30+g valku. Liha külje pealt võid mõelda terve kana ostmise peale. Kana kilohind tervikuna ostes on tavaliselt 2.50-4.50 vahel, sõltuvalt kas valmistoode või külmutatud toores vms. Ühte kana võid mitu, mitu päeva süüa.
Jah, tee tarbimine aitab. Teed soovitaks muidugi juua kõigil, olenemata kas tuunikala on menüüs või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline kohupiim see 30+ valku sisaldab. Ma olen leidnud kohupiimasi, kus on ainult 16-17g valku 100g kohta?
Kana ostmise kohta tuleb ikkagi natuke arvutada. Kilohind on kõvasti soodsam, aga selle eest ostad sa ikkagi hunniku nahka, konte ja muud sodi mida sa ei söö. Pole ise arvutanud ( arvatavasti ei viitsigi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) kuid filee hind tuleb enamvähem sama. Filees on ju puhas liha ja sööd ikkagi kogu raha eest.Tänud vastuse eest.
Tuunikala maksab 1.60 (185g konserv) ja 100 g peale on seal 20,2 g valku.
Palju neid mune sööma peaks päevas? Munakollase kolesterool mind väga ei hirmuta. Teen omale pidevalt keedetud mune, väga head on.
Terve kana maksab u. 3-4/5 euri. Olen ka korra mõelnud selle ostmise peale, kuid ei oskaks seda valmistada. Kaalun seda ostu ja proovin kuskilt mingi retsepti leida.
Terve kana ostad siis on ta arvatavasti külmutatud. Siis sulata see üles, maitsesta oma maitse järgi ning topi ahju. Kui on juba eelnevalt maitsestatud kana siis on paki peal ka õpetus olemas. Võimalikke retsepte on Google täis. Sealt leiad ikka igasuguseid retsepte, keerulisemaid ja lihtsamaid. Kui midagi ei oska teha, trüki aga Googlisse ja saad kohe vastuse.
veebruar 21, 2013 at 7:44 p.l. #337208Archangel
MemberMilline kohupiim see 30+ valku sisaldab. Ma olen leidnud kohupiimasi, kus on ainult 16-17g valku 100g kohta?
Kana ostmise kohta tuleb ikkagi natuke arvutada. Kilohind on kõvasti soodsam, aga selle eest ostad sa ikkagi hunniku nahka, konte ja muud sodi mida sa ei söö. Pole ise arvutanud ( arvatavasti ei viitsigi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) kuid filee hind tuleb enamvähem sama. Filees on ju puhas liha ja sööd ikkagi kogu raha eest.Mõtlesin tervet pakki kohupiima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning kana võib igasugu muud nodi ju sisaldada aga ma vaatan kogu sisu per 100g. Mu lemmik on Parmesani kana, mis 20g valku 100g kohta. Ehk mingi 4 kuni 4.50 Euri kilo ja saad 200g valke per kilo selle eest. Kilo fileed üldiselt sama hinna eest küll kuskilt ei leia, pealegi filee söödavaks tegemine on IMO rohkem vaeva kui see väärt on. Kana pistad ahju ja paari tunni pärast naudid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2013 at 7:45 p.l. #337209Sarge
MemberMilline kohupiim see 30+ valku sisaldab. Ma olen leidnud kohupiimasi, kus on ainult 16-17g valku 100g kohta?
Kohupiim kaalub 200g ja nüüd korruta 16-17g kahega ning mis vastuseks saad? 32-34g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.