Kaalulangetamise raskus
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kaalulangetamise raskus
- This topic has 24 replies, 16 voices, and was last updated 15 years tagasi by
Nony.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2010 at 6:53 e.l. #280483
jrx
Member“Ei ole aega” on subjektiivne põhjus. Ja see ei ole mitte virisemine minu poolt vaid seda on ka uuritud. Ärgata 10 minutit varem ei kahanda oluliselt une puhkeefekti, küll aga võimaldab süüa nt jogurtit kohupiimaga.
“Kaasa võetud toit ei ole maitsev” – õunad, porgandid, banaanid jne ei muuda eriti maitset isegi 24 tunniga rääkimata 6st.
Sa pead lihtsalt mõtlema, mida sa tahad rohkem – kas taluda raskuseid ja muuta oma eluviisi VÕI jätta asjad nii nagu nad praegu on (arvestades võimalusi, mis see võib kaasa tuua).
oktoober 26, 2010 at 6:55 e.l. #280484Nony
MemberSellest ma räägingi, et ma ei suuda endale liha ja kapsast näost sisse ajada. Liha ei saa ma juba süüa sellepärast, et mu magu ei kannata raskesti seeditavaid toite. Ma suren ilma süsivesikuteta ära. Ja suitsetamise lisakilod ei tule ainult toitumisharjumustest. Ka ainevahetus aeglustub tunduvalt, see ei ole toiduga seotud, vaid ainetega mis suitsetamine organismile annab..Ja kui ma viibin koolis 8-18 ja siis trenn, siis ilmselgelt eii ole söögi kohapealt suurt valikut. Kooli kohvikutes peale kinder delicide ja saiakeste midagi ei saa. healjuhul 12-00 14.00 on sooja toitu ka, muul ajal võib soojast toidust seljankat süüa.
ilma süsivesikuteta ei peagi elada saama, aga neid leidub ka tervislikumates toitudes, kui seda on delice vmt.
mul kah sama jama. olen igasuguste käest küsinud, ma ei tea keegi aru ei saa et ma ei saa nii nagu nagu need räägivad. kui ei ole aega siis ei ole aega ja kui ei taha siis ei taha ju. midagi ei ole teha. ma ei tea kuidas nad aru ei saa, ajavad mingit iba et ikka peab ja peab. tule taevas appi, kui meelde ei tule ja kaasas ei ole ja osta ei taha ja kodus ei ole ja keegi ei anna ja ei taha ju ka alati kui kõht on täis või pole tühi no ei no siis ei saa ju süüa. mis see targutamine aitab et vaja ja peab ja tuleb. ei aita. ma ei tea mida ma tegema pean. mis sa kavatsed?et siis äkki keegi helistab õigel ajal ja ütleb “palun söö nüüd”??? või teeb/toob söögi ette???
mis soovitusi siis ootate? äkki personaalne kokk???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2010 at 7:31 e.l. #280491Aile
Memberma mõtlesin aja all seda, et oma kiire tegutsemise puhul- ma lihtsalt unustan söömise ära. Kindlasti võib see imelik tunduda, aga kui mul ei ole söögiisu- kuidas ma saan ennast sundida sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Suhtumine- kui mul on kõht täis ja ma söön kogu aeg peale, kas see kahjulik ei ole, magu peaks vahepeal puhkama ka ju. Täistopitud tunne ei ole ka hea, minule põhjustab see jõuetust. ma ei leia, et pirtsutan, aga kui viibin nädalas 4 päeval kodust 14 tundi eemal, siis kogu päeva toidu kaasa võtmine on ebareaalne. Ma ei leia, et peaksin toituma 100% õigesti. Tahan leida lihtsalt enda jaoks parimad võimalikud variandid.Ainuke tõestatud viis oma ainevahetuse kiirendamiseks on tõsta lihasmassi.
Kuid hetkeseis:
1. Ainevahetus on ära rikutud tänu halbadele söömisharjumustele ja dieeditamistele.
2. Sööd valesid asju.
3. Sa oled tugevas alatoitumuses.
Eesmärk peab alati olema 100 % õige toitumine… sest parim investeering on investeering iseendasse.
Me oleme siin enamuses inimesed, kes peavad endale toidu kaasa pakkima… ja tuleb ette olukordi, kus peab planeerima ja kaasa pakkima mitte ainult ühe päeva jao.
oktoober 26, 2010 at 8:44 e.l. #280509AlanBStard
ModeratorAinuke tõestatud viis oma ainevahetuse kiirendamiseks on tõsta lihasmassi.Pikaajaline külmetamine ka vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja veel mõned asjad.
oktoober 26, 2010 at 9:13 e.l. #280517Aile
MemberPikaajaline külmetamine ka vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja veel mõned asjad.
Külmetamisega võid endale ka lisarasvakihi muretseda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2010 at 10:41 p.l. #284366somps
Memberma mõtlesin aja all seda, et oma kiire tegutsemise puhul- ma lihtsalt unustan söömise ära. Kindlasti võib see imelik tunduda, aga kui mul ei ole söögiisu- kuidas ma saan ennast sundida sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Suhtumine- kui mul on kõht täis ja ma söön kogu aeg peale, kas see kahjulik ei ole, magu peaks vahepeal puhkama ka ju. Täistopitud tunne ei ole ka hea, minule põhjustab see jõuetust. ma ei leia, et pirtsutan, aga kui viibin nädalas 4 päeval kodust 14 tundi eemal, siis kogu päeva toidu kaasa võtmine on ebareaalne. Ma ei leia, et peaksin toituma 100% õigesti. Tahan leida lihtsalt enda jaoks parimad võimalikud variandid.Kallis, kui sul on pidevalt süda paha, siis äkki on tegu mingi haigusseisundiga? Vastasel korral ei ole tegu sööma sundimisega, piisab sellest, et paar nädalat pead meeles, et see kellaaeg on vaja süüa ja toimib peale seda kui õlitatult… ja ega sa ei pea ju neljakäigulist lõunat endale näost sisse ajama, et kogu aeg peale sööd. Jutt on suhteliselt väikesest kogusest.
Magu puhkama? Et sõidab nagu Egiptusesse? Oled kunagi magu näinud? Või selle füsioloogia kohta lugenud? Ta venib päris hästi muidu.
Leidsin kiire otsitulemusena ka sellise tabeli:
Toidud viibivad maos võrdlemisi kaua, sõltuvalt sellest, kuidas nad on valmistatud ja mis koostis neil on:
limonaad, kohv, tee 0,5 tundi
piim, keedetud munad, riis 1 – 2 tundi
sai, keeduvorst, keedetud kala 2 – 3 tundi
leib, juuurvili, veiseliha 3 – 4 tundi
kaunviljad, rasvane praeliha 4 – 5 tundi
väga rasvased road, suitsulihatooted üle viie tunni.
Šoks ja popcorn olid viimati väga rasvase toidu alla klassiftseeritud. Magu puhkab, jah? Põhimõtteliselt, et sellest veel vähe ei oleks, siis lisaks rikuvad need organismi ja tõstavad kolesterooli, mis omakorda suurendab insuldi-infarkti ohtu. Palju õnne! Ja kaootiline söömine on alati ju ainevahetusele meeltmööda olnud – ta võtab lausa puhkeasendi ja naudib seda!
Aga muidu tihti puhkavad sul organid? Siis ma nagu saaks su jutust aru….
Ja mis puutub köögiviljadesse, siis sry, kui neid ei söö, siis oled ikka rumal küll… mismõttes ei lähe alla? No selles suhtes, et ma juba alguses ütlesin, et kui iiveldab.. aga äkki peaksid hoopis minema psühhiaatri vastuvõtule toitumishäiretega?
Mu vanaema tavatses alati öelda, et jumal aitab vaid neid, kes ennast ise aitavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2011 at 1:19 p.l. #286222futurama
MemberMa ei saa ru kuidas on selline asi võimalik, et ei jõua (ajaliselt süüa)? Ennem kui suitsetasid siis ju selleks leidsid aega võiksid nüüd selle aja asemel süüa.
jaanuar 14, 2011 at 1:47 p.l. #286224Aile
MemberKallis, kui sul on pidevalt süda paha, siis äkki on tegu mingi haigusseisundiga? Vastasel korral ei ole tegu sööma sundimisega, piisab sellest, et paar nädalat pead meeles, et see kellaaeg on vaja süüa ja toimib peale seda kui õlitatult… ja ega sa ei pea ju neljakäigulist lõunat endale näost sisse ajama, et kogu aeg peale sööd. Jutt on suhteliselt väikesest kogusest.Magu puhkama? Et sõidab nagu Egiptusesse? Oled kunagi magu näinud? Või selle füsioloogia kohta lugenud? Ta venib päris hästi muidu.
Leidsin kiire otsitulemusena ka sellise tabeli:
Toidud viibivad maos võrdlemisi kaua, sõltuvalt sellest, kuidas nad on valmistatud ja mis koostis neil on:
limonaad, kohv, tee 0,5 tundi
piim, keedetud munad, riis 1 – 2 tundi
sai, keeduvorst, keedetud kala 2 – 3 tundi
leib, juuurvili, veiseliha 3 – 4 tundi
kaunviljad, rasvane praeliha 4 – 5 tundi
väga rasvased road, suitsulihatooted üle viie tunni.
Šoks ja popcorn olid viimati väga rasvase toidu alla klassiftseeritud. Magu puhkab, jah? Põhimõtteliselt, et sellest veel vähe ei oleks, siis lisaks rikuvad need organismi ja tõstavad kolesterooli, mis omakorda suurendab insuldi-infarkti ohtu. Palju õnne! Ja kaootiline söömine on alati ju ainevahetusele meeltmööda olnud – ta võtab lausa puhkeasendi ja naudib seda!
Aga muidu tihti puhkavad sul organid? Siis ma nagu saaks su jutust aru….
Ja mis puutub köögiviljadesse, siis sry, kui neid ei söö, siis oled ikka rumal küll… mismõttes ei lähe alla? No selles suhtes, et ma juba alguses ütlesin, et kui iiveldab.. aga äkki peaksid hoopis minema psühhiaatri vastuvõtule toitumishäiretega?
Mu vanaema tavatses alati öelda, et jumal aitab vaid neid, kes ennast ise aitavad
jaanuar 14, 2011 at 1:55 p.l. #286225MoloM
MemberMa ei saa ru kuidas on selline asi võimalik, et ei jõua (ajaliselt süüa)? Ennem kui suitsetasid siis ju selleks leidsid aega võiksid nüüd selle aja asemel süüa.Kas vaatasid millal teema algatatud. Teemaalgataja tõenäoliselt ei käi ammu enam siin foorumis. Loodame, et asendas foorumis viibimise aja korraliku söömisega
jaanuar 18, 2011 at 12:08 p.l. #286840