Kaalulangetamine ning füüsilise vormi parandamine.
- This topic has 27 replies, 11 voices, and was last updated 14 years tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2011 at 10:12 p.l. #318949
Archangel
Member0 süsivesikuid on suht võimatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütleksin lihtsalt, et tuleb toituda täisväärtuslikult ja vastavalt eesmärkidele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul selle teema jaoks nüüd juhe koos, las spetsialistid siis aitavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht võimatu tõesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – aga suht lähedale saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu point õige jah. Võimalikult palju täisväärtuslikku toitu ning makro-toitainete numbrid vastavalt inimesele ja tema eesmärkidele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 5:41 e.l. #297854ROtter
MemberVõib väga vabalt kaalu ja rasva kaotada ainult süsivesikuid süües,
Palun nimekiri toiduainetest, mis sisaldavad ainult süsivesikuid ( peale lauasuhkru ja vahtrasiirupi)?
Kui tervislik selline toitumine on?
november 23, 2011 at 5:58 e.l. #297839Archangel
MemberPalun nimekiri toiduainetest, mis sisaldavad ainult süsivesikuid ( peale lauasuhkru ja vahtrasiirupi)?
Kui tervislik selline toitumine on?
Ära isegi mitte ürita Rotter.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 6:20 e.l. #297831ROtter
MemberKõik on õige, aga intervalltreeningule eeldab aeroobset põhja ja pikas perspektiivis seda täielikult ei asenda, südame funktsioneerimise seisukohast.
Niisama intervalli niigi intensiivse jõutreeningu kõrvale lammutades, on varsti valud rinnus ja kiri gmasteri postkastis
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks eeldab? Miks kohe ei saa, et üks trenn aeroobset ja teine intervalli?
november 23, 2011 at 6:22 e.l. #297820ROtter
MemberÄra isegi mitte ürita Rotter.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära kaldu teemast kõrvale.
Fitness.ee portaal propageerib tervislikku toitumist ja eluviise, ära ära unusta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 8:16 e.l. #297697gmaster
MemberMiks eeldab? Miks kohe ei saa, et üks trenn aeroobset ja teine intervalli?
Eks oleneb aeroobsest põhjast ja sellest, kui kiiresti kohaneb. Kõik kindlasti ei saa korraga mõlemat teha. Aga erandeid ja norimispõhjuse leiab ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 8:47 e.l. #297684ROtter
MemberEks oleneb aeroobsest põhjast ja sellest, kui kiiresti kohaneb. Kõik kindlasti ei saa korraga mõlemat teha. Aga erandeid ja norimispõhjuse leiab ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks põhjenduse küsimine norimine on?

Ma ei mäleta küll, et koolis või lasteaias oleksid lapsed jooksnud enne aeglaselt aeroobset mitu kuud ja siis alles intervalle. Kõike seda tehti vaheldumisi ja vastavalt võimetele.
november 23, 2011 at 8:58 e.l. #297674gmaster
MemberMiks põhjenduse küsimine norimine on?

Ma ei mäleta küll, et koolis või lasteaias oleksid lapsed jooksnud enne aeglaselt aeroobset mitu kuud ja siis alles intervalle. Kõike seda tehti vaheldumisi ja vastavalt võimetele.
Kus lasteaias Teie käisite, et intervalle jooksma pidite

Mina mäletan peamiselt söömist, magamist, liivakasti ja turnimist
november 23, 2011 at 10:58 e.l. #297628ROtter
MemberKus lasteaias Teie käisite, et intervalle jooksma pidite

Mina mäletan peamiselt söömist, magamist, liivakasti ja turnimist

Mängisime kulli, peitust, ajasime palli taga jne.
Selles sisaldub ju intervall-treeningu elemente.Aga tänast arvutipõlvkonda peab tõesti õue jupi kaupa lubama, muidu saavad äkki väske õhu mürgituse.
jaanuar 15, 2012 at 4:21 p.l. #250966victoralpha1980
MemberVäikene tagaside siis ka soovitatule. Füüsiline vorm on kõvasti paranenud, kaalunud ennast ei ole. Füüsilise vormi paranemine räägib seda, et varem kui pidi jooksma näit 6 kilomeetrit, siis olin juba 3,2 kilda peal “sodi”, siis nüüd rahulikus tempos jõuan 6 kilomeetrit vabalt joosta. Jõusaalis tavaliselt on mul istudes hantlid 12 kg ja seistes 6 kg. Seeriad teen 3 x 15.
veebruar 1, 2012 at 2:21 p.l. #231490Stall
MemberIse alustasin kuuaega tagasi sama asjaga. Pikkus 180 cm Kaal oli 122,5kg trenni polnud teinud 10 aastat sai kopp ette, alustasin kodus. Tund aega jooksu Kettleril, ülepäeva, algul tõstsin viie kilost hantlit igapäev neli seeriat niikaua kui jaksasin, nüüd sama 10kg ja toitumist olen kahandanud miinimumini, see tähendab seda siis, et söön vähemalt 4 korda vähem kui enne. Hetke kaal on täpselt kuuaja möödudes 115,2kg ja jõuan juba 32kg hantlit kümmekorda üles suruda, mida enne vaevu korra või kaks tegin.
Kokkuvõttes, söön vähem, joon alkoholi vähem ja treenin igapäev. Siiani olen tulemustega rahul, üks kuuaega teen veel kodus siis julgen ehk saali ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2012 at 2:30 p.l. #231424Archangel
MemberIse alustasin kuuaega tagasi sama asjaga. Pikkus 180 cm Kaal oli 122,5kg trenni polnud teinud 10 aastat sai kopp ette, alustasin kodus. Tund aega jooksu Kettleril, ülepäeva, algul tõstsin viie kilost hantlit igapäev neli seeriat niikaua kui jaksasin, nüüd sama 10kg ja toitumist olen kahandanud miinimumini, see tähendab seda siis, et söön vähemalt 4 korda vähem kui enne. Hetke kaal on täpselt kuuaja möödudes 115,2kg ja jõuan juba 32kg hantlit kümmekorda üles suruda, mida enne vaevu korra või kaks tegin.
Kokkuvõttes, söön vähem, joon alkoholi vähem ja treenin igapäev. Siiani olen tulemustega rahul, üks kuuaega teen veel kodus siis julgen ehk saali ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära nüüd nii küll tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söö ikka rohkem. Kuhu sul nii kiire selle kaalukaotusega on. Enamik kulturiste üle 2kg kuus ei kaota. Väga Ülekaaluliste puhul on mõeldav veel mingi 4-5kg kuus. Üle selle on juba suhtkoht enesepiinamine ning tervise nõrgendamine.
Kiire kaalukaotus ei tähenda tervislikku kaalukaotust. Ning lisades trenni ka veel juurde ongi tegemist suht keha piinamisega juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veidi tõmba tagasi. Muidu aga tundub, et läheb hästi.
PS. *** Võimalik, et suur osa sellest on veekaal, mis kadunud. Sellisel juhul võib praegune tempo isegi sobiv olla. Aga üldjoontes otsest nälga ei peaks dieedi ajal eriti tundma. Kui ikka tunned, et kogu aeg on nälg või kehvem olla siis on ikka veidi liiga kaugele mindud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2012 at 3:00 p.l. #231368Stall
MemberEks ikka söön kui väga isu on aga siis teen trenni topelt, a-la lähen jala kuuskiltsa eemale purksi õgima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris vee ja leivapeal ka pole.Söön lihtsalt teistmoodi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.