Kaalulangetamine, minu küsimus.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalulangetamine, minu küsimus.
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
FouEva.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2012 at 5:45 p.l. #23573
minaaa
Member17-aastane tütarlaps, BAV – 1745 kcal.
Minu tervislik ja kaalualandamisele kaasaitav? toitumine:
HOMMIK
Praemuna (praetud rapsiõliga)
Kodujuust
Tomat
Kurk
Roheline tee
KOOLIS
Leib
Singiviil
Kurk
Lehtsalat
Tomat
Puuvili
PEALE KOOLI (enne trenni)
Liha (kanafilee näiteks)
Kodujuust
Piim
Pähklid (sarapuu üldiselt)
PEALE TRENNI
Pool pakki magusat kohupiima
Õun
VIIMANE TOIDUKORD
Tee
Tahaksingi teada, mida arvate teie, kes te olete ilmselt targemad selliste asjade koha pealt, minu toitumisest.
Lisaksin ka, et ma ei suudaks mitmeid kuid niisuguselt süüa (loomulikult ma ei sööks täpipealt samasugust toitu iga päev, ma mõtlen just, et minu jaoks puuduvad sellisest menüüst maitsvad toidud – e. kõik mis on magus. Ainult kohupiim on hea!), omast kogemusest võin öelda, et ma annan alla ning söön ikka pool külmikut tühjaks, kui mingil hetkel tuju peale tuleb. Mul on tahtejõuga probleeme kuigi ma tõesti tahan alla võtta.
Olen väga-väga tänulik kui keegi viitsib selle postituse läbi lugeda ning öelda oma arvamuse, kas toitumine on väga mööda ja mida muutma peaks. Jälgin seda teemat ning kindlasti on abiks igasugune kriitika ning nõuanded.
aprill 7, 2012 at 7:20 p.l. #148005Rambo vend
MemberArvutasin välja hommikusöögi, sul 145kcal, mis on hull näljapajuk. Ma kaalun samapalju ja söön praegu hommikuks 700kcal ja kaal langeb.
aprill 7, 2012 at 8:47 p.l. #147885Fr3
MemberRambo, mis s88d hommikuks?
aprill 7, 2012 at 9:21 p.l. #147851Rambo vend
MemberMidagi sinnakanti:
aprill 7, 2012 at 9:29 p.l. #147842Fr3
MemberWow, 50 grammi rasva yhe laksuga? Natuke paljuv6itu pole? NIng kas on m6ttekas lihatooteid (heeringas) ja piimatooteid koos tarbida? Iseenesest 6iged toiduained muidu.
aprill 7, 2012 at 9:53 p.l. #147804Rambo vend
MemberMul on kalduvus hüpoglükeemiale, proovin kuidagi vähemate süsikatega hakkama saada. Töö on kah rahulik. Täna tegin muidu tatraputru heeringa asemel.
aprill 7, 2012 at 10:05 p.l. #162924FouEva
MemberArvuta enda BAV, ja ürita kogused paika panna. Kooli lõuna äkki annab sooja toidu vastu vahetada? Ja õhtu tundub kuidagi nõrk, eriti kui oled trenni teinud eelnevalt.
aprill 8, 2012 at 6:07 e.l. #147608KaisakeM
ModeratorSul pole küll koguseid pandud, aga äkki sul menüüs liiga vähe rasvu? Praegu tundub, et enamasti ainukesed rasvad praetud munast ja pähklitest. Ma soovitaks sul toitumispäevikut pidada, saad reaalselt selge pildi, mida ja kui palju tarbid. Kui hakkad kasutama näiteks nutridata toitumispäevikut, siis seal lööb sul niikuinii rasvad ja valgud ületarbimisse, aga ära lase ennast sellest segada. Esialgu võid eesmärgiks panna, et rasva 1 g rasva/ 1 kg kehakaalu kohta ja 1,5/2 grammi valku/ 1 kg kehakaalu kohta.
aprill 8, 2012 at 7:09 e.l. #147584MoloM
MemberArvutasin välja hommikusöögi, sul 145kcal, mis on hull näljapajuk. Ma kaalun samapalju ja söön praegu hommikuks 700kcal ja kaal langeb.
Et nagu mille põhjal välja arvutasid, postituses pole ju sõnagi kogustest
aprill 8, 2012 at 7:39 e.l. #147571Kang08
MemberEt nagu mille põhjal välja arvutasid, postituses pole ju sõnagi kogustest

Noo umbkaudselt saab sealt välja võtta küll,eeldades et kõiki komponente on üks.
aprill 8, 2012 at 9:09 e.l. #147408minaaa
MemberArvutasin just välja igasugused näitajad. (Lisasin söödavate toitude hulka ka linaseemneõli!)
Päeva jooksul tarbitav:
Energia – 1220 kcal
Rasv – 65,5 g
Valgud – 76,3 g
Süsivesikud – 88,5 g
Minu BAV – 1745 kcal
Hetkel tarbin ilmselt liiga vähe kaloreid, rasvu ja valke päeva jooksul. Nüüd, ma ei oska enam eriti midagi ette võtta. Ma ei kujuta ette mida veel süüa, praegu tundub juba toitu palju olevat.. ja ei tahaks ka mitu topsi kodujuustu/ paki pähkleid päevas ära süüa – toitumine läheks väga kalliks nii. Sooviksin seega teada mida veel süüa ja mis toidukorral.
aprill 8, 2012 at 9:23 e.l. #147367nightq
MemberViska rohkem rasvu sisse – võid, mune, pähkleid, mandleid, kookos- ja oliiviõli. Söö rohkem ka kala ja liha ning asi vaks.
Energia kättesaamiseks ei pea alati palju sööma, piisab kui vahetada toit energiarikkama vastu.
Hetkel on sul keha näljaseisundis ning paneb tallele iga väiksemagi energiakübeme.
Infoks veel, et BAV annab sulle minimaalse energiahulga, mida on üldse eksisteerimiseks vaja ning sinna lisandub tegelikult ka
aktiivsusest sõltuv lisaenergia.
aprill 8, 2012 at 10:12 e.l. #147256MoloM
MemberNoo umbkaudselt saab sealt välja võtta küll,eeldades et kõiki komponente on üks.
Ok 1 muna ca 100Kcal, Kodujuust 1tops(200gr) ca 200 Kcal + mõned kalorid tomatkurgist. Ca 300Kcal mitte 145 nagu Hr. Rambovend pakkus Ma leian ka et seda oleks hommikuks vähe aga ..
aprill 8, 2012 at 10:38 e.l. #147193minaaa
MemberTeen siis selgemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – hommikul söön ma..2 praemuna, praetud rapsiõliga
100 grammi kodujuustu (4%)
1 tomat
~5 viilu kurki
1 sl linaseemneõli
Mulle endale tundub, et see on päris korralik hommikusöök.
Mõtlesin, et äkki peale trenni võiks rohkem süüa.
Kas tuunikala peale trenni oleks OK? Kui on, siis millist eelistada kas õliga või ilma, olen lugenud, et peale trenni ei peaks rasvu väga tarbima.
aprill 8, 2012 at 11:10 e.l. #147173viki667
MemberSu toitumisel pole suurt väga viga midagi. Kui saad rasvu 1g kehakaalu kohta on sellest täiesti piisav!!!!!
Muudaks niipalju, et hommikul sööks 3-4 muna ja lisaks multivitamiin ja veel veidi ~10g süsivesikuid – üks rukkipala nt. (aju vajab ka energiat koolis onju) ja kodujuustu jätaks õhtuks, enne magama minekut.
+ see, et söö oma Baasainevahetus kindlasti täis ikka… hetkel tarbid 1220kcal, siin on 550kcal defitsiit e. su keha väljendab seda sellega, et sul on igasugused isud koguaeg, pole vaja ennast piinata. Mõtle, millal sul on kõige suurem nälg/energia vajadus ja tarbi sellel ajal need ülejäänud kalorid täpselt nii kuidas isu on.
+Enne magama minekut omega 3’e.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.