Olen u.3kuud reljeefi teinud, rasva on läinud maha kyll, AGA ma pean nyyd kähku (4 nädalaga) 4-6 kg veel maha saama!
Kas võin pikendada reljeefitreeningut tehes seda samas kuidagi intensiivsemalt …?
Millist kava soovitate inimesele, kes keskendub nt. jooksule ja jalgrattatreeningule ning massi ka ei taha rohkem eriti ?? Kas kava võib olla ainult 2treeningut nädalas ??
Mis sul vaesekesel ikka üle jääb. Kord või kaks nädalas jõusaali, ülejäänud nädal jookse mingi 1-2 tundi, neli kihti riideid seljas ja üks hea 20 kilone seljakott ei tee ka paha. Vett võid juua, süsivesikutega ära väljaspool jooksuaega väga üle pinguta. Jõusaal ei võta sul midagi maha, kuigi mingid marginaalsed grammikesed ehk kukuvad, kui ennast paksemalt riidesse paned. Üldiselt peaks sa otsustama, kas sa tahad kaalu maha võtta või jõusaali teha.
Toidu kontroll rangeks+kui ikka on vaja soovitan soojalt Ellipsi masinat(a la Orbitrek aga muidugi parem)
Sellega 3X1h nädalas tühja kõhu peale ja kilod kaovad(ka lihased muidugi kaasa arvatud) jooks ei kaota rasva nii tõhusalt sest joostakse ju n.ö. optimaalselt liigutades jäsemeid. Minu arvamus kõigest