Kaalulangetaja ootab soovitusi
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaalulangetaja ootab soovitusi
- This topic has 61 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
nonni.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2010 at 3:15 p.l. #250433
nonni
MemberMa ise kasutan vahel kaerakliisid, aga ega neil suurt vahet ma arvan ei ole. Nisukliid kõige populaarsemad, paljud viskavad seda keefiri sisse vahepaladeks näiteks.Neid kana-kodujuustu kotlette olen mitu korda mõelnud teha, aga ma selline laisapoolne toidutegemise suhtes, et…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades, et trenn hommikupoole siis viimaseks toidukorraks eriti süsivesikuid ei soovitaks, pigem näiteks kodujuustu või kana salatiga/aedviljadega, pähklid kergemas koguses oleks ka head.
Eks siin hea tahtmise korral tuleb keegi ja lükkab mu soovitused ilsmelt ümber, aga ise olen taoliselt talitlenud ja paks ma ei ole igatahes

ma teeks ise ka nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nende kotlettide tegemine võtab ÜLI vähe aega. Segad aint liha, juustu, sibula ,küüslaugu, tilli, muna ja maitseained kokku. Mudid käega läbi, plötserdad pallid vms ja lükkad ahjuplaadile küpsetuspaberile. 200 kraadi ja 10 minutit. Ahjus ajab veits vedelikku välja ja tundub, et lagunevad ära, aga tegelt ei ole häda midagi. Panni peal tehes rohkem sehkendamist. Aga proovi kindlasti
jaanuar 17, 2010 at 3:15 p.l. #250434aivo1359
MemberMinu poolne soovitus on juua päeva jooksul rohkem vett.See peaks ka kaalu langetamisele mõjuma.Päeva jooksul kõigi vedelike kogus on 1liiter=20kg kohta.
jaanuar 17, 2010 at 3:19 p.l. #250437nonni
MemberMinu poolne soovitus on juua päeva jooksul rohkem vett.See peaks ka kaalu langetamisele mõjuma.Päeva jooksul kõigi vedelike kogus on 1liiter=20kg kohta.Ehk siis 3,5 L minu puhul vaja.
Ma usun, et 3 liitrit tuleb mul ära küll..
jaanuar 17, 2010 at 4:23 p.l. #250443hehee
MemberNonni, kui tahad kotlette paneerida, siis soovitan linajahu, on kasulikum kui riivsai ning maitse jääb samuti väga hea. Hommikul enne sööki klaas vett linajahuga annab ka seedimisele kena hoo sisse
jaanuar 17, 2010 at 4:30 p.l. #250444nonni
MemberNonni, kui tahad kotlette paneerida, siis soovitan linajahu, on kasulikum kui riivsai ning maitse jääb samuti väga hea. Hommikul enne sööki klaas vett linajahuga annab ka seedimisele kena hoo sisse
Proovin kindlasti, aitääh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2010 at 6:21 p.l. #250483LaizeN
jaanuar 18, 2010 at 7:25 e.l. #250546hehee
MemberTeine samalaadne on : vesi õunaäädika ja veidikese meegaMa ei tea milles asi, aga minul paneb õunaäädikas vastupidiselt lubatule kõhu hoopis totaalselt kinni
jaanuar 18, 2010 at 9:08 e.l. #250561Istuv Sõnn
MemberLugesin kunagi Arnoldi soovitusi: et kõht hästi läbi käiks, tee kõhulihaste harjutusi. Minu puhul töötab. Vist on asi, mis töötab loogiliselt. Kõhulihaste puhul ei ole karta ka ületreeningut – lihtsalt seda ei saavuta.
jaanuar 18, 2010 at 11:06 e.l. #250591nonni
MemberLugesin kunagi Arnoldi soovitusi: et kõht hästi läbi käiks, tee kõhulihaste harjutusi. Minu puhul töötab. Vist on asi, mis töötab loogiliselt. Kõhulihaste puhul ei ole karta ka ületreeningut – lihtsalt seda ei saavuta.Eriti hea variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2010 at 11:36 e.l. #250594marjasha
MemberMa ei tea milles asi, aga minul paneb õunaäädikas vastupidiselt lubatule kõhu hoopis totaalselt kinni
Kunagi korduvalt proovitud ja igakord mõjus ühtmoodi.Minul kinni, punni ja valutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 10:33 e.l. #250800nonni
MemberKüsimus: kas oliivõli asemel tasub praadimisel kasutada pigem võid? Jäi kuskil siin foorumis silma selline seisukoht..
jaanuar 19, 2010 at 11:13 e.l. #250813Alfonze
MemberEga jah kuumutamine oliiviõli omadustele hea ei ole, või oleks kindlasti parem.
jaanuar 19, 2010 at 5:17 p.l. #250903asdfghjkl
MemberKüsimus: kas oliivõli asemel tasub praadimisel kasutada pigem võid? Jäi kuskil siin foorumis silma selline seisukoht..Seda tahaks ise ka teada.
Aga õlide puhul räägitakse nn suitsemise astmest, mille all mõeldakse seda vist, mis temperatuurini mingit õli kuumutada tohiks vist. Et kui viinamarja-seemnetest tehtud õli oeltame omab selleks mingit temperatuuri 300C, siis oliiv-õli omab seal temperatuuri 250C ja tava toiduõli 180C, et miskit sellsied näite-andmed, et need temperatuurid määravad selle, mis hetkel pannil olev õli hakkab tossama ja muutub mürgiseks? Sel juhul võiks arvata nii, et madalamal tulel võiks mistahes liiki õli küpsetada, et madalal tulel ta ei mürgistu? Ma pakun, et oliiv-õli tasub kuumutada julgelt siis, miskit halba sellest tervisele ei teki.
Teine asi võiks olla see, et kuumutamisel miskid tervislikud asjad lähevad kaduma? Kui vaadata netis erinevate toiduainete koostisi kus tegu on küpsetatud variandiga toidust (ala küpsetatud kapsas) ja sama toiduaine toorest informatsiooni (toores kapsas), siis küpsetatud variandil on näitajad kehvemad mõnede elementide poolest, seega võiks arvata, et kuumutatud oliiv-õlil on äkki mingeid aineid veidi vähem sees, ja se kaotus kuumutamise teel siis poel soovitatav? Seda samuti tahaks ise ka teada täpsemalt, kuna ise suht pimesi, st teadmisteta, kasutan oliiv-õli peamiselt.
jaanuar 20, 2010 at 8:47 e.l. #251013nonni
MemberSee võiga praadimine on ju puhas õnnistus! Tegin hommikul omletti ja no nii hea pole veel kunagi olnud, kui nüüd võiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2010 at 9:11 e.l. #251028marjasha
MemberMina praen tavaliselt üldse ilma millegita, kui tegemist just näiteks seentega pole, siis kasutan võid. Ku on olemas hea teflonpann, siis pole mingit rasvainet alla vaja.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.