Skip to main content

Kaalud rasvaprotsendi mõõtjaga

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kaalud rasvaprotsendi mõõtjaga

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    matjusm
    Member

Kumba pidi nad mööda näitavad suurema lihasmassi puhul? Ma ise olen seal 108-110kg kandis, kas ma näen juba aiateibaid? Mul jõuisaalis on selline masin kus astud peale ja kaalub sind kuid kinni pead hoidma kätega et rasvaprotsent kätte saada ning hiljuti andis mulle pärast trenni rasvaprotsendiks 22% mis minu meelest võib olla kergelt ülepakutud kui võrrelda enda peegelpilti näidistega mis Bodybuilding.com´is üleval olid kuigi samas mine tea, äkki olengi paks.

Vastasin just ise oma küsimusele sest sel nädalal oli keharasvaprotsendi mõõtjatega huvitav kogemus.

Kõigepealt sai proovitud seda käeshoitud masinat millega sain numbri 25.6% mida kohe absoluutselt ei tahtnud uskuda. Testi läbiviia ütles ka et minu suguse inimese puhul (kel suur osa kehamassist reielihastes) on see käeshoitud aparaat vaid aiateibaste näitamiseks sest elekter voolab vaid läbi ülakeha.

Siis aga prooviisn seda masinat kus elektrood kinnitati nii jala kui käe külge ja sealt tuli numbriks 19.6% mis selle arsti sõnul pidi suhteliselt täpne olema. Ehk vahe oli lausa 6%!

Mait1234
    Member

Kasutage parem seda

http://fitness.bizcalcs.com/Calculator.asp?Calc=Body-Fat-Navy

arengut saab edukalt jälgida ja odavam tuleb ka

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.