Skip to main content

Kaalu tõus

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Kaalu tõus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Reigo76
    Member

Olen käinud kuu aega trennis ja võtnud 5 kg juurde. Söön korralikult ja lisaks võtan peale trenni ka hera80 + glükoosi. Enne trenniga alustamist oli rasva % 22,3 ja nüüd 23,1 seega kas oleks mõistlik võtta puhtalt ainult hera80 ja glükoos ära jätta või on see trennist taastumisel ikka oluline?

Teine küsimus on see et teen trenni nädalas 3x millest kaks on jõutreeningud ja üks aeroobne (1 tund jooksu) et kas selline kombinatsioon on üldse mõistlik kui eesmärgiks on ikka lihaseid kasvatada aga samaaegselt oleks hea kui õnnestuks ka südant treenida ja üleliigset rasva põletada?

ette tänades

Reigo

daemonium
    Member

Olen käinud kuu aega trennis ja võtnud 5 kg juurde. Söön korralikult ja lisaks võtan peale trenni ka hera80 + glükoosi. Enne trenniga alustamist oli rasva % 22,3 ja nüüd 23,1 seega kas oleks mõistlik võtta puhtalt ainult hera80 ja glükoos ära jätta või on see trennist taastumisel ikka oluline?

Teine küsimus on see et teen trenni nädalas 3x millest kaks on jõutreeningud ja üks aeroobne (1 tund jooksu) et kas selline kombinatsioon on üldse mõistlik kui eesmärgiks on ikka lihaseid kasvatada aga samaaegselt oleks hea kui õnnestuks ka südant treenida ja üleliigset rasva põletada?

ette tänades

Reigo

e-ee …

ega söömise korrastamise peale ei ole mõelnud?

Mis imelised koormused need ka algajal on, et tavatoidust vajalikku kätte ei saa?

Reigo76
    Member

Tänud vastmast.

Eks ma püüaikka süüa suhtleiselt korrastatult aga täpselt jah ei tea kui palju süsivesikuid, valke jne aga

hommikusköök näiteks: kolm muna paar viilu sinki ja leib

lõuna: guljašš, strogonv vms ja kartulid (selline toidukoha praad)

õhtu: liha kartulid

Vahest kui õnnestub ka vahepeale kohupiim vms aga alati ei õnnestu ja sellepärast siis ka võtan lisaks peale trenni.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.