Skip to main content

kaalu suurendamine

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    preysler
    Member

tere.

tahaksin küsida, et kuidas kaalus juurde võtta?

hea öelda, et söö rohkem, aga ma võin ennast oimetuks ka süüa, kuid kaalu juurde ei tule.

Anonüümne
    Guest

Asi ei ole koguste taga, vaid kaloraazis.

preysler
    Member

soovitage siis, mida süüa vms

vend vähk
    Moderator

Tere preysler!

Alustuseks oleks soovitav võtta mõni valgul baseeruv toidulisa näit. Whey Lemon Super või kui esineb liigese probleeme Protein no 1. Süsivesikuid on lihtsam tavatoidust saada. Peale trenni võid valku segada mahlaga, sealt saad energia taastamiseks süsivesikuid ja valguga taastame ja kasvatame lihased. Kreatiini oleks mõttekas proovida siis kui on tekkinud pikem arengu seisatus. Loomulikult on suurem osa tavatoitumisel, toidulisandid on abivahendid.

jannno
    Member

Tere !!

Mul hetkel sarnane probleem. Kui sügisel koolis käima hakkasin siis oli ikka paras kõht ees aga nüüd kahe kuu pärast on see imekombel kadunud. Algul arvasin et ehk trenn oli tugev aga kui lugesin üht teemat kaloraa?ist siis tekkis mõte et ehk söön liiga vähe. Hetkel on söögikorrad 3 korda päevas. Tahaksin häid soovitusi kuidas efektiivsemalt tavatoiduga kaloraa?i suurendada või siis ehk mitu korda päevas süüa. Peaksin ehk süsivesikute rikkaid toite nende peamiste toidukordade(koolisööklas) vahel tarbima. Missugused toidud nendeks sobiksid ??

Tänan ette vastuse eest!

prikull
    Member

Soovitan sul iga 3-4 tunni tagant syya kui sul eesm2rk lihast kasvatada.

jannno
    Member

Hetkel on toidukorrad iga 5 tunni tagant. Aga kui võtaksin nende vahele veel väikesed toidukorrad kas ma siis üle ei pinguta natuke ? Kas peaksin siis nendel väiksestel einetel tarbima rohkem süsivesikuid või süsivesikui ja valke?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.