Kaalu probleemid (ei alane mitte mingit viisi)
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalu probleemid (ei alane mitte mingit viisi)
- This topic has 64 replies, 17 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2012 at 5:13 p.l. #197600
Reinart
Memberküsimus siis selline, et seda valgupulbrit on mõtekas kasutada ainult pärast trenni, eks? Muidu pole seda mõttet tühja süüa, kui ei tee midagi?
noh kui lihtsalt tahad päevast valgukogust suurendada siis ju võib ..
veebruar 23, 2012 at 5:36 p.l. #197589ise
Membernoh kui lihtsalt tahad päevast valgukogust suurendada siis ju võib ..
kas sellega kaasneb mingid probleem kah? Näiteks, et keha ei jõua valku ära töödelda vms?
veebruar 23, 2012 at 6:19 p.l. #197520htilga
Memberkas sellega kaasneb mingid probleem kah? Näiteks, et keha ei jõua valku ära töödelda vms?
lo..what? Ei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 3:34 p.l. #144694ise
MemberKui julmalt mõjub see kehale kui nädal aega olen valesti toitunud jms. ehk siis kui olin metsa laagris siis sõin magusat, et üleval püsida ja joosta. Kuidas nädal aega sellist suhtumist võib kehale mõjuda? Sõin vähe aga magusat, juua sain kah nii, kuidas jumal juhatas. Söögiks oli veel tavaliselt võileivad vms.. Magusaks: Shokolaad, sefiir, küpsised, kommid.
märts 2, 2012 at 3:37 p.l. #145209htilga
MemberOleneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,mida kaal ütleb, et kuidas mõjus?märts 2, 2012 at 3:50 p.l. #145429ise
MemberOleneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,mida kaal ütleb, et kuidas mõjus?noo 2 nädalat polnud kaalunud ja hetkel näitas 75.5
märts 2, 2012 at 4:33 p.l. #146167htilga
Membernoo 2 nädalat polnud kaalunud ja hetkel näitas 75.5
Siis on raske midagi täpselt öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui peeglisse vaadates ise rahul oled ja jõunäitajad suht alles ka on, siis pole ju hullu?
märts 2, 2012 at 5:32 p.l. #147216Akrapovic
MemberKui julmalt mõjub see kehale kui nädal aega olen valesti toitunud jms. ehk siis kui olin metsa laagris siis sõin magusat, et üleval püsida ja joosta. Kuidas nädal aega sellist suhtumist võib kehale mõjuda? Sõin vähe aga magusat, juua sain kah nii, kuidas jumal juhatas. Söögiks oli veel tavaliselt võileivad vms.. Magusaks: Shokolaad, sefiir, küpsised, kommid.
Paljud inimesed toituvad sedasi ja elavad ,eks nädal väga hullu ei tee,ega see seedimisele head ei tee.Pakun,et kaka võtab küll kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,kui enamus toit kuiv ja magus on.märts 2, 2012 at 6:06 p.l. #148605gmaster
MemberDon’t põe. Stress on kataboolne.
märts 3, 2012 at 11:40 e.l. #164620ise
MemberSiis on raske midagi täpselt öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui peeglisse vaadates ise rahul oled ja jõunäitajad suht alles ka on, siis pole ju hullu?
Peeglisse vaadates olen vägagi rahul aga hetkel ei ole veel jõusaali jõudnud, järgmine nädal proovin üle, kuidas jõunäitajatega lood on.
Paljud inimesed toituvad sedasi ja elavad ,eks nädal väga hullu ei tee,ega see seedimisele head ei tee.Pakun,et kaka võtab küll kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,kui enamus toit kuiv ja magus on.Jah, ütleme nii, et metsa alla laskmist väga ei toimunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koguaeg pidin kusagil jooksus olema, polnud aega selleks. Aga nüüd läksin sujuvalt üle tervislikumale eluviisile.märts 3, 2012 at 4:04 p.l. #170223ise
MemberKohupiimas on ju osa laktoosi juba lõhustatud, seda peaksid saama süüa?
Enamikes valgupulbrites on laktoosi vähe. Lisavalguna võiksid võtta seda: http://fitshop.fitne…e90%20maitseta/
Pärast trenni tarbimiseks: http://fitshop.fitne…8/Whey3%20800g/
Tekis küsimus, et saad mulle rääkida natukese lähemalt, et miks võtta lisavalku veel valgupulbri kõrvale? et mis nende kahe paki vahe nüüd on täpselt?
märts 3, 2012 at 4:27 p.l. #170840Archangel
MemberTekis küsimus, et saad mulle rääkida natukese lähemalt, et miks võtta lisavalku veel valgupulbri kõrvale? et mis nende kahe paki vahe nüüd on täpselt?
Ainuke mõte mis valgupulbril on, on elu mugavamaks tegemine. That’s it. Ei mingeid muid maagilisi omadusi võrreldes tavalise tahke toiduga. Ning kuna enamik aega saab tavalise tahke toidu odavamalt kätte, siis nende pulbrite ostmisega lihtsalt nuumad toidulisandi firmasid ning tuulutad enda rahakotti. Mõttetu ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ei ole mingi aasta aega ühtegi valgupulbrit põhimõtteliselt kasutanud. Paar korda jogurtile maitseks lisanud nati ainult. Eelistan siiski oma toitu SÜÜA, mitte JUUA.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2012 at 4:55 p.l. #171251ise
MemberAinuke mõte mis valgupulbril on, on elu mugavamaks tegemine. That’s it. Ei mingeid muid maagilisi omadusi võrreldes tavalise tahke toiduga. Ning kuna enamik aega saab tavalise tahke toidu odavamalt kätte, siis nende pulbrite ostmisega lihtsalt nuumad toidulisandi firmasid ning tuulutad enda rahakotti. Mõttetu ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ei ole mingi aasta aega ühtegi valgupulbrit põhimõtteliselt kasutanud. Paar korda jogurtile maitseks lisanud nati ainult. Eelistan siiski oma toitu SÜÜA, mitte JUUA.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, aga nagu eelpool mainitud on laktoosi vastu allergia, seega on mul ju raskusi valgu omamisega. Sellepärast uuringi nende pulbrite vastu infot
märts 4, 2012 at 3:05 p.l. #183159ise
MemberKüsimus veel, et nüüd kus olen oma kehakaalu saanud rahuldavale tasemele, siis kuidas on mul võimalik lahti saada sellisest tavalisest kõhust, tahan nimelt natukese jumet kõhule, kas peaksin tegema kõhulihaseid või aeroobset?
märts 4, 2012 at 4:08 p.l. #183512gmaster
MemberKüsimus veel, et nüüd kus olen oma kehakaalu saanud rahuldavale tasemele, siis kuidas on mul võimalik lahti saada sellisest tavalisest kõhust, tahan nimelt natukese jumet kõhule, kas peaksin tegema kõhulihaseid või aeroobset?
Toitumisega rasvaprossa madalamale.
Aeroobset soovitaks igal juhul teha. Kui soovid ka kõhulihaseid eraldi treenida, siis võiksid ka alaselga treenida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.