Skip to main content

kaalu probleem…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kaalu probleem…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    crx2
    Member

Olen väikeste vaheaegadega juba kolmas aasta trenni teinud ja mitte päris umbropsu. Jõunäitajad kyll suurenevad ja on näha et midagi on juurde ka tulnud, aga ma ei ole teps mitte rahul. Ikkagi näen kohutavalt peenike välja. Mulle lihtsalt ei hakka kilod kylge, võin syya lõhkiminemiseni, aga kuhugi see kõik ikka kaob, arvatavasti WCsse. Täis kõhuga ju ka trenni teha pole soovitav. Ei ole märgatavat kasu olnud ei kreatiinist ega valgu-proteiini pulbritest. Kangemat keemiat ei ole tarvitanud. Yle 63 kg (177 pikk) pole ma oma kaalu mitte mingi valemiga suutnud ajada. Kas leidub mingi asjalik nõuanne, peale selle, et söö veel rohkem?

T
    Member

ma tean vendasid kes on üle viie aasta punnitanud ja mõned millimeetrid lihast juurde saanud. minu nägemust mööda on kasvamise võtmesõnadeks korralik treening, õige toitumine, piisav puhkus. sinu puhul peab järelikult siin kuskil viga olema.arvatavasti toitumises. korraga lõhkemiseni süüa pole küll mõtet. proovi süüa tihedamini. näiteks iga 2,5 tunni tagant. süsivesikute ja valgu suhe peaks olema 2:1 sa võid proteiinipulbrite asemel proovida ka nn massilisajaid.üldiselt on probleemi lahendamiseks sinu poolt liig vähe informatsiooni.

crx2
    Member

Suur tänu nõuande eest! Lugesin nyyd ka toitumise kohta siit tykk aega, nii et pyyan vigu parandada. Raske on koolis iga 2,5 tunni tagant söömas käia.

Kas oskate seda massilisajat konkreetsemalt soovitada?

T
    Member

vaata näit. http://www.fast.ee ja amazoni veebipoest.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.