kaalu langetamine + trenn
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » kaalu langetamine + trenn
- This topic has 30 replies, 10 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2011 at 5:06 p.l. #312719
VoodooMagic
Membermitte keegi ei tea vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 5:14 p.l. #312721realreal
MemberEnamasti tõesti pärast trenni süüakse tugevamalt, kuna trenn teeb alati kõhu tühjaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2011 at 5:22 p.l. #312722gmaster
Membermitte keegi ei tea vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi ei julge öelda, sest kui viidet lõpus pole siis saad piki päid ja jalgu.
Näiteks öeldakse et väiksed lihased taastuvad ca 24h, suuremad ca 72h.. (mis loomulikult muutub, algtasemel võib toimuda kiiremini ja profitasemel aeglasemini)
Aga kehaehitajal peaks valgukogus ja ka üldine kaloraaž pidevalt (piisavalt) kõrgel olema, et katabolism kollitama ei tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2011 at 6:08 e.l. #312761VoodooMagic
Membernoh siis võiks ju programm olla näiteks siuke:
K pool päeva defitsiit, õhtu enam mitte, trenn: Õlg, selg, kõht, alaselg
N Reie esiosa, reie tagaosa, säär
R Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht
L taastumine
P defitsiit
E defitsiit
T defitsiit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni ja taastumis päevadel peaks ilmselt sööma rohkemgi kui kulutan, kas keegi viitsiks täpsustada palju mu
kaloraaz võiks olla lähtuvalt nädalapäevast ja mitu % sellest võiks olla valk?
Treeningu vaba päeva kalorikulu on mul vast mingi 2300 ja treeningpäeva kulu ligikaudu 2800. (ligikaudu 2h jõusaalis on vist ligikaudu -500kcal)
Ega mul tegelt mingeid julmasi ülekilosi pole, 4 kg olen alla võtnud viimasel ajal, praegu kaalun 83,5, vanus 34a ja pikkus 180…
Et tasapisi tahaks need mõned pekikilod veel vähendada trenni kõrvalt aga need mõned kilod on väga jonnakad, seda ma juba kogend
september 10, 2011 at 8:16 e.l. #312785Killhoven
MemberP,E,T ja pool K nälgid ja siis loodad väikse sööma pealt K õhtul arvestatavat trenni teha? Unista edasi. Vähemalt terve K peab ennast korralikult laadima.
september 10, 2011 at 8:18 e.l. #312786VoodooMagic
MemberP,E,T ja pool K nälgid ja siis loodad väikse sööma pealt K õhtul arvestatavat trenni teha? Unista edasi. Vähemalt terve K peab ennast korralikult laadima.ok, sobib:)
september 10, 2011 at 11:40 e.l. #312801gmaster
MemberSamas kui ikka kogemusi pole siis on kergem võtta ikkagi üks eesmärk ja üks kava ja kaloritega mingeid imetrikke mitte teha.
september 10, 2011 at 1:20 p.l. #312812VoodooMagic
Membernjaa
Vb tõesti jätta see keerulisem toitumine proffidele, kuigi mõte iseenesest tundub hea ja oleks põnev katsetada.
Et siis süüa selle järgi palju organism küsib, 4 korda päevas, panna rõhku trennile, vaadata et tuleb 170g valku päevas ja mingi aja pärast ~kuune dieedi periood teha jälle…?
praegu on mul igatahes nii, et võin vähem süüa, süsteemi järgi kuidas enne kaal langes, enam ei lange, nii, et aeg trenniperiood teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2011 at 3:15 p.l. #312827Aile
MembernjaaVb tõesti jätta see keerulisem toitumine proffidele, kuigi mõte iseenesest tundub hea ja oleks põnev katsetada.
Et siis süüa selle järgi palju organism küsib, 4 korda päevas, panna rõhku trennile, vaadata et tuleb 170g valku päevas ja mingi aja pärast ~kuune dieedi periood teha jälle…?
praegu on mul igatahes nii, et võin vähem süüa, süsteemi järgi kuidas enne kaal langes, enam ei lange, nii, et aeg trenniperiood teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad sa v6istelda? (vabandust…ma algust ei lugenud).
Kui ei taha, siis tee muudatusi oma s88mises selliselt, et sa suudad seda j2rgida kogu elu.
Muidu kuulud hiljem gruppi Diet Industry Victims.
september 10, 2011 at 4:37 p.l. #312836VoodooMagic
MemberTahad sa v6istelda? (vabandust…ma algust ei lugenud).Kui ei taha, siis tee muudatusi oma s88mises selliselt, et sa suudad seda j2rgida kogu elu.
Muidu kuulud hiljem gruppi Diet Industry Victims.
No ma saan aru, et vihjad, et tulemused pikalt kestvad oleks…
Aga probleemi alge pole siiski söömises vaid joomises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja no eks tegelen sellega ka:)
september 11, 2011 at 4:13 e.l. #312854Aile
MemberNo ma saan aru, et vihjad, et tulemused pikalt kestvad oleks…Aga probleemi alge pole siiski söömises vaid joomises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja no eks tegelen sellega ka:)
Kui tulemus ise ei ole pikalt kestev… see on leebe variant.
Naistel reeglina ja ka paljudel meestel on see lihtsalt viis minna j2rjest paksemaks. Sellest ka ohvristaatus. Systeem ise toidab turgu.
Kui joomine, siis joomine…. Eks sa ise tead paremini, mida sa oma keha heaks muutma pead.
Alandad kaloraazhi= Tekitad veel lisastressi (lisaks joomisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 11, 2011 at 6:23 e.l. #312867VoodooMagic
MemberKui tulemus ise ei ole pikalt kestev… see on leebe variant.Naistel reeglina ja ka paljudel meestel on see lihtsalt viis minna j2rjest paksemaks. Sellest ka ohvristaatus. Systeem ise toidab turgu.
Kui joomine, siis joomine…. Eks sa ise tead paremini, mida sa oma keha heaks muutma pead.
Alandad kaloraazhi= Tekitad veel lisastressi (lisaks joomisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ei mul vast pole kalduvust ülekaalulisusele.
Õllelembus koos snäkkidega annab piisava kalorihunniku, et kaal paigast ära nihkuks.
Milliste meetoditega sa siis kaalu vähendaks mu asemel ja mis tulemusteni, mis aja jooksul plaaniksid jõuda?
september 11, 2011 at 6:44 e.l. #312870biggereveryday
MemberEi mul vast pole kalduvust ülekaalulisusele.Õllelembus koos snäkkidega annab piisava kalorihunniku, et kaal paigast ära nihkuks.
Milliste meetoditega sa siis kaalu vähendaks mu asemel ja mis tulemusteni, mis aja jooksul plaaniksid jõuda?
tulemused on sul endas ikka kinni. arvesta lihtsalt kõik snäkkide kalorid ka lihtsalt sisse. siin kindlasti palju neid, kes õllet naudivad. see ei tohiks küll takistuseks muutuda…
korralik trenn ja küll hakkab ka rasv lihase vastu vahetuma, küll pärast poole aega väike dieedi kuur teha ja kõik ok
september 11, 2011 at 6:55 e.l. #312871VoodooMagic
Membertulemused on sul endas ikka kinni. arvesta lihtsalt kõik snäkkide kalorid ka lihtsalt sisse. siin kindlasti palju neid, kes õllet naudivad. see ei tohiks küll takistuseks muutuda…korralik trenn ja küll hakkab ka rasv lihase vastu vahetuma, küll pärast poole aega väike dieedi kuur teha ja kõik ok
Varasemad kogemused näitavad, et paljalt trenniga ei kao pekk ära või siis võtab see tõsiselt kaua aega.
Suurema energiakulutuse juures organism lihtsalt küsib rohkem toiteainet.
Ja kui ta seda saab ei ole tal põhjust varusi vähendada.
Tõsi küll kui ma teeks kontori töö asemel näiteks ehitustööd siis paljalt see füüsiline koormus vähendaks kehapekki ja päris kiiresti.
Aga jah, nii ilmselt teengi…
september 11, 2011 at 3:50 p.l. #312949VoodooMagic
MemberNii, ma nüüd jälgin, et saaksin iga oma 4 söögikorraga 40g valku.
Huhh…
Selle sama söögiga ma saan vast ka oma rasva vajadused rahuldatud?
Kuidas süsivesikutega, kas kellelgi on mingeid lihtsasti järgitavaid soovitusi, süsikate tarbimist enamvähem õigena hoida või jätan muu toitumise “suvaliseks”?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.