Skip to main content

Kaalu langetamine ja söök!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kaalu langetamine ja söök!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Ra1t
    Member

Tere!

Olen 15 aastane,pikkus 180cm ja kaal 80kg.Oleks selline abipalve teadjatelt,et alustada kaalu langetamisega õigesti.Küll räägitakse õigetest kogustest ja toidu sisaldusest,ise ei tea eriti õigest toitumisest midagi ja oleks vaja abi!!

Nii palju mu toitumisest,et E-R hommiku ei söö midagi,ainult L-P söön hommikust,lõunat söön koolis tavaliselt kas mingi praad v supp,

peale seda 3-5 ajal söön mõned võileivad ja hiljem 7 söön praadi,pm söön kõike kartult,riisi,liha kala jne.Söön nii kuidas tunne on parasjagu.

Käin muidu jõusaalis 3x nädalas,trenn algab 5st,söön tavaliselt natukene tund enne trenni ja peale trenni mingi pool h hiljem,treenin ülakeha 2x ja alakeha 1x,trenni satuvad ka mõend harjutused kõhule mis vist ei ole eriti abiks,kuna tunnen kuidas kõhupeal on pekikiht millest tahaks lahti saada ja selles mu põhiline probleem ongi,tahaksin langetada kaalu 5-10kg ilma et kaotaks lihasmassi,saada üleliigsest pekist ja kilodest lahti ning kasvatada edaspidi lihasmassi!!Soovitage julgelt mida ma tegema peaksin ja oma toitumist muutma,olen lugenud ka teisi teemasid ja ei ole päris seda leidnud mida otsinud!!!

Amarillo
    Member

vöhe oled siis lugenud, su toitumine on hullem kui null , siin palju atikkleid ja samalaadseid teemasi , leia aega ja hari ennast. hommikuti mittesöömine on ka üks suur lollus , unusta leivad,makaronid,kiirtoidud,kartulid , nende asemel aedviljad/puuviljad pruun riis, tatar , täisterotooted + valgurikkad tooted nagu kodujuust, kohupiim, kala, liha, munad , piim mingil määral

Ra1t
    Member

vöhe oled siis lugenud, su toitumine on hullem kui null , siin palju atikkleid ja samalaadseid teemasi , leia aega ja hari ennast. hommikuti mittesöömine on ka üks suur lollus , unusta leivad,makaronid,kiirtoidud,kartulid , nende asemel aedviljad/puuviljad pruun riis, tatar , täisterotooted + valgurikkad tooted nagu kodujuust, kohupiim, kala, liha, munad , piim mingil määral

Kas mingit muud võimalust ei ole kaalu langetamiseks ja peki kaotamiseks??Ei tahaks päris nii heast toidust ka ilma jääda,et ainult toitumisega viib kaalu alla ja pekist vabaks,aga trenni tehes ei aita midagi??

vs
    Member

Aga siin tundub, et eriti ei viitsita toitumist ümber sättida parema vormi saavutamiseks.

Mida sa pead selleks “päris nii heaks toiduks”, millest loobuda ei taha?

Ra1t
    Member

Aga siin tundub, et eriti ei viitsita toitumist ümber sättida parema vormi saavutamiseks.

Mida sa pead selleks “päris nii heaks toiduks”, millest loobuda ei taha?

Kartul ja makaronid ja selline ja kindlasti ka rämpstoit on hea.

vs
    Member

Kartul ja makaronid ja selline ja kindlasti ka rämpstoit on hea.

Rämpstoitu (burgerid, krõpsud, friikartulid) süües pole vist erilist vahet ka kas teed trenni või mitte:D

Ra1t
    Member

Rämpstoitu (burgerid, krõpsud, friikartulid) süües pole vist erilist vahet ka kas teed trenni või mitte:D

Ma ei söö neid palju,kuus paar korda juhtub ette!Söön parajalt kuid mitte tervislikult ja õigetes kogustes,ma ütlen ausalt ära,et ma ei viitsi neid kogusi vaadata,söön nii palju kui parasjagu isu on.

Ma ei söö neid palju,kuus paar korda juhtub ette!Söön parajalt kuid mitte tervislikult ja õigetes kogustes,ma ütlen ausalt ära,et ma ei viitsi neid kogusi vaadata,söön nii palju kui parasjagu isu on.

selles asi ongi, et sa sööd nii palju kui kõhtu mahub .. vähenda toidukoguseid märgatavalt ja söö tihedamini ..

kuuliks
    Member

Isu on hetkeline, kuid täiskõhutunne saabub tükk aega hiljem ja siis võib juba valus olla.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.