Kaalu langetamine..
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Dre..
-
AutorPostitused
-
august 11, 2008 at 12:42 e.l. #14533
Dre.
MemberNii, olen siis viimasel ajal kuidagi palju sõõma hakkanud enda arust, põhimõtteliselt siis kui kõht tühi on sõõn midagi.. ja noh enamasti ka ettejuhtuvaid asju ( seda nussasaia vahest , niisama võileibu ja ka mis on õhtuks tehtud, s.t praad/makaronid/supp vms ).
Ja noh mõtlesin et kaua nii edasi ikka läheb, et peaks mingit dieeti või asja pidama hakkama , aga selles asi ongi et ma ei tea mida ma sõõma peaksin / millal jne..
muidu olen poiss , varsti saan 15 aastaseks ja kaalun praegu 85kg~.
Mõtlesin ka jõusaalis k2ima hakata sügisest. Algul mõtlesin et mingi 2 korda nädalas käin siis jõukas ja siis ühepäeva veel niisama sõpradega kossu mängida v ujumas käia jms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla on tekst veits segane aga noh kell on ka suht palju palju, peaks magama minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2008 at 7:03 e.l. #162757Alfonze
MemberKunagi ei tohi mõelda, et ma hakkan dieetima (ok, on erandid, võistlusvormi saavutamine jne), dieet on ajutine tegevus, kui tahta pikas perspektiivis saavutada ja hoida tulemust, tuleb toitumine stabiilselt ja lõplikult korda panna.
august 13, 2008 at 8:09 p.l. #163014Dre.
MemberAga muidu.. ?
oskaks keegi siis midagi selle toitumise kohta õelda jms?
august 13, 2008 at 8:26 p.l. #163015daemonium
MemberAga muidu.. ?oskaks keegi siis midagi selle toitumise kohta õelda jms?
august 13, 2008 at 8:29 p.l. #163016Capricorn
Member…põhimõtteliselt siis kui kõht tühi on sõõn midagi.. ja noh enamasti ka ettejuhtuvaid asju ( seda nussasaia vahest , niisama võileibu ja ka mis on õhtuks tehtud, s.t praad/makaronid/supp vms ).Kui sööd alati siis kui tunned “tühja kõhu” tunnet ning sööd nii palju, et see kaoks, siis päris kindlasti sööd liiga palju. Seda veel eriti sel juhul kui sööd selliseid ettejuhtuvaid ja palju süsivesikuid (ja üldse energiat) sisaldavaid toite.
august 14, 2008 at 8:28 p.l. #163138Dre.
MemberNendes magusates asjades on palju süsivesikuid ?.. ma ei tea täpselt mis asjad ned süsivesikud ja asjad on ka mudu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga muidu kas oleks mõttet tellida toitumiskava ? , mõtlesin et telliks aga 500kr tundub päris suur summa ( võin eksida ka , võibolla polnud ka 500 ) , et kas on väärt ka se seda summat
august 14, 2008 at 8:36 p.l. #163140Grizly
MemberMa arvan et ta on väärt kui seda järgida suudad. endal ka tellitud agapeab mainma et üsna raske on
august 14, 2008 at 8:37 p.l. #163141daemonium
MemberNendes magusates asjades on palju süsivesikuid ?.. ma ei tea täpselt mis asjad ned süsivesikud ja asjad on ka mudu
august 14, 2008 at 9:36 p.l. #163144gmaster
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga muidu kas oleks mõttet tellida toitumiskava ? , mõtlesin et telliks aga 500kr tundub päris suur summa ( võin eksida ka , võibolla polnud ka 500 ) , et kas on väärt ka se seda summat

kindlalt on
august 15, 2008 at 12:11 e.l. #163149Dre.
MemberOk, tänud
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.