Kaalu langetamine
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kaalu langetamine
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2008 at 8:10 p.l. #9110
Merkaya
MemberTere, ma olen 16 aastane neiu, ma kaalun umbes 60 ja olen 162cm pikk. Soov oleks siis kaalu langetada kuskil 55 peale. Kuu ajaga oleks mõistlik, siis umbes natuke üle 1 kg nädalas kaotada.
Hommikusöögiks on lahja jogurt ja leivakuivikud, vahel õuna, rohelist teed või keedan muna.
Lõunaks keedan porgandeid, kapsast, kanafileed või kala. Mõnikord söön puuvilju, enamasti õunu. Ei söö korraga palju.
Ning õhtul 6 ajal söön ka veel natuke midagi. Muna, prgandit vms. Olen loobunud rasvast, magustast, rämpstoidust.
Peale kuut enam ei söö. Kõht ei lähe tühjaks ka. trenni teen kaks korda nädalas. Tantsimine. Toidukordade vahel tarvitan palju vett.
Esimese nädalaga kaotasin 2cm kintsuümbermõõdust, aga enam pole tulemusi näha.
Mida arvate sellest ?
märts 17, 2008 at 8:14 p.l. #146128kuuliks
MemberAlgul ongi tulemused kiired, pärast aga aeglustub.
märts 17, 2008 at 9:25 p.l. #146136LB
Memberminu teada rasvast täiesti loobuda ei tohiks…ma ise ei oska selle kohta eriti rääkida sest kasutan toidukava aga ma soovitan natuke otsingust selle toitumise kohta uurida siis saad enamvähem teada milline see õigete ainete kogus olema peaks päevas.
märts 18, 2008 at 7:32 e.l. #146170daemonium
MemberTere, ma olen 16 aastane neiu, ma kaalun umbes 60 ja olen 162cm pikk. Soov oleks siis kaalu langetada kuskil 55 peale. Kuu ajaga oleks mõistlik, siis umbes natuke üle 1 kg nädalas kaotada.Hommikusöögiks on lahja jogurt ja leivakuivikud, vahel õuna, rohelist teed või keedan muna.
Lõunaks keedan porgandeid, kapsast, kanafileed või kala. Mõnikord söön puuvilju, enamasti õunu. Ei söö korraga palju.
Ning õhtul 6 ajal söön ka veel natuke midagi. Muna, prgandit vms. Olen loobunud rasvast, magustast, rämpstoidust.
Peale kuut enam ei söö. Kõht ei lähe tühjaks ka. trenni teen kaks korda nädalas. Tantsimine. Toidukordade vahel tarvitan palju vett.
Esimese nädalaga kaotasin 2cm kintsuümbermõõdust, aga enam pole tulemusi näha.
Mida arvate sellest ?
Et siis loobusid rasvast …
ega sul juhuslikult enesehävituslikke kalduvusi ole?
Ise mõtlesid tolle kenjaalse tjeedi välja või soovitas keegi?Sel juhul peab soovitaja sind ikka südamest vihkama.
Üldiselt – kui ikka ise ei oska,pöördu asjatundja poole;soovitavalt kiiresti.
Kuu aega organismi rasvadeta hoida sinu vanuses …,
märts 18, 2008 at 8:22 e.l. #146121Merkaya
Member*Ma tahtsin kirjutada rasvastest toitudest. Vaadake toiduaineid, neis on juba rasva sees.
märts 18, 2008 at 8:37 e.l. #146123hehee
MemberPeale kuut enam ei söö. Kõht ei lähe tühjaks ka.Kas lähed hiljemalt kell 21.00 magama? See pärast kuut mitte söömine ei ole just kuigi tark tegu.
märts 18, 2008 at 8:58 e.l. #146130Merkaya
MemberPool 12 umbes, aga kooliajal muidu pool 10, võinii.
märts 18, 2008 at 10:38 e.l. #146178Vägivaldur
MemberSöö ikka nii, et kõht on täis. Nälga ei tohi kannatada. Peale õhtusööki võta kalaõli üks lonks.
märts 18, 2008 at 2:39 p.l. #146212daemonium
Member*Ma tahtsin kirjutada rasvastest toitudest. Vaadake toiduaineid, neis on juba rasva sees.Suurusjärgu võrra vähem,kui vajad.
Kordan soovitusst ;kui ei oska endale kava koostada – ja sa EI OSKA – siis telli asjatundjalt.
märts 18, 2008 at 2:57 p.l. #146214undisputed
MemberKas toidad ennast või kassi
Mul sõi kass ka rojkem päevas ja oli ka heas vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt on kõike ikka suht vähe. Siin see põhjus ongi, miks mõõdud enam vähene
märts 18, 2008 at 3:23 p.l. #146216Amarillo
Memberno rasvast küll pole mõttet loobuda, loobu parem puuviljdest ja tarbi õunu mõõdukas koguses, 1spl olliiviõli hommiku ja 1spl kalaõoli õhtu kindlasti aitavad kiiremini rasva põletada;) + võiksid 4x süüa , see peale 6-te mittesöömine on ka vale, söö siis kui tahad aga vaata mida.Ära palju vett tarbi enne söömist, maomahla konsentratsioon muutub lahjemaks ja seedib kehvemini.
märts 18, 2008 at 4:08 p.l. #146240proTest
Memberhttp://www.ampser.ee/index.php?page=17 sulle algatuseks
märts 18, 2008 at 4:17 p.l. #146242ROtter
Memberno rasvast küll pole mõttet loobuda, loobu parem puuviljdest ja tarbi õunu mõõdukas koguses, 1spl olliiviõli hommiku ja 1spl kalaõoli õhtu kindlasti aitavad kiiremini rasva põletada;) + võiksid 4x süüa , see peale 6-te mittesöömine on ka vale, söö siis kui tahad aga vaata mida.Ära palju vett tarbi enne söömist, maomahla konsentratsioon muutub lahjemaks ja seedib kehvemini.Toidu seedimiseks on just vedelikku vaja.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.