Kaalu langetamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kaalu langetamine
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2010 at 3:43 p.l. #266339
Sadist2
MemberKas Sina soovitad süsivesikuterikast ja valgu/rasvavaest dieeti?ma arvan et vastupidi, sest ma ytlesin et s88gu v2hem sysivesikuid (riis, tatar jne)
aga mis puutub piimatooteid ja liha, siis need on sageli liiga kaloririkkad, arvestades selle toidu suurust
mai 16, 2010 at 5:07 p.l. #266352Alexander Andrusenko
ModeratorIse olen seisukohal, et dieedi ajal ei ole m6istlik syya piimatooteid (va v2herasvane kodujuust + kohupiim) ja liha .K6ige parem oleks iga einega syya natuke sysivesikuid (riis, tatar jne), juurvilju/puuvilju ja kindlasti kala.
Ja 2ra unusta vett, seda tuleb kindlasti juua natuke rohkem kui tavaliselt.
Ja kindlasti v6iksid lisaks kergej6ustikule natuke ka j6utrenni teha + yle 0,5h jooksud, rattas6idud, ujumised .
Mina olen seisukohal, et sa võiksid postitada ainult siis, kui tead, millest sa räägid.
mai 16, 2010 at 5:14 p.l. #266351kuuliks
MemberIse olen seisukohal, et dieedi ajal ei ole m6istlik syya piimatooteid (va v2herasvane kodujuust + kohupiim) ja liha .K6ige parem oleks iga einega syya natuke sysivesikuid (riis, tatar jne), juurvilju/puuvilju ja kindlasti kala.
Ja 2ra unusta vett, seda tuleb kindlasti juua natuke rohkem kui tavaliselt.
Ja kindlasti v6iksid lisaks kergej6ustikule natuke ka j6utrenni teha + yle 0,5h jooksud, rattas6idud, ujumised .
No kuule. Kas sa ise ka aru saad, millest sa räägid? On ülim lollus loobuda kodujuustust ja kohupiimast. Liha on kuidas kellelegi.
mai 18, 2010 at 8:26 e.l. #266538Sadist2
MemberKurat, mis teil viga on, eestikeeles aru ei saa või ?!
MA JU ÜTLESIN VÄLJA ARVATUD KODUJUUST JA KOHUPIIM, ISE PÕLISED EESTLASED
mai 18, 2010 at 8:31 e.l. #266539Amarillo
MemberMina olen seisukohal, et sa võiksid postitada ainult siis, kui tead, millest sa räägid.mis ta valesti ütles ? ma saan nii aru et piimatoodete alla käivad jogurtid,juustud,piim,keefir – ega neid polegi dieedi ajal hädast vaja + soovitas kala ja ma lisan veel pähklim ja korras ?
mai 18, 2010 at 9:42 e.l. #266543MoloM
Membermis ta valesti ütles ? ma saan nii aru et piimatoodete alla käivad jogurtid,juustud,piim,keefir – ega neid polegi dieedi ajal hädast vaja + soovitas kala ja ma lisan veel pähklim ja korras ?
Enjoy some yogurt. Probiotics, the healthful bacteria found in yogurt and other fermented foods, have been proven to help reduce belly fat. In a recent study in Finland, new mothers who took probiotic supplements averaged smaller waist circumferences, and lower body fat in general, than those who didn’t take probiotic supplements. And while the topic is still controversial, studies have found that eating lots of calcium-rich dairy foods like yogurt may increase overall weight loss.
mai 18, 2010 at 11:49 e.l. #266551Amarillo
MemberEnjoy some yogurt. Probiotics, the healthful bacteria found in yogurt and other fermented foods, have been proven to help reduce belly fat. In a recent study in Finland, new mothers who took probiotic supplements averaged smaller waist circumferences, and lower body fat in general, than those who didn’t take probiotic supplements. And while the topic is still controversial, studies have found that eating lots of calcium-rich dairy foods like yogurt may increase overall weight loss.SOME ja ainult bakterid on sealt head + kaltsiumi saab kenasti ka kodujuustust ja kohupiimast , maitsestamata jogurtist saan veel aru , tavaline jogurt võiks dieedil olla ainult peale trenni võtta…
mai 18, 2010 at 12:02 p.l. #266553Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinu meelest oli Indrek Otsuse raamatus kirjas, et kui kiirkorras juurikadieedil olles teed jõutrenni (sama raskusega või lisad juurde), siis lihased nii kergelt ära ei kao.Kustkohast sa selle energia võtad, et raskust juurde panna kui vaid juurikatest toitud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2010 at 2:21 p.l. #266563kuuliks
MemberKustkohast sa selle energia võtad, et raskust juurde panna kui vaid juurikatest toitud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on jah miinuseks, aga nii oli tema jutu järgi võimalik. Ennastki huvitab. Jõudu pole ka siis kui sööd midaiganes, aga väga minimaalselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.