Kaalu langetamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kaalu langetamine
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2010 at 5:09 p.l. #22458
Anonüümne
Guestbad ass
aprill 9, 2010 at 5:50 p.l. #264587Amarillo
Memberhahaha esimene kava kus 90% süsivesikuid, uskumatu , hing püsib veel sees? tuhni foorumis ringi, väga palju teemasi…
aprill 9, 2010 at 8:03 p.l. #264610Raivo Piiber
MemberTere! Ma olen 16- aastane ja olen tegelenud kergejõustikuga 6 aastat. Mu treener soovitas mul kaalu alandada, seega kuidas ma peaksin toituma ja samas ka tõhusalt kaalu langetada? Teen 5 korda nädalas trenni 2h!Hommikul(kell 7): joon teed, söön võileiba, jogurtit, vahel harva kooki
Lõunal koolis(kell 12) joon mahla,söön praadi või suppi, nt kartul ja kaste, makaronid, riis, seljanka jne.
Kodus peale kooli (kell 3 või 4 )- joon mahla,söön eelmise õhtu praadi, nt. makaronid, riis kartul ja kaste, mingi vorm jne.
Kella 5-7 olen trennis
Peale trenni(7.30): joon vett, söön natuke praadi nt: kartul ,riis, makaronid jne. ja söön palju juurvilju, porgand kapsas, tomat ,kurk.
Õhtul(kell 8-9 ), kui kõht natuke tühjaks läheb söön aplesini või greipi.
Miks treener sulle ise kava ei tee? Ei nõusta?
aprill 9, 2010 at 8:10 p.l. #264611arved
MemberOtsi omale kuskilt ..Muscle & Fitness.. detsember jaanuar 2008-2009 .See toitumisest -salenemismenüüd,200 parimat toitu jne.
aprill 9, 2010 at 8:29 p.l. #264614daemonium
MemberTere! Ma olen 16- aastane ja olen tegelenud kergejõustikuga 6 aastat. Mu treener soovitas mul kaalu alandada, seega kuidas ma peaksin toituma ja samas ka tõhusalt kaalu langetada? Teen 5 korda nädalas trenni 2h!Hommikul(kell 7): joon teed, söön võileiba, jogurtit, vahel harva kooki
Lõunal koolis(kell 12) joon mahla,söön praadi või suppi, nt kartul ja kaste, makaronid, riis, seljanka jne.
Kodus peale kooli (kell 3 või 4 )- joon mahla,söön eelmise õhtu praadi, nt. makaronid, riis kartul ja kaste, mingi vorm jne.
Kella 5-7 olen trennis
Peale trenni(7.30): joon vett, söön natuke praadi nt: kartul ,riis, makaronid jne. ja söön palju juurvilju, porgand kapsas, tomat ,kurk.
Krt.See menüü on kõva sõna.
Siin voorumis põletatakse üldiselt rasva ja kasvatatakse lihaseid.Sinu menüü kasvatab pekki ja hävitab lihased …
millisel kergejõustikualal küll siukest asja vaja teha on,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2010 at 9:17 p.l. #264621proTest
MemberOtsi omale kuskilt ..Muscle & Fitness.. detsember jaanuar 2008-2009 .See toitumisest -salenemismenüüd,200 parimat toitu jne.Kui nüüd M&F’st rääkida, siis viimane number(04/05.2010) on ka väga asjakohane rasvapõletuse suhtes. Kirjutasin 2lk endale huvitavat infot sealt välja. Keskendubki suures osas rasvapõletusele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2010 at 9:31 p.l. #264623arved
MemberKui nüüd M&F’st rääkida, siis viimane number(04/05.2010) on ka väga asjakohane rasvapõletuse suhtes. Kirjutasin 2lk endale huvitavat infot sealt välja. Keskendubki suures osas rasvapõletusele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui rasvapõletusest siis aprill 2009-Rasvapõletamise eri
mai 15, 2010 at 4:06 p.l. #266228mammamia
MemberTahaksin teada lihaste kadumise kohta. Iga dieediga kaob mingil määral lihasmassi. Kui dieedi ajal tehakse jõutrenni+aeroobset ja toit on suuremal jaol valguline, kas siis on lihaskadu väiksem kui sel ajal kui hakkaksin nt juurikaid närima? Juurikad aga puhastavad organismi ja ei teagi nüüd, kumb kasulikum oleks. Kui kiirelt üks lihasmass kaduda saab?
mai 15, 2010 at 5:38 p.l. #266240daemonium
MemberTahaksin teada lihaste kadumise kohta. Iga dieediga kaob mingil määral lihasmassi. Kui dieedi ajal tehakse jõutrenni+aeroobset ja toit on suuremal jaol valguline, kas siis on lihaskadu väiksem kui sel ajal kui hakkaksin nt juurikaid närima? Juurikad aga puhastavad organismi ja ei teagi nüüd, kumb kasulikum oleks. Kui kiirelt üks lihasmass kaduda saab?Juurikadieedi puhul on lihasmassi kadu garanteeritud.
mai 15, 2010 at 5:44 p.l. #266242MoloM
Kella 5-7 olen trennis
Miks Sa treenerilt ei küsi kava?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin ka inimesi, kes toitumisest võivad raamatuid kirjutada, kuid kõige parema kava saad ikkagi treenerilt, kes Sinu treeninguid ja vajadusi kõige paremini teab?
mai 15, 2010 at 6:44 p.l. #266247kuuliks
MemberJuurikadieedi puhul on lihasmassi kadu garanteeritud.Minu meelest oli Indrek Otsuse raamatus kirjas, et kui kiirkorras juurikadieedil olles teed jõutrenni (sama raskusega või lisad juurde), siis lihased nii kergelt ära ei kao.
mai 16, 2010 at 12:58 p.l. #266303Sadist2
MemberIse olen seisukohal, et dieedi ajal ei ole m6istlik syya piimatooteid (va v2herasvane kodujuust + kohupiim) ja liha .
K6ige parem oleks iga einega syya natuke sysivesikuid (riis, tatar jne), juurvilju/puuvilju ja kindlasti kala.
Ja 2ra unusta vett, seda tuleb kindlasti juua natuke rohkem kui tavaliselt.
Ja kindlasti v6iksid lisaks kergej6ustikule natuke ka j6utrenni teha + yle 0,5h jooksud, rattas6idud, ujumised .
mai 16, 2010 at 1:00 p.l. #266304MoloM
MemberIse olen seisukohal, et dieedi ajal ei ole m6istlik syya piimatooteid (va v2herasvane kodujuust + kohupiim) ja liha .K6ige parem oleks iga einega syya natuke sysivesikuid (riis, tatar jne), juurvilju/puuvilju ja kindlasti kala.
Ja 2ra unusta vett, seda tuleb kindlasti juua natuke rohkem kui tavaliselt.
Ja kindlasti v6iksid lisaks kergej6ustikule natuke ka j6utrenni teha + yle 0,5h jooksud, rattas6idud, ujumised .
Kas Sina soovitad süsivesikuterikast ja valgu/rasvavaest dieeti?
mai 16, 2010 at 1:11 p.l. #266306daemonium
MemberMinu meelest oli Indrek Otsuse raamatus kirjas, et kui kiirkorras juurikadieedil olles teed jõutrenni (sama raskusega või lisad juurde), siis lihased nii kergelt ära ei kao.Me vist räägime veidi erinevatest asjadest,sulle ei tundu,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2010 at 3:19 p.l. #266332kuuliks
MemberMe vist räägime veidi erinevatest asjadest,sulle ei tundu,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma otsin selle lõigu üles.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.