olen siin uus. Nimelt on mul selline mure, et olen 23aastane (pikkus 172 ning kaal 76 kg) Mure on seotud kehakaaluga. K2in v2hemalt 3 korda n2dalas aeroobikas ning kord n2dalas ka j6usaalis, kuid tundub et vaid trennist pole kasu, et kaalu langetada
Olen lugenud, et L-carnitine pidi hästi alandama kaalu, on see tõsi ?
Kõige olulisem on ikkagi üldine toitumine kontrolli alla saada. Et organism saaks vähem kaloreid joogist/söögist kui ära kulutab. Kui energiabilanss on mõõdukalt miinuses, siis on trenn ja rasvapõletajad kogu protsessi toetamiseks õigel kohal.
1kg kehakaalu alandamiseks (mitte vee arvelt) tuleb kulutada trennis/jätta söömata üle 7000 kcal. Tavalisematele inimestele soovitatakse kinni pidada kaalualandamise tempost u 0,5 kg nädalas.
Just sellep2rast kaalungi ka samalt lehelt toitumiskava tellimist ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> t2nud! Ega j2nesed shampust ei joo ja kaotada pole mul midagi… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…peale kaalu muidugi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>