Kaalu kasvatamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaalu kasvatamine
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Hades.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2006 at 7:05 e.l. #8483
baalens
MemberTere, olen 190cm ja 70kg. Tean, et kui tahan oma kehamassi kasvatada, siis pean päevas mingi 6 korda sööma, ehk siis keha “ülesöömisega” treenima. Paraku aga kiire elutempo juures ei ole aega seda teha. Mida soovitate toiduasendajatena ja kas raha hakkab ka siis tunduvalt rohkem minema? Loomulikult käib väike trenn ka siis asja juurde. Tahakski just ennast veits suuremana tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu öeldakse, koerakaalu meestel sõnaõigust ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki on siin foorumis juba kellelgi, kribude jaoks mingi menüü olemas?oktoober 6, 2006 at 7:31 e.l. #91948greenu
Memberkui hakkad sooma toidukorra asendajaid või mingeid pulbreid ilma trennita siis võtad juurde põhimõtteliselt rasva arvelt kahjuks….. et trenni pead raudselt tegema … muidu lihas ei kasva:) … ja toidukorra asendajate hinnad jäävad umbes 50 eeku plus miinus natuke 1 kord …. amazoni poes olemas ka mõned … pakike segad piima või veega ja kõmmutad sisse … kuid nagu öeldud ilma trennita lihas ei kasva …
mingid pudingud ja küpsised ka olemas nende kohta ei oska midagi öelda … neid shoko batroone võid ka uurida ..
oktoober 6, 2006 at 9:39 e.l. #91953Hades
Memberkui tahad meeletut massi juurde siis loe seda artiklit siin
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3149
ise katsetasin ja lihas kasvab nii et ragiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jalad hakkasid isegi veidi valutama, kuna pole sellise massiga harjunudoktoober 6, 2006 at 6:11 p.l. #91990aries
Memberkui tahad meeletut massi juurde siis loe seda artiklit siinhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3149
ise katsetasin ja lihas kasvab nii et ragiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jalad hakkasid isegi veidi valutama, kuna pole sellise massiga harjunudmitu kg kuus umbes juurde tuleb sellega?
lugesin läbi selle p6him6te on selles, et ikka syya tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2006 at 8:24 p.l. #91996tmz
MemberMina sain 5kg 1 kuuga juurde, sõin Americani valku ja kreatiini ning 3 korda nädalas kava järgi trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2006 at 9:21 p.l. #91998Xero
MemberMa tarvitan whey8100 ja aint peale trenni.
Kevadega olen juurde võtnud 5kg.
Söömine on häää ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2006 at 7:28 e.l. #92000Savage
Membermitu kg kuus umbes juurde tuleb sellega?lugesin läbi selle p6him6te on selles, et ikka syya tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>imimees oled, kui võtad kaalus juurde ilma söömiseta ja trennita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2006 at 7:45 e.l. #92001aries
Memberimimees oled, kui võtad kaalus juurde ilma söömiseta ja trennita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heh, ei ega ma ei arvanudki, lihtsalt tegin kokkuv6tte pikast tekstist, selle teema autor kysis kuidas ilma toitumiseta kaalus juurde v6tta, selleks vastasin nimodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tarvitan whey8100 ja aint peale trenni.Kevadega olen juurde võtnud 5kg.
Söömine on häää ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma v6tan kah whey 8100 valgupulbrit, aga ma v6tan seda hommikul ja ka peale trenni
oktoober 7, 2006 at 11:47 e.l. #92009Hades
Memberkui teie eesmärk on lihtsalt kaalu juurde saada siis võiksite süüa kogu aeg puhast pekki, torte, kartuli krõpsu jms. Aga kui te tahate lihasmassi juurde saada, siis sööge valgurikast toitu.Sööge vähemalt 5 korda päevas ja toitainete vahekord võiks olla u. 35% süsivesikuid, 20% rasva ja 45% valku. Aga peate ka kõvasti trenni tegema, sest on ju iseenesest mõistetav, et muidu ei kasva lihas mitte m*****i.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.