Kaalu juurde, palun nõuandeid.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Kaalu juurde, palun nõuandeid.
- This topic has 44 replies, 22 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
fluid.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2013 at 8:06 p.l. #25155
kronik
MemberTere.
Probleem selles, et ei suuda toitu sisse vägistada ja jälgin pigem, et päevane valgu vajadus saaks kaetud. Loomulikult pisut ka kartulit, riisi, pastat. Köögi ja puuvilju ka igapäev normaalselt. Magu väike ja ei taha sisse kugistada, tekitab stressi – olen proovinud. Toitumiskava aastaid tagasi Otti käest tellinud ja toidu kurgust alla toppimine väga rakse ja vastu meelne.
Trenn on rohkem kergem aga baasharjutused enamasti. Tõmme, kükk, surumine, lõuatõmbed, dipid. Tahaks juurde võtta aga krt ei tea, mis teha andke ideid.
Tänud vastajatele.
Ektomorf – 192 cm, 80 kg, 29 a.
Kui trenni ei tee paar kuud saan kaalu isegi 89 peale aga niikui trenni tegema hakkan räme kaalukaotus.
juuni 27, 2013 at 10:01 p.l. #345571Tim.
MemberKuidas vedelaga on, kui teha nt kalorirohkeid smuutisi / sheike vms?
juuni 27, 2013 at 10:11 p.l. #345574Angelo
MemberKui on vastumeelne, siis järelikult pole liialt tahtmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söömine trenni juures 1 lihtsamaid..
juuni 28, 2013 at 5:54 e.l. #345575Sarge
MemberKui on vastumeelne, siis järelikult pole liialt tahtmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söömine trenni juures 1 lihtsamaid..
Vaidlen vastu. Endal on täpselt sama probleem, et söök absoluutselt ei lähe sisse. Puudub söögiisu ja kui ühe korra päeva jooksul ära söön, on täiskõhutunne terve päev. Lisaks, täiskõhutunne saabub väga kiiresti, isegi kui 100g kodujuustu ainult ära söödud on.
Teemaalgatajale:
Proovi kaloraaži tõsta rasvade arvelt. Tee näiteks üks toidukord selline, et 400g 20% hapukoort, 200-300g kodujuustu ja lisa maitseks marineeritud kurki ja tilli. See juba sinna 1000kcal kanti.
juuni 28, 2013 at 6:11 e.l. #345576Okk
MemberTeed trenni , kaal langeb. Toit ei maitse . Ma pigem siis tarbiks just sysivesikuid suuremas koguses. Rasv peab taisk6hu tunnet kauem yleval. Sysivesik maitseb ka paremini ehk laheb lihtsamalt alla….Valguvajadust hea lihtne ju koksiga katta
juuni 28, 2013 at 6:15 e.l. #345577Rain 6 kanget
MemberTänahommikuse smuuti retsept:
125g kookospiima (Santa Maria – 190kcal 100g kohta)
200g Ricotta 8% kohupiima – 260 kcal
160g viljalihaga apelsinimahla – kalorsus umbes 70 kcal
100g külmutatud vaarikaid – kalorsus umbes 50 kcal
kokku sai seal 650 kcal tuuri kogu jook ning seda oli umbes 600 ml. See läheb suht kergelt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ning magu on võimaik ka harjutada;)
juuni 28, 2013 at 6:30 e.l. #345579Low Protein Forever
MemberKa minul on nii, et kui ühe korra päevas söön, siis on söögi-isu kadunud rohkemaks.
Lisaks veel juurde, et täiskõhutunde ja üldse energilisuse terveks päevaks annavad peamiselt süsivesikute rikkad toidud.
Kuid pole vaja üldistada, et ainult süsivesikud annavad täiskõhutunnet, eks ka sega-makrodega toidud jt annavad.
Kõige vähem täiskõhutunnet pakuvad subjektiivselt minu arvates pähklid. Seetõttu need oleks hea valik, kui sooviksin hõlpsalt kaloraashi üles viia. Kuid neid enamik inimesi niikuinii ei jõua osta, kuna nende hind on nii kõrge, seetõttu mõttetu soovitada ja rääkida neist.
Teema-algatajale soovitaks vaheldust ellu, ei pea terve elu järgima Oti kava:)
Saad vaheldust, saad ka muutused.
Kirjuta siia, mida eile sõid ja makro-dietoloogid ehk näevad kommenteerida kas sõid piisavalt energiat või mitte.
juuni 28, 2013 at 4:08 p.l. #345609kronik
MemberTänud.
Kuna tean, et Sarge on väge heas vormis nö ” interneti vahendusel ” küll ainult ,siis on hea kuulda, et ma pole ainuke, kel väike isu.
Peab proovima siis teha sheike ja kodujuustule paki hapukoort juurde panema. Mingeid õlisid ka võtma uuesti. Eks annan teada mõne kuu pärast..
Edit. Eilne söök Low Proteini küsimusele. Jja ma ei toitu 7 aastat ühe sama kava järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mainisin, sest et ei soovitataks tellida kohe.2 muna
1 kanakoib – või kints ?
1 pk kodujuustu ( 200 g )
hakkliha 200 g + riis
paar kartulit
väikeseid tomateid ca 10 – 15
2 banaani
3 mandariini
1 virsik
2 õlut
ketsup, majonees
Vett ja teed ka. Suht lahja
Tänane toitumine.
Hommik – 2 muna ja 3 kartulit, ketsup, majonees
Lõuna – 130 g tuunikala, 2 muna, 200 g kodujuustu, väikeseid tomateid ca 7
Õhtu – Lukoili kanawrap, kus oli rasvu rohkem, kui valke aga neid ka vaja.
Õhtu – 2 õlut ja plaanis süüa veel 200 g hakkliha koos riisiga
Panen ka eelmisest kevadest ühe pildi. Sai aastaaega ainult torudega treenitud, ilma kangi ja hantliteta.
Kilu aga samas suht kuiv. Apteegirasva% mõõtmisvahend minu pikkuse puhul ei näidanud, vist oli madal siis.
juuni 28, 2013 at 5:54 p.l. #345614rait83
MemberVaidlen vastu. Endal on täpselt sama probleem, et söök absoluutselt ei lähe sisse. Puudub söögiisu ja kui ühe korra päeva jooksul ära söön, on täiskõhutunne terve päev. Lisaks, täiskõhutunne saabub väga kiiresti, isegi kui 100g kodujuustu ainult ära söödud on.
Teemaalgatajale:
Proovi kaloraaži tõsta rasvade arvelt. Tee näiteks üks toidukord selline, et 400g 20% hapukoort, 200-300g kodujuustu ja lisa maitseks marineeritud kurki ja tilli. See juba sinna 1000kcal kanti.
Mul on sama jama. Puudub isu vahepeal ja ei taha vägisi toitu sisse toppida.
juuni 28, 2013 at 6:12 p.l. #345615kristofeles1
Membersuitsetage kanepit, siis näete kuidas isu tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2013 at 6:13 p.l. #345616Low Protein Forever
MemberSinu toitumine tundub mulle nagu normaalse inimese toitumine, seal on kõike ilusti, nagu ka Otil on viinapitsid toitumise blogis, nii on sinul õllepurgid, ja rasvaprotsendid teil mõlemal samad vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või sul isegi mõneti parem. Eks Otil olegi õppida noorematelt niimõndagi, isad õpivad poegadelt.Julgemalt blogige ja julgemalt pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii märgatakse teid ja on üldse normaalne ja fun.
Sinu rasva% on sellel pildil kadestamisväärselt madal (10% ?) paljude jaoks, lihasmass kasvab aastatega, kui vigastusi ei ole veel saanud, siis hea, ja minumeelest väga lahe õlledieet. Ise nooruses jõin ka õlu, praegu siiski eelistan rohkem piiritust lahjendada, eks arvamusi ja metoodikaid ja eelistusi on mitmeid.
Sellise rasva% juures küsiks muidu teemaväliselt, et kui palju aeroobset teed, millised kilomeetrid ja mitu korda nädalas?
juuni 28, 2013 at 6:33 p.l. #345618kronik
MemberTänan!
Ärme nüüd Otti ja mind küll võrdle, inimene on proffessionaal ja minu jaoks Eesti parim, vabandan teiste ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sellise rasva% juures küsiks muidu teemaväliselt, et kui palju aeroobset teed, millised kilomeetrid ja mitu korda nädalas?Jooksin vb 3 – 5 km. Ühtede pesu kuivatus restide juurest järgmiste torude või treppideni, mis kodukandis on! Lastmänguväljakud, kivid teepeal, muidugi pigem kuskil, kus inimesi ei olnud aga tihti vaadati küll vildaka pilguga. Nüüd hakkan uuesti kodus kangi ja paari hantliga tegema, ilma aeroobseta!
juuni 28, 2013 at 6:42 p.l. #345621Low Protein Forever
MemberNo selge. Suht vähe aeroobset teed siis. Suurem tähtsus siis järelikult millegil muul, toitumisel, ainevahetusel jms-sel.
Ise just olen aeroobse taset tõstnud viimasel ajal, ja üritan mõista, kas see mõjutab midagi või mitte (hetkel veel ei tea öelda), sellepärast uurin, kuipalju inimesed aeroobset teevad.
juuni 28, 2013 at 6:44 p.l. #345622eliviielo
MemberTänud.
Kuna tean, et Sarge on väge heas vormis nö ” interneti vahendusel ” küll ainult ,siis on hea kuulda, et ma pole ainuke, kel väike isu.
Peab proovima siis teha sheike ja kodujuustule paki hapukoort juurde panema. Mingeid õlisid ka võtma uuesti. Eks annan teada mõne kuu pärast..
Edit. Eilne söök Low Proteini küsimusele. Jja ma ei toitu 7 aastat ühe sama kava järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mainisin, sest et ei soovitataks tellida kohe.2 muna
1 kanakoib – või kints ?
1 pk kodujuustu ( 200 g )
hakkliha 200 g + riis
paar kartulit
väikeseid tomateid ca 10 – 15
2 banaani
3 mandariini
1 virsik
2 õlut
ketsup, majonees
Vett ja teed ka. Suht lahja
Tänane toitumine.
Hommik – 2 muna ja 3 kartulit, ketsup, majonees
Lõuna – 130 g tuunikala, 2 muna, 200 g kodujuustu, väikeseid tomateid ca 7
Õhtu – Lukoili kanawrap, kus oli rasvu rohkem, kui valke aga neid ka vaja.
Õhtu – 2 õlut ja plaanis süüa veel 200 g hakkliha koos riisiga
Panen ka eelmisest kevadest ühe pildi. Sai aastaaega ainult torudega treenitud, ilma kangi ja hantliteta.
Kilu aga samas suht kuiv. Apteegirasva% mõõtmisvahend minu pikkuse puhul ei näidanud, vist oli madal siis.
Selline väike toidukogus on isegi minu (60 kg ja 163 cm) kui naisterahva jaoks liiga väike, et jääda ilusti nälga. Samas ega ma väga paks ka pole, lihast veidi rohkem kui tavapärasel naisterahval.
Võiks siiski rohkem kui 3 söögikorda teha.
Siinjuures tekibki küsimus, et miks ei saa kaalu juurde ega kasvata kui kaloraaž on liiga madal.
juuni 28, 2013 at 6:49 p.l. #345623Low Protein Forever
MemberEve’l õiged küsimused, kuid ma oletan, et kanakoib ja riis on piisavas koguses, et kõht täis saaks siiski.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.