Skip to main content

kaalu alla võtmine ruttu

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kaalu alla võtmine ruttu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • Autor
    Postitused
    martti19857
    Member

ma tahaks võtta 4 kg 5 päevaga alla ma teeksin kõik et saada ma ei annaks alla,palun antke nõud kuidas võtta alla väga ruttu?

Tuki
    Member

4 kilo viie päevaga?? Ära lihtsalt söö. Suur võimalus, et jääd haigeks või sured nälga küll kaasneb.

Point on, et viie päevaga on nats liiga optimistlik, mata see mõte maha.

inside14
    Member

Kohe tekib küsimus, et miks on vaja viie päevaga 4kg alla saada?

iq_zero
    Member

voibolla on mingi voistlus voi asi, kus osalemiseks peab kaalu kategooriasse mahtuma…

voi ei ole.

inside14
    Member

Kui on teada, et võistlus tulekul ja vaja kaalukategooriasse pääseda võiks ju väheke varem sellega tegeleda. Tean küll jah, et paljude aladega võetaksegi viimasel päeval või mis iganes, onu oli maadleja ning siis ronis kah viie hommikumantliga sauna!

Sarge
    Member

Kas see on üldse võimalik…. nii, et ellu jääd ma mõtlen.

Lõika käsi otsast

LB
    Member

võiksid mainida milleks sul seda vaja on aga muidu kui endale väga kahju tahad teha ja suudad suht ilma kokkukukkumiseta olla siis võid proovida negatiivse kaloraaziga tooteid syya ntx brokkoli ja teha aeroobset ntx käia jooksmas vms

siis kaal kukkub ludinal aga seda pmst lihaste arvelt kõigepealt ja ma arvan et see mõjutab ka seda et siis hoiab keha rasva palju kõvemini kinni kui siuke trauma talle teha

gmaster
    Member

ott kaotas päevaga paar kilo… istus tundide viisi kuumas vannis

sweals
    Member

ma tahaks võtta 4 kg 5 päevaga alla ma teeksin kõik et saada ma ei annaks alla,palun antke nõud kuidas võtta alla väga ruttu?
    martti19857
    Member

ma ütlen ma pean võislustele minema ja ma tahan kategoorias -40 olla kui ma ei saaks kategooriasse -40 siis on küll väga kahju,aga ikka teen neid asju mida soovitate

martti19857
    Member

ott kaotas päevaga paar kilo… istus tundide viisi kuumas vannis

aa… aga kahju mul pole vanni,aga muidu äitah ütlemast

sweals
    Member

ma ütlen ma pean võislustele minema ja ma tahan kategoorias -40 olla kui ma ei saaks kategooriasse -40 siis on küll väga kahju,aga ikka teen neid asju mida soovitate

kui sa tahad saada kaalukategooriasse -40kg, siis… siis las su treener selgitab sulle natuke asju ning unusta see kiire kaaluvõtmine ära.

martti19857
    Member

Kas see on üldse võimalik…. nii, et ellu jääd ma mõtlen.

Lõika käsi otsast

gmaster
    Member

ma saan aru kui oled 80kg, siis veel kuidagi 4kg alla võtta (5% kehakaalust)

aga 44 selt…

oleks pidand vast varem mõtlema, teinekord tead..

oss
    Member

Selle kaalulangusega kaasneb veel suurem jõu kaotus. Ja võistlustel on jõudu vaja. Ma oletan, et sul on mingi füüsiline ala ikka millega sa tegeled.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.