kaal tõusis märkamatult.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kaal tõusis märkamatult.
Tagged: kaalu tõus
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2013 at 7:18 p.l. #24896
Anonüümne
GuestTere,
Hakkasin hiljuti intensiivsemalt treenima, kuid samal ajal tuli kehale juurde mitte ainult lihaseid vaid ka rasva. Toitumine muutus niipalju, et kahel korral nädalas, kus 2, 5 tunnine tantsimine lõppes kell 21.30, sõin siiski õhtusöögi. Kardan, et selles seisnebgi minu viga, kuid kuidas peaksin siis neil päevil sööma, kui enne trenni tunnen, et pean ka 3 tundi söömata olema? Teisel kahel korral käin aeroobikas ning veel 1 või 2 korda näd. lühikest maad sörkimas. Ma e i pannud kaalutõusu tähele enne, kui riided hakkasid pigistama, ei tulnud selle pealegi, et vahepeal kaaluda, kui enesetunne on hea ning jõudu jätkus.
Oskate soovitada, kuidas taastada energia peale hilist trenni nii, et ei tõuseks kaal?
Tänan.
märts 24, 2013 at 7:31 p.l. #339131martinkink
MemberPeale hilist trenni üks mõnus kohupiimašeik – retsepte leiad kasvõi foorumist.
Samas pärast õhtust trenni kerge valk sisse ja magama. Kui endal jääb trenn õhtu peale 8-9 söön pärast trenni ühe kohupiima ja lähen magama, Hea mõnus ja väsinud tunne ja uni tuleb kiirelt. Kõik söömine tuleb sul enne trenni ära teha. Pärast trenni on kõht tühi ja äkki sööd üle natuke. Seda on päris lihtne teha.
Ja äkki on riided lihaste pärast väiksemaks jäänud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2013 at 7:32 p.l. #339146Archangel
MemberSee millal sa täpsemalt sööd ei oma mingit erilist mõju su kaalule, kui just ekstreemsusi ei harrasta. Loeb palju ja mis toitaineid sa sööd kogu päeva peale.
Alusta sellest, et pane oma päevane toitumine iga päev kirja ning siis arvuta välja millised on sinu toitainete kogused. Sinna see koer on maetud, ei mujale.
märts 25, 2013 at 10:12 p.l. #339207Hypix
MemberMinuarust see õhtune kella aja jutt on puhas müüt. Räägin enda kogemusest…. mul ei ole mingi probleem süüa kasvõi öösel kell 00:00 üks korralik praad sisse. Söön tihti olenematta kella ajast… seda juba ca2 aastat. tööpäev lõppeb 20:30. siis joon ühe valgu sheigi ja lähen trenni. trenn lõppeb 22:30 .. lisan veel ühe sheigi. poole tunnipärast söön korrraliku kõhutäie ja lähen magama. Ei mingit lisa kaalu ega rasva. Aga eks see ole puhtalt inimeses kinni…. nii elulaadist energia kulutamiesest,söögist,trennist jne… Endal lihtsalt 12h füüsilist ja siis trenni. kus mujalt ma selle jaksu saan kui söögist.
On vaja õppida tundam oma keha..oma energia kulutusi ja seda mis “kütust” sa endale sisse ajad…
märts 26, 2013 at 8:36 e.l. #339216martinkink
MemberOn vaja õppida tundam oma keha..oma energia kulutusi ja seda mis “kütust” sa endale sisse ajad…
Seepärast ei saagi mina aru nendest inimestest, kes lähevad 8.00 tööle ja tulevad koju kell 17.00 ja siis istuvad teleka ette maha ja ütlevad, et neil oli täna nii raske päev ja nad ei jaksa täna küll trenni minna (ja nii aastaid järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kui korralikult süüa, täpselt seda mida su keha vajab siis saab kõik asjad tehtud. Tuleb lihtsalt tegutseda.
Ise käin ka tööl 7.00-19-20-00(mitte eriline kontoritöö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )ja õhtul trenni kui on trennipäev. Ja siis inimesed ütlevad, et kuidas sa jaksad ja ma vastan, et ma SÖÖN TÖÖL. Õhtul veel mängi enne magamajäämist lapsega, kiikad veel foorumisse ja algab otsast peale
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui ikka korralikult ei söö, ega siis midagi teha ei jaksa.märts 26, 2013 at 10:43 e.l. #339225Hypix
MemberTrue Story
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)märts 26, 2013 at 1:28 p.l. #339234JungaTroll
MemberTere,
Hakkasin hiljuti intensiivsemalt treenima, kuid samal ajal tuli kehale juurde mitte ainult lihaseid vaid ka rasva. Toitumine muutus niipalju, et kahel korral nädalas, kus 2, 5 tunnine tantsimine lõppes kell 21.30, sõin siiski õhtusöögi. Kardan, et selles seisnebgi minu viga, kuid kuidas peaksin siis neil päevil sööma, kui enne trenni tunnen, et pean ka 3 tundi söömata olema? Teisel kahel korral käin aeroobikas ning veel 1 või 2 korda näd. lühikest maad sörkimas. Ma e i pannud kaalutõusu tähele enne, kui riided hakkasid pigistama, ei tulnud selle pealegi, et vahepeal kaaluda, kui enesetunne on hea ning jõudu jätkus.
Oskate soovitada, kuidas taastada energia peale hilist trenni nii, et ei tõuseks kaal?
Tänan.
Söömise kellaajal pole mingit tähtsust seni kuni oled miinuses, võtad alla. Selle tõestamiseks + http://www.leangains.com pealt kirjeldatu illustreerimiseks alustasin 1. jaanuarist näiteprojektiga, kus söön üks kord päevas, õhtul kell 21, peale trenni. Kaal on langenud rasva arvelt 5 kg, lihast juurde tulnud 1-1,5kg. Rasvaprotsent 6-7%.
Ilmselt on sul probleem selles, et hiline trenn lisab – mitte ei nihuta – ühe söögiaja. St. trenni tegemise puhul sööd oma tavapärased toidukorrad ja kuna trenn hiline aga “peale trenni peab sööma” lisad ühe toidukorra juurde?
Ehk, asi pole kellaajas. Kui tahad peale trenni süüa ja kui kaal tõuseb, pead teisi toidukordi päevas koomale tõmbama.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.