Kaal ei vähene
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kaal ei vähene
- This topic has 26 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2013 at 7:57 p.l. #339984
Marxengel
MemberMinu üks toidukord:

500g sealiha, 500g kohupiima, 500ml jäätist, 1 apelsin, 2 tükki leiba, kauss salatit….
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… hetkel dieet. Sa ei taha teada minu massi kasvu einete suurusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga mida see kogus ikka loeb, loeb sisu. Minu päevane kaloraaž on umbes sama, mis teema-algatajal. Lihtsalt ma olen õppinud kõhtu täitma ka vähese kalori-hulgaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, kuulge, noormees, vaadake nüüd ennast peeglist ka;) Sinna mahub ilmselt natuke enam nodi sisse, kui preilisse. Pealegi, kui oled lõunani näljas olnud, ehk ‘sööd silmadega’ ka juba selle võrra rohkem, kui tegelikult hetkel vajaks? Miks peaks seda nii poolvägisi tegema? Et oma ‘revolutsiooniline’ lähenemine toitumisse põhjendatud oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske uskuda, et peale 1,5 kg tahke massi makku ajamist enesetunne väga hea (kerge) olla saab.. Individuaalne seegi – nagu enamus asju – annan endale aru.Mis maitsestamata kohupiima/ricottasse puutub – ainumõeldav: miks keegi peaks minu eest otsustama, kui palju suhkurt ma soovin. Ei ole midagi lihtsamat, kui panna segusse, tiba kohvi, kakaod, marju, you name it.
aprill 4, 2013 at 8:18 p.l. #339985Archangel
MemberNo, kuulge, noormees, vaadake nüüd ennast peeglist ka;) Sinna mahub ilmselt natuke enam nodi sisse, kui preilisse. Pealegi, kui oled lõunani näljas olnud, ehk ‘sööd silmadega’ ka juba selle võrra rohkem, kui tegelikult hetkel vajaks? Miks peaks seda nii poolvägisi tegema? Et oma ‘revolutsiooniline’ lähenemine toitumisse põhjendatud oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske uskuda, et peale 1,5 kg tahke massi makku ajamist enesetunne väga hea (kerge) olla saab.. Individuaalne seegi – nagu enamus asju – annan endale aru.Mis maitsestamata kohupiima/ricottasse puutub – ainumõeldav: miks keegi peaks minu eest otsustama, kui palju suhkurt ma soovin. Ei ole midagi lihtsamat, kui panna segusse, tiba kohvi, kakaod, marju, you name it.
Tõin vaid näite.
Ma ei tee vägisi midagi. Söön selle hunniku ära ja sööksin teist samapalju veel heameelega. Revolutsioonilist pole siin midagi. Inimesed on väga pikalt toitunud väga vabalt vastavalt elustiilile – alles uuema aja “moevoolud” tõid kaasa sellised tobedad reeglistikud, et söö iga kindla ajavahemiku tagant jms.
Kommenteerisin vaid postitust nagu nimetatud toidukord oleks universaalselt “suur” või midagi. Ma ütleks, et tavaline normaalses suuruses eine – minu oma võib juba suureks nimetada aga pole ka siin midagi erilist.
Mis maitsestamata kohupiima puutub siis ilmselgelt on täiesti okei, kui seda ise vastavalt soovile maitsestada. Paljude menüüst aga loeks nagu seda välja, et nii kohe mitte ei käituta ning see maitsestamata kohupiim vägistatakse endale jõuga sisse mingitel x- põhjustel. Muidugi oma vaba valik – aga tundub lihtsalt veidi huvitav – enamikele on see siiski päris kõva väljakutse seda paljalt süüa. Aga noh, kuidas kellegile.
aprill 5, 2013 at 7:43 e.l. #339992JungaTroll
Member… Mandlid: 10g …
Eile poes vaatasin 100g mandlipaki üle ja veelgi enam tekitas küsimusi see 10g mandleid menüüs. 10g on paki järgi vaadates ca 6-7 mandlitera. Milleks selline asi siis üldse seal menüüs on? Enda narritamiseks? Minu kogemus näitab, et kui tood koju pähkleid, siis on nad pere poolt kadunud 60 sekundiga. Parem üldse mitte tuua. Kasulikku õli saab doseerida parajamalt nt. salati sisse mujalt ka kui hakata end mandlitega õrritama.
aprill 5, 2013 at 8:09 e.l. #339994Vihmavariii
MemberEile poes vaatasin 100g mandlipaki üle ja veelgi enam tekitas küsimusi see 10g mandleid menüüs. 10g on paki järgi vaadates ca 6-7 mandlitera. Milleks selline asi siis üldse seal menüüs on? Enda narritamiseks? Minu kogemus näitab, et kui tood koju pähkleid, siis on nad pere poolt kadunud 60 sekundiga. Parem üldse mitte tuua. Kasulikku õli saab doseerida parajamalt nt. salati sisse mujalt ka kui hakata end mandlitega õrritama.
NutriData järgi on 10g umbes 11 mandlit. Ise söön mandleid pudruga, mitte eraldi toiduna- siis ei teki tunnet, et liiga vähe sai ja samas annab tavalisele kaerahelbepudrule mingi “x-faktori” juurde. Mulle niimoodi sobib ja meeldib.
Vaatasin ka su pakutud menüü üle, ilmselt järgmine nädal millalgi proovin järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üleüldse päris hea lugemine oli seal lehel!aprill 5, 2013 at 8:38 e.l. #340003Archangel
MemberPaslik pilt siia foorumisse. Just naiste mõttemaailma kõigutamiseks.
aprill 5, 2013 at 10:39 e.l. #340013JungaTroll
Naised võivad küll kaalust rääkida, kuid lõppkokkuvõttes peavad nad silmas ikkagi välimust. Lihtsalt neil on kaalunumbri alanemine mõttes üksüheses seoses mõõtude vähenemisega ja suurenemine mõõtude suurenemisega. Kuid nad lihtsalt ei hakka mingit pikka teooriat ajama. Loomulikult on nad lõpuks nõus, kui räägid lihasest ja rasvast.
Ja olgem ausad, kuigi siin foorumites lohutatakse pidevalt, et kaalutõusu põhjus on ehk trenni tulemusena tõusnud lihasmass, siis 99% juhtudel paari kuu jooksul see lihasmass ikka kilodes ei tõuse küll. 99% naiste puhul tähendab pealegi sellistel juhtumitel “trenn” heal juhul lihasvastupidavuse treeningut, üldiselt aga aeroobset trenni. Mingist erilisest lihasmassi kasvust siis küll rääkida ei saa.
aprill 5, 2013 at 10:45 e.l. #340015Marxengel

yoyo, fotode juures ei ole pikkust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2013 at 11:01 e.l. #340017jrx
MemberMandlid on mõnus näks ju. Vahel ka 10-kaupa.
aprill 6, 2013 at 2:24 p.l. #340124Marxengel
Member“Et siis kui sama kalorite hulk jagada rohkemateks tükkideks siis tekib mingi vahe? Sööd sa päevas – 6x500kcal = 3000kcal või sööd 3x1000kcal = 3000kcal – tulemus on sama. Pole mitte ühtegi moodust, kuidas tulemus otseselt muutuks einete arvu tõttu. Ainuke asi on, et mõni inimene võib tunda end kas paremini või halvemini teatud toidukordade arvu juures – aga ka siin loeb see mida sa siiski täpselt sööd, kui palju, palju ja millal trenni tehakse jne. Lisaks toidukordade arv kõigutab ka veekaalu, toidumassi kaalu ja veel mitu asja – aga enamik ei puuduta rasvakadu vaid lihtsalt seda mis tasemel on need “muutlikud faktorid”.
Ainult toidukordade arv isoleerides luubi alla võtta on täielik ja totaalne mõttetus. Sama effektiivne on kaalu-langetamine oma t-särgi värvi hooleks jätta. Mina arvan, et roheline särk põletab kõige rohkem rasva – vaidle vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “http://dailyhealthpost.com/how-many-meals-should-you-eat-per-day/#axzz2Ph27cLRy midagi ehk tasub kõrva taha panna ?
aprill 6, 2013 at 4:19 p.l. #340127Archangel
Memberhttp://dailyhealthpo…/#axzz2Ph27cLRy midagi ehk tasub kõrva taha panna ?
Midagi ikka.
Ultimately, weight loss comes down to how many calories you take in versus how many you spend in a given day, not how many times a day you ingest those calories.If you can learn to read your body’s hunger signals and only eat when you’re truly hungry, you will likely eat healthier than if you simply stick to a schedule without understanding your individual needs.aprill 7, 2013 at 6:32 e.l. #340136Marxengel
MemberMidagi ikka.
No ikka, toome neid näiteks, mis meie ‘teooriat’ kinnitaks;) Mulle meeldib pigem see osa: As compared with the three-meal diet, the nibbling diet reduced fasting serum concentrations of total cholesterol, low-density lipoprotein cholesterol, and apolipoprotein B by a mean (+/- SE) of 8.5 +/- 2.5 percent (P less than 0.02), 13.5 +/- 3.4 percent (P less than 0.01), and 15.1 +/- 5.7 percent (P less than 0.05), respectively.
Sest mind isiklikult ‘kaalukaotus’ üldse ei huvita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2013 at 9:26 e.l. #340967Anonüümne
GuestHei!
Mulle hakkas silma, et sul on rauapuudulikkus? Kindlasti peaksid seda oma menüü ja füüsilise aktiivsuse juures arvestama (ja NB! raual aitab imenduda C-vitamiin). Lisan siia igaks juhuks ka ühe populaarteadusliku lingi, aga informatsioon on minu arust lihtne ja konkreetne: http://www.toitumine.ee/raud/
Range menüü ja trenni tegemise kõrvalt ei tohiks unustada ka vaimset heaolu. Kui kehakaal saab kinnisideeks, siis pidevalt sellele mõtlemine ei aita alla võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õpi kuulama ka oma sisetunnet. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.