Skip to main content

kaal ei tule ja kõht ei kao.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kaal ei tule ja kõht ei kao.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere, ehk oskab keegi mind aidata.

Mure järgmine. Nimelt olen terve elu olnud alakaaluline ja liiga peenike. Eriline trenni inimene ma pole kunagi olnud. Noh kunagi sai tantsitud natuke ja jõusaalis käidud, aga väga lühikest aega. Toitunud olen ka üsna halvasti, krõpsud,sai, burgsid jne. aga kaalust pole ikka juurde võtnud, nagu üldist massi siis. Lihtsalt on nii kiire ainevahetus, aga nüüd on tulemused käes. Kõik see junk, mis on tarbitud on nüüd ilusti mulle kõhu ette teinud ja jalgadele tselluliidi.Eelmise kevadel otsustasin siis et võtan ennast käsile ja lähen trenni. Varsti saab sellest aasta, aga ma ei saagi aru et midagi oleks muutunud. toitumist olen korrigeerinud, ei söö enam räpsu nii nagu vanasti, ennem sõin iga päev, nüüd võibolla korra nädalas midagi natuke. Paar kuud tagasi lasin toitumiskava ka teha treeneril. Söön hommikuti ilusti putru ja proovin tarbida valku, käin bodypumpis, kuskil 2 korda mõnikord 3 korda nädalas, kui saan . Ostsin ka valgupulbri. Aga probleem sama. Olen liiga kõhna, käed on nagu makaronid ja kõht ikka pekine ja jalad tselluliidis. Ma ei saa arugi et midagi oleks muutunud, aint see tundub et õlad on läinud laiemaks kui ennem olid. Ei julge üldse seljalihaseid ja õlalihaseid suurte raskustega teha, kardan meheks muutuda:D Kas on põhjust muretseda nende lihaste pärast? Andke nõu mida peaks tegema, et saaks üldist kaalu juurde, et näeks inimese moodi välja, mitte nagu sääsk ja kindlasti mitte ka kulturist ja kuidas saada sellest tselluliidist ja pekist kõhu peal lahti. Treener keelas mul aeroobset üldse teha, kuna mul vaja massi saada. Toidukava ma muidugi korralikult jälgida iga päev ei saa, sest pole koguaeg võimalust 4 tunni tagant süüa.. Palun andke nõu mida teha. Suvi läheneb ja tahaks vormi oma kõhtu saada, praegu puudub motivatsioon, sest trenn nagu näha tulemust ei anna:(

Anonüümne
    Guest

No kui trenni ei tee,ei ole niigi palju abi kusagilt tulemas.

Tee korralikult trenni ja sö normaalselt ning aeroobset tuleb teha…mis jutt see on ,et ära tee?!

Söö korralikult ja kõik saab korda!

Vilps
    Member

Ma küsin ühe küsimuse, mis võib tunduda rumal – sa oled mees või naine? Kui vana, pikk?

-Egert
    Member

Ma küsin ühe küsimuse, mis võib tunduda rumal – sa oled mees või naine? Kui vana, pikk?

Kirjutas ju, et “kardan meheks muutuda”

Ridley
    Member

Tere, ehk oskab keegi mind aidata.

Mure järgmine. Nimelt olen terve elu olnud alakaaluline ja liiga peenike. Eriline trenni inimene ma pole kunagi olnud. Noh kunagi sai tantsitud natuke ja jõusaalis käidud, aga väga lühikest aega. Toitunud olen ka üsna halvasti, krõpsud,sai, burgsid jne. aga kaalust pole ikka juurde võtnud, nagu üldist massi siis. Lihtsalt on nii kiire ainevahetus, aga nüüd on tulemused käes. Kõik see junk, mis on tarbitud on nüüd ilusti mulle kõhu ette teinud ja jalgadele tselluliidi.Eelmise kevadel otsustasin siis et võtan ennast käsile ja lähen trenni. Varsti saab sellest aasta, aga ma ei saagi aru et midagi oleks muutunud. toitumist olen korrigeerinud, ei söö enam räpsu nii nagu vanasti, ennem sõin iga päev, nüüd võibolla korra nädalas midagi natuke. Paar kuud tagasi lasin toitumiskava ka teha treeneril. Söön hommikuti ilusti putru ja proovin tarbida valku, käin bodypumpis, kuskil 2 korda mõnikord 3 korda nädalas, kui saan . Ostsin ka valgupulbri. Aga probleem sama. Olen liiga kõhna, käed on nagu makaronid ja kõht ikka pekine ja jalad tselluliidis. Ma ei saa arugi et midagi oleks muutunud, aint see tundub et õlad on läinud laiemaks kui ennem olid. Ei julge üldse seljalihaseid ja õlalihaseid suurte raskustega teha, kardan meheks muutuda:D Kas on põhjust muretseda nende lihaste pärast? Andke nõu mida peaks tegema, et saaks üldist kaalu juurde, et näeks inimese moodi välja, mitte nagu sääsk ja kindlasti mitte ka kulturist ja kuidas saada sellest tselluliidist ja pekist kõhu peal lahti. Treener keelas mul aeroobset üldse teha, kuna mul vaja massi saada. Toidukava ma muidugi korralikult jälgida iga päev ei saa, sest pole koguaeg võimalust 4 tunni tagant süüa.. Palun andke nõu mida teha. Suvi läheneb ja tahaks vormi oma kõhtu saada, praegu puudub motivatsioon, sest trenn nagu näha tulemust ei anna:(

Mul oli umbes peaaegu sama mure, ise olen 16a. poiss ja kaalusin sügisel 55kg ja käevarred olid lihtsalt pulgad. Mõtlesin, et võtan end kokku ja lähen jõusaali. Sai ostetud see kuupilet ja ükskord käisin mingi fitnessi poes ja sealt soovitati mingit mass2 ( massilisaja)Käisin 4 korda ndl jõukas ja mittemidagi ei jõudnud seal jõusaalis teha. Kui esimene kuu lõppes oli kehakaal põhimõtteliselt sama. Alles 2-3 kuul hakkas kehakaal tõusma ja keha hakkas natuke normaalsemaks minema. Praegu kaalun 63 kg. Praegu ma toidulisandeid ei söö. Söön korraliku toitu ja kehakaal tasapisi tõuseb. ükskord proovisin, kui palju kangilt surun ja põhimõtteliselt 55 kg sai kaks korda aetud. Igatahes varun kannatust ja käin sealt jõusaalis edasi

Ott Kiivikas
    Member

Oi jah. Kui sa ütled nii ,et sul ei ole aega süüa iga 4 tunni tagant, siis ei oska ka mina sind kuidagi aidata. Kui sul on nii suur mure oma väljanägemise pärast, siis pead leidma aega ka sellega tegeleda, vastasel juhul on täpselt nii nagu kirjutasid.

Esimene reegel on see, et toidu pead karbiga kaasa võtma, vastasel juhul ei leiagi sa päeva jooksul aega ööma minna mitu korda.

Trenni tee ikka regulaarselt vähemalt 3 korda nädalas (ja aeroobset ära karda teha). Kuidas sa muidu ka vormi lähed, eriti kui kohati treenid vaid 2 korda nädalas.

Igal juhul võta ennast kätte ja järgi etteantud nõuandeid.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.