Kaal ei lange – mis valesti?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kaal ei lange – mis valesti?
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2009 at 1:51 p.l. #181354
Agnes1h
MemberMina olen aru saanud, et see rasvapõletuspulss, on nagu ta on. Trenni ajal võib see tõesti mõjuda, kuid pärast enam mitte. Siit veebist infot kogudes, sain ma aru, et selleks, et keha rasva kulutaks, on parim viis viia keha trenni ajaks nö stressireziimi – nt HIIT treening. See põletab kaloreid kuni ca 24 h pärast treeninguid. Olen ka aru saanud, et kui Sa teed pidevalt ja sageli seda “imelist rasvapõletusreziimi”, siis lõpuks harjub keha selle treeningkoormusega nii ära, et midagi ei kukku enam kaalus alla.
Mina olen lugenud ka seda Fredi artiklit ja hoolimata sellest, et ta soovitab õhtul lõõgastuseks süsivesikuid süüa, olen mina aru saanud, et kaalu langetamise ajal see küll parim valik pole. Õhtul pigem valk ehk nt kodujuust. (remark: Muide, “Aasa” teraline kodujuust, mida Maxima toidupoeketis müüakse on megahea!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Need on minu teadmised ja süntees just siit veebist infot kogudes. Kuigi jah, aeg-ajalt on siin ka palju vastuolulist võimalik leida aga mina usun sellesse, mida kirjutasin. Miks? Sest see tundub loogiline! Olen ise märganud, et mul kaal kukub nt siis kui tegelen jooksuga, mis võhmale võtab, kui et “munen” tundide kaupa nädalas madalal südamekoormusel trenakal. Ja see oli nii juba siis, kui ma midagi HIITist ega rasvapõletusreziimidest ei teadnud. Seega ei saa seda platseeboefekti alla liigitada.
jaanuar 26, 2009 at 1:59 p.l. #181356jrx
Memberwow! Bonsuna spotting! Sellest tuleks foto ka teha…
jaanuar 26, 2009 at 2:36 p.l. #181362catts
MemberProovi Hr. Rotteri menüüdHommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkolig
Ok, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?
jaanuar 26, 2009 at 2:42 p.l. #181363hehee
MemberOk, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?Igasugused näksimised tasub jah ära unustada, kui soovid alla võtta.
jaanuar 26, 2009 at 2:55 p.l. #181365catts
MemberIgasugused näksimised tasub jah ära unustada, kui soovid alla võtta.Hmm.. paljud targemad soovitavad just, süüa natuke aga tihti ja vahepaladeks näksimiseks pähkelid, õunu, mandariine jms.
Siinkohal pidasingi just selliseid lisasid silmas.
jaanuar 26, 2009 at 3:13 p.l. #181367undisputed
MemberHmm.. paljud targemad soovitavad just, süüa natuke aga tihti ja vahepaladeks näksimiseks pähkelid, õunu, mandariine jms.Siinkohal pidasingi just selliseid lisasid silmas.
Toidukorras peab olema nii palju rasva, et enne järgmist toidukorda ei tekiks RAFFAELLO pallikesi silmade ette.
jaanuar 26, 2009 at 3:13 p.l. #181368Mercy
MemberKaalust alla tahta võttev inimhing teeb päeva jooksul ~4 toidukorda ning vahepeal niisama midagi ei näri, ka mitte süsivesikuterikkaid puuvilju. :]
jaanuar 26, 2009 at 3:28 p.l. #181377catts
MemberNo mis seal ikka, proovime ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud, kes asjalikke soovitusi andsid!
detsember 29, 2009 at 2:45 p.l. #246134kuuliks
MemberOk, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?Nüüd peaaegu aasta aega hiljem, kuid soovin teada, kuidas sul läheb? Kas hakkasid Rotteri menüüd proovima ja mis tulemused on ka saabunud või lõid hoopis käega?
Joomise koha pealt nii palju, et kui juua, siis vesi/tee/kohv, kuid hiljemalt 1 tund enne uut söögikorda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.