kaal ei lange , miks ?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » kaal ei lange , miks ?
- This topic has 51 replies, 15 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2012 at 8:10 p.l. #24418
musi123
MemberProbleem on selles , et kaal ei lähe alla ning mõõdud ka ei vähene. Olen 16 aastane tüdruk , olen 162 pikk ja kaalun 70 kilo. Üritanud juba viimased 3 kuud kaalu vähendada , kuid midagi ei muutu.
Toitun tervislikult 3-4 korda päevas . Trenni teen ka , nimelt 4-5 korda nädalas jooksmas , 1 kord zumba , 1 kord jooga , 1 kord jõusaalis ning peaaegu iga õhtu kõndimas + õhtused kõhulihased . Ei saa aru mida valesti saan , tunne on nagu rasva tuleks kehale ainult juurde . Kas keegi oskab nõua anda ?
oktoober 17, 2012 at 8:15 p.l. #327255vAleksei
MemberKirjuta, mida sa sööd tavaliselt, siis saab edasi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 17, 2012 at 9:16 p.l. #327258Archangel
MemberProbleem on selles , et kaal ei lähe alla ning mõõdud ka ei vähene. Olen 16 aastane tüdruk , olen 162 pikk ja kaalun 70 kilo. Üritanud juba viimased 3 kuud kaalu vähendada , kuid midagi ei muutu.
Toitun tervislikult 3-4 korda päevas . Trenni teen ka , nimelt 4-5 korda nädalas jooksmas , 1 kord zumba , 1 kord jooga , 1 kord jõusaalis ning peaaegu iga õhtu kõndimas + õhtused kõhulihased . Ei saa aru mida valesti saan , tunne on nagu rasva tuleks kehale ainult juurde . Kas keegi oskab nõua anda ?
Mida see tervislik toitumine tähendab? Too oma menüü detailid välja. Ja kindlasti mitte ainult toitude nimetused – loeb sisu. Ehk palju valke, süsivesikud, rasvu ja kaloreid kokku toidus on. See on määrav.
oktoober 18, 2012 at 11:07 e.l. #327275musi123
MemberMa nüüd päris täpselt valkude ja süsivesikute sisaldust koguselt ei tea . Võin näitkes tuua 2 päeva menüü
Kolmapäev
Hommik :
Tass rohelist teed , tl täie meega
80g müslit piimaga
Lõuna
4 keedu kartult
1 hakkpihv
jahukaste
1 viil peenleiba
morss
Õhtu
200g riisimöginat (riis , tomat , paprika , sibul , porgand)
hapukoor 10g
vesi
Vahepala
200g keedu Brokkoli soolaga
Neljapäev
Hommik
50g müsli piimaga
Lõuna
250g maamehesupp
200g kohupiimavorm kisselliga
1 viil peenleiba
1 klaas kama
3 viilu kaalikat
Õhtu :
300g makaronipasta (tomat , päevalilleseemned , juust , seesamiseemned , soja)
Vahepala :
2 viilu sepikut
See siis umbes 2 päeva menüü . lõunat ei saa väga ise valida , söön koolitoitu . Tean , et süsivesikuid on palju , kuid peaaegu igas asjas on neid palju , nagu ma olen aru saanud . Ei teagi mida siis süüa , kus neid pole ?
oktoober 18, 2012 at 2:42 p.l. #327291SKG
MemberKiirelt peale vaadates on seal liiga vaike valkude ja rasva osakaal.
Samuti kaloraaz tundub vaga madal, 1000kcal tuleb yldse paeva peale kokku? Trennis seisab pilt ees?
oktoober 18, 2012 at 3:57 p.l. #327295musi123
Memberahsoo .. seisab küll täitsa
oktoober 18, 2012 at 4:20 p.l. #327296htilga
MemberSisuliselt tuleks kogu toitumine ümber teha. Toitumiskava saab näiteks ka tellida: http://www.fitness.ee/veebitreener
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2012 at 4:31 p.l. #327297musi123
Memberpäris tellida ma ei ilmselt ei sooviks . aga mis ma seal siis ümber peaks tegema üldiselt ?
oktoober 18, 2012 at 4:31 p.l. #327298Mery
MemberNo õhtune pasta ja lõunane kartul, jahukastmega tuleks kindlasti millegi muuga asendada.
Pastat võiksid tarvitada päeva esimesel poolel ( täistera pasta). Minu meelest aitab väga palju ka see, kui jätad nisutooted välja. Eelista rukkileiba (100% rukist)
Hommikusöögiks võiksid eelistada kaerahelbeid nt. No õhtusöök võiksid süüa nt. kanafilee koos toorsalatiga või tee mingi aedvilja möks endale valmis.
Sa peaksid kogused ka kirja panma, kui tahad abi saada.
oktoober 18, 2012 at 5:35 p.l. #327301daemonium
Memberpäris tellida ma ei ilmselt ei sooviks . aga mis ma seal siis ümber peaks tegema üldiselt ?
Siiski soovitaks tellida.
Nimetasid ju oma süsikalaksu tervislikuks toitumiseks, samuti oled ilmselt arvamisel, et kaalualandamine=näljutamine …
sul paistab olevat asjad tiba sassis nagu,
oktoober 18, 2012 at 6:21 p.l. #327302musi123
Membertervislikutoidu all mõtlesin nagu , et ei tarbi pidevalt saia ja näiteks nagu mingeid krõpse ega friikaid vms . Sellesuhtes on nagu korralik toit .
Nagu ütlesin ka , et lõunatoitu väga tingida ei saa , sest pean koolis sööma .
Kindlasti ei arva ka et näljutamine oleks lahendus . Lihtsalt ei ole väga suure isuga , igast toidu korrast saab kõht täis .
Olen mitmetelt abi küsin , aga põhiline ongi jah , et kõrvalda nisu tooted ja süsivesikud . Aga , siis nagu tekibki probleem ,et ei tohiksi midagi eriti süüa .
Juurviljades nagu kartul näiteks , siis tatra puder , makaronid , riis … kõik on süsivesikurikkad . mida ma siis lihakõrvale toitvat võiks võtta ?
oktoober 18, 2012 at 6:29 p.l. #327303Kask
MemberLõunatoitu saad tingida – võta tops kodujuustu ja salatit karbiga kaasa ja jäta klassikaline koolilõuna ära.
Sa ei söö küll rämpstoitu, aga sinu toitumine hetkel kohe kindlasti kaalulangetust ei soodusta.
Pole vaja kõrvaldada kõiki süsivesikuid ju toidust.. Kana/tuunikala/taisem sealiha/loomaliha. Kõrvale võid ju võtta väikese portsu riisi/tatart ja suurem ports salatit.
Pole vaja süüa klassikalist praadi ju alati, et a’la hakklihakaste ja hunnik kartuleid kõrvale. Mõni eine võibki olla ainult pakk kohupiima / mõned prae- või keedumunad jne. Ole loominguline. Lisaks, surfa foorumis ringi, siin on väga väga palju sarnaseid teemasid, kus on juba välja toodud mida peaks sööma, mis ajal jne.
Lisaks veel seda, et kaalu langetades ilmselgelt sul ei ole kõht alati tuubil täis. See teebki kaalulangetamise raskeks, et aegajalt tunned nälga jne. Proovi ära kannatada.
oktoober 18, 2012 at 6:33 p.l. #327304lkv
MemberHead vahepalad kaasa võtmiseks ongi kohupiim, kodujuust, munad..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa sööd müslit, siis müslil ja müslil on ka vahe.. Mõned sobivad näited:

oktoober 18, 2012 at 6:42 p.l. #327305Tragl
MemberLõunatoitu saad tingida – võta tops kodujuustu ja salatit karbiga kaasa ja jäta klassikaline koolilõuna ära.
Sa ei söö küll rämpstoitu, aga sinu toitumine hetkel kohe kindlasti kaalulangetust ei soodusta.
Oleneb millega võrrelda. Tegelikult on määrav, palju ta päevas energiat kulutab.
oktoober 18, 2012 at 6:46 p.l. #327306musi123
MemberPanen kindlasti palju asju kõrvataha . Vahest tunnen ikka nälga jah , siis joon vett või võtan viilu musta leiba .
Eks ma püüan kuidagi oma menüü paika saada .

Söön seda müslit . Kas see on halb variant ?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.