Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.
Tagged: kaal tõuseb, kaalust alla, neiu, nõutu, süsivesikud, valk
- This topic has 44 replies, 19 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
fluid.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2013 at 2:25 p.l. #355465
ROtter
Memberpead rohkem sööma, et kaal langema hakkaks..
Kui organism saab toiduga rohkem energiat kui vähema söömisega , siis miks ta peab hakkama ladestunud rasvavarusid põletama, kui see on maksale lisa koormus?
detsember 6, 2013 at 3:12 p.l. #355468SKG
MemberKas oleks õige tegu osta nt. soija90, et saaksin piisavalt valke?
Miks sa nn. harlikku toitu syya ei taha?
Naiteks korralik ahjukartul koos kanaga, pluss hunnik eri koogivilju voi kodujuust ja kohupiim jatavad taiskohutunde oluliselt pikemaks ajaks ja “maitset ka ajule”, mitte mingi pulbrivee lyrpimine, mis erilist soomisnaudingut ei paku. Lisaks voiks tahelepanu poorata kiudainerikastele toitudele, mis jatavad ka taiskohutunde pikemaks ajaks.
Ja ei pea tingimata taiesti ara keelama asju, mis sulle toesti vaga maitsevad, need saab aeg-ajalt oma kaloraazi mahutada kui limiit on teada. Samuti tasuks enda jaoks valja nuputada alternatiive, mis rahuldaks maitsemeeli, samas poleks nii kaloririkkad. Eriti just neil, kel ainevahetusmaht veel madal on.
detsember 6, 2013 at 3:17 p.l. #355469biggereveryday
MemberMa soovitaks heaks vahepalaks puddingut. Jookidega on nii, et jood lihtsalt ära ja jääb ikka selline tühi tunne. Puddingut valmista peti või keefiriga, siis ei pea ootama, et tahkeks läheb ja saad seda filmi kõrvale nautida või seebikate kõrvale pärast tööd. Lisa veel mõned seemned, pähklid vms ka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/847/Protein-Pudding/
Puddingut proovind igast erinevate piima kogustega. Eks proovin keefiriga, aga head pole siiani saanud. Loodan, et keefiriga parem.
detsember 6, 2013 at 3:27 p.l. #355470Marxengel
MemberKui organism saab toiduga rohkem energiat kui vähema söömisega , siis miks ta peab hakkama ladestunud rasvavarusid põletama, kui see on maksale lisa koormus?
Sama olen ma ka püüdnud küsida.
Vastuseks saanud mingit segast häma.
detsember 6, 2013 at 3:29 p.l. #355471Marxengel
MemberNeiu, näita, palun, kuidas sa välja näed. Äkki ei ole asi üldse nii nagu sa seda presenteerid…
detsember 8, 2013 at 7:48 e.l. #349698HDTanel
MemberSama olen ma ka püüdnud küsida.
Vastuseks saanud mingit segast häma.
Kui organism saab toiduga rohkem energiat kui vähema söömisega , siis miks ta peab hakkama ladestunud rasvavarusid põletama, kui see on maksale lisa koormus?
Noo ma olen nii aru saanud, et kui liiga räigelt kaloreid piirad siis langeb kaal vaid hetkeks ning siis läheb keha nõndaöelda säästureziimile kuna ta ei tea kunas uus toidukord niiviisi tulla võib, keha hakkab rasvavarusi pigem koguma ja hävitama ka lihaseid ületreeningust ja liiga väikesest toidukogusest. Keha lihtsalt üritab inimest elus hoida. Kui aga kaloraaz viia mõistuse piirdes alla siis ladestab ta otseselt rasvasi.. Meh ma pole ekspert aga nii tundub loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2013 at 8:05 e.l. #354380ROtter
MemberNoo ma olen nii aru saanud, et kui liiga räigelt kaloreid piirad siis langeb kaal vaid hetkeks ning siis läheb keha nõndaöelda säästureziimile kuna ta ei tea kunas uus toidukord niiviisi tulla võib, keha hakkab rasvavarusi pigem koguma ja hävitama ka lihaseid ületreeningust ja liiga väikesest toidukogusest. Keha lihtsalt üritab inimest elus hoida. Kui aga kaloraaz viia mõistuse piirdes alla siis ladestab ta otseselt rasvasi.. Meh ma pole ekspert aga nii tundub loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata sõjaaja pilte Leningradi blokaadist või koonduslaagritest, näed sa kusagil rasvunud inimesi?
detsember 8, 2013 at 8:46 e.l. #355554Marxengel
MemberOtter on jätkuvalt musta huumori lainel.
Aga oma suure elukogemuse jagamine kuhu jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis tegelikult toimub, millest need vasturääkivad teooriad ja kus on see universaalne tõde, mis kõigile kehtib.
detsember 8, 2013 at 9:03 e.l. #355557ROtter
MemberOtter on jätkuvalt musta huumori lainel.
Aga oma suure elukogemuse jagamine kuhu jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis tegelikult toimub, millest need vasturääkivad teooriad ja kus on see universaalne tõde, mis kõigile kehtib.
See on reaalsus.
Kui mina olen suurendanud oma päevakaloraaži, siis hakkab mul küll kehakaal tasapisi tõusma ja olen ka paljudel pidanud kaalulangetamise toitumiskavu samal põhjusel korrigeerima.
detsember 8, 2013 at 9:09 e.l. #355558HDTanel
MemberVaata sõjaaja pilte Leningradi blokaadist või koonduslaagritest, näed sa kusagil rasvunud inimesi?
See tuleneb pikast ajast ekstreem tingimustest.. Väga jabur näide. Pm sa ütled, et tahad kaalu langetada siis söö vett ja leiba kord päevas ja nii mitmeid kuid järjest.. Wtf
detsember 8, 2013 at 9:16 e.l. #355561Erkko
MemberSee tuleneb pikast ajast ekstreem tingimustest.. Väga jabur näide. Pm sa ütled, et tahad kaalu langetada siis söö vett ja leiba kord päevas ja nii mitmeid kuid järjest.. Wtf
Umbes täpselt nagu Imre Vähi toitub
detsember 8, 2013 at 9:27 e.l. #355564ROtter
MemberSee tuleneb pikast ajast ekstreem tingimustest.. Väga jabur näide. Pm sa ütled, et tahad kaalu langetada siis söö vett ja leiba kord päevas ja nii mitmeid kuid järjest.. Wtf
Mul on inimeste tagasiside olemas. Nad on kaalunud oma igapäevased toidukogused ja need on tõesti väikesed võrreldes sellega, mis peaks tabelite järgi olema.
Ja minu kehakaal hakkabki siis langema, kui ma söön pmst. ainult vett ja leiba.
detsember 8, 2013 at 9:54 p.l. #355590Rambo vend
MemberPäris kindlasti ei tulnud Leningradi blokaadi ajal inimestel kõhulihased nähtavale alakaloraazis ringi käies. Kõigepealt läksid lihased, siis alles rasv järgi.
Rohkem tuleb sellepärast süüa, et keha hakkaks ise tahtma ennast liigutada, tahtejõust üksi ei piisa enamusel.
detsember 9, 2013 at 8:14 e.l. #354516JungaTroll
MemberSee pidev säästureziimi mantra. Söö 5 korda päevas, muidu lähed säästureziimile. Ja ometi räägime iga päev säästmisest. Otsime võimalikult säästlikku autot, väikese küttearvega maja …
Biogerontoloogid räägivad, et vananemine ja kasvamine on põhimõtteliselt samad protsessid. Sportlastel on selgelt huvi saavutada võimalikult kiire kasv ja hoida ainevahetus seetõttu maksimumi peal.
Kuid kas seda peaks tegema kõik?
Lähete te remonditöökotta oma autoga ja kurdate, et “vaadake, mis sellel autol viga on, on hakanud kuidagi vähe rüüpama”. Ja foori taga sõtkute pidevalt pedaali, sest tühikäigul ju kulub nii vähe kütust?Ma arvan, et see on meie soov pidevalt õgida ja seda õgimist nautida. Ah, ka ise sööks heameelega iga päev värsket krõbedat saia, tumedat šokolaadi, küpsetatud liha ja krõbistaks piparkooke. Aga tuleb teha trenni ja närida seejuures ikka juurikaid ja hoida eemale valgest suhkrust ja jahust.
detsember 9, 2013 at 8:31 e.l. #354464jrx
MemberMa arvan, et see on meie soov pidevalt õgida ja seda õgimist nautida. Ah, ka ise sööks heameelega iga päev värsket krõbedat saia, tumedat šokolaadi, küpsetatud liha ja krõbistaks piparkooke. Aga tuleb teha trenni ja närida seejuures ikka juurikaid ja hoida eemale valgest suhkrust ja jahust.
Kes ütleb, et “tuleb” ? Mis siis juhtub kui sööd iga päev midgi valgest jahust ja suhkrust?
See “säästureziimi” jutt üldiselt ei pea paika jah.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.