Kaal ei lange
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaal ei lange
- This topic has 66 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
november 4, 2007 at 10:32 e.l. #130143
kuuliks
Membernii üldistavalt ei saa küll suhtuda, inimesed on erinevad, keharasva % on erinev, ainevahetus on erinev jne…Inimene, kes on oma tervise dieetidega väga ära rikkunud ei saavuta midagi üleöö, täielik taastumine võib võtta aastaid… Näiteks 350 kg inimene või buliimik…
Mul oli sama asi. Rikkusin ise oma tervist mõningal määral, kuid siis päärdusin Fredi poole ja nüüd jälle liigub paremuse suunas.
november 4, 2007 at 2:43 p.l. #130171AlanBStard
ModeratorSäästureziim kujuneb nädalaga aga kaob päevaga, söö kord nädalas julgelt süsikaid.
Muul ajal süsikaid ainult peale trenni.
(Kui ma ise ka viitsiks oma nõuandeid järgida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)november 4, 2007 at 5:11 p.l. #130183VoodooMagic
MemberMis neis süsikates halba, et neid regulaarselt siis ei või süüa? Aju töövõimet ei vähenda nende su pakutud süsteemi järgi söömine?
november 4, 2007 at 5:46 p.l. #130188ROtter
MemberMis neis süsikates halba, et neid regulaarselt siis ei või süüa? Aju töövõimet ei vähenda nende su pakutud süsteemi järgi söömine?Ajurakud ja erütrotsüüdid saavad oma elutegevuseks vajaliku energia glükoosist. Keskmise energiakuluga täiskasvanu ööpäevane glükoosivajadus on umbes 100 g. Täiskasvanud inimese organismis sünteesitakse 80 g glükoosi ööpäevas. Palju on vaja väljastpoolt juurde saada?
november 4, 2007 at 7:32 p.l. #130194VoodooMagic
MemberAtkinsi dieeti olen proovind, ei meeldind kohe üldse.
Süsivesikud ei ole ainult ajule vajalikud, süsivesikute rikkad toidud sisaldavad ka kiudaineid,
mineraale, vitamiine jne, nende mitte tarbimine võib põhjustada vähki, südamehaigusi ja pikaajaliselt, kes teab veel mida.
Inimorganism on ikkagi läbi miljonite aaastate arenenud omnivoorina.
Kalor on kalor, neid saab ju vähem tarbida ka mitmekesiselt süües.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid tasakaalukalt tarbides peaks ka enesetunne, energilisus ja jõudlus paremad olema.
november 5, 2007 at 5:34 p.l. #130271kuuliks
MemberAtkinsi dieeti olen proovind, ei meeldind kohe üldse.Süsivesikud ei ole ainult ajule vajalikud, süsivesikute rikkad toidud sisaldavad ka kiudaineid,
mineraale, vitamiine jne, nende mitte tarbimine võib põhjustada vähki, südamehaigusi ja pikaajaliselt, kes teab veel mida.
Inimorganism on ikkagi läbi miljonite aaastate arenenud omnivoorina.
Kalor on kalor, neid saab ju vähem tarbida ka mitmekesiselt süües.

Süsivesikuid tasakaalukalt tarbides peaks ka enesetunne, energilisus ja jõudlus paremad olema.
Kuid rikkalikult süsikaid süües Sa kaalu ei alanda, kuna süsikad on peamiseks energiaallikaks. Pigem kasutatakse neid peale trenni energiakulu taastamiseks. Õhtul aga ladestub see sul, kuna Sa neid ära ei kuluta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2007 at 6:03 p.l. #130274VoodooMagic
MemberNo õhtul 3h enne magama minekut ma naguinii ei söö.
Millist süsivesikute/valgu/rasva vahekorda siis soovitatakse? või ainult peale trenni?
Halba enesetunnet nagu Atkinsi dieet mulle tekitas ma küll ei soovi…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.