Kaal
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaal
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Kustamees.
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2008 at 10:21 e.l. #13388
Korvpallur22
MemberTere,
Tahaksin suveks võtta kaalust alla u 5-7 kilo.
Ma olen 14 aastane ja kaalun 67 kilo ning olen 172 pikk.
Kas see on normaalne?
Teen 2-3 korda nädalas 1,5h trenni, korvpalli.
Tahaksin saada mingeid nippe kuidas kaalust alla võtta.
Ette tänades,
Korvpallur22
aprill 23, 2008 at 10:30 e.l. #151571Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa olen ka 172 cm pikk ja mingisugune 15 astasena olin ka ca 60 kilo. Minu arust oleks kena, kui inimene on 172 ja 72 kilo. Seda siis soovitavalt enamjaolt lihase pealt.
Pluss 5-7 kilo jõuaks sa suveks hädaga küll alla võtta, aga ma arvan, et sel pole mõtet. Hakka parem lihast kasvatama.
aprill 23, 2008 at 10:30 e.l. #151572Samakamees
MemberTere,Tahaksin suveks võtta kaalust alla u 5-7 kilo.
Kas see on normaalne?
Ette tänades,
Korvpallur22
natule hilja tuled vist selle murega
aprill 23, 2008 at 10:42 e.l. #151574Vilps
Kas see on normaalne?
Ette tänades,
Korvpallur22
Natuke imelik, vähemalt minu jaoks on lugeda, kuidas 14-aastane on oma kaalu pärast juba mures. Eks selline ole see tänapäeva maailm. Usun, et sul pole vaja hakata mingeid toitumiskavasid tellima, nagu mõned siin soovitasid. Ega sa vist ei lähe ema käest 500.- küsima, et alla võtta. Väga hea, et sa trennis käid. Usun, et sinu jaoks lihtsalt piisab sellest, kui hoiad end eemale maiustustest, rämpstoidust ja limonaadisest. Küll kasvad veel ja need kilod lihtsalt hajuvad ära.
Arvan, et väga suurt põhjust muretsemiseks pole, lihtsalt vaata mida suhu pistad.
Kasuta ka foorumi otsingut, leiad väga palju teemasid/artikleid toitumise kohta.
edit: suveks neid kilosid annab kaotada küll, aga kerge see pole.
aprill 23, 2008 at 12:53 p.l. #151594daemonium
Kas see on normaalne?
Ette tänades,
Korvpallur22
Mida sina soovid,on minu arvates haiglaselt ebanormaalne.Sa juba oled alakaalus,nüüd soovid olukorda veelgi hullemaks muuta.
Miks sa arvad,et korvpallur peab olema rängas alakaalus ja füüsiliselt nõrk?
aprill 23, 2008 at 1:41 p.l. #135478Amarillo
Memberkohe lahmivad jõuga, vaatasite et tegu ikka naisterahvaga?
1) intensiivne trenn on väga heaks rasvapõletajaks + 30-40min jooksmist 2-3x nädalas 120-130 pulsi juures, kui aega leiad siis oleks jooks hommiku enne esimest toidukorda hea, sest siis põleb rasva enamasti rasva arvelt ning sa ei pea kartma ju lihaskadumist, sestap jõusaali vennad ei kiida hommikust jooksu parimaks.Peale jooksmist vähemalt 40min ilma söögita , ainult vesi.
2) enne kossu trenni ja peale kossu trenni ära 1h söö midagi, tarbi ainult vett selle vahemiku jooksul 1L-2L.
3) söö vähemalt 4 söögikorda.Väldi kiireid süsivesikud nt banaan,komm,limonaad jne.Pole vaja süüa ka nisutooteid.Teravilja tooteid tarbi mõõdukalt.
protsentuaalsselt võiks olla 25-30% rasvad 20-30% valgud ja 45-55% süsivesikud.
4) joo 1 tass mõrudat rohelist teed 1 tund enne magama minekut, võiksid juua ka musta kohvi 1-2 tassi päevas, kui süda korras.
5) Kui tekib kiusatus siis vali selleks MESI, 2-4spl päevas täitsa okey.
6) 5-10ml kalaõli päevas kindlasti! tarbi seda õhtuti
Peaksid toitumise paika panema, üksikud vihjed , keegi võiks sulle toitumiskava koostada, ise tellida pole eriti mõttet, sest saab ka ilma 6-7kg ilusti alla.
Need oleksi minu nõuanded, ise tead mida usud ja keda kuulad, ei pea üksühele uskuma.
EDU
aprill 23, 2008 at 2:14 p.l. #151608gmaster
Member2) enne kossu trenni ja peale kossu trenni ära 1h söö midagi, tarbi ainult vett selle vahemiku jooksul 1L-2L.Amarillo, oskad oma “soovitusi” kuidagi põhjendada ka v lahmid niisama?
aprill 23, 2008 at 2:35 p.l. #151615Samakamees
Memberkohe lahmivad jõuga, vaatasite et tegu ikka naisterahvaga?1) intensiivne trenn on väga heaks rasvapõletajaks + 30-40min jooksmist 2-3x nädalas 120-130 pulsi juures, kui aega leiad siis oleks jooks hommiku enne esimest toidukorda hea, sest siis põleb rasva enamasti rasva arvelt ning sa ei pea kartma ju lihaskadumist, sestap jõusaali vennad ei kiida hommikust jooksu parimaks.Peale jooksmist vähemalt 40min ilma söögita , ainult vesi.
2) enne kossu trenni ja peale kossu trenni ära 1h söö midagi, tarbi ainult vett selle vahemiku jooksul 1L-2L.
3) söö vähemalt 4 söögikorda.Väldi kiireid süsivesikud nt banaan,komm,limonaad jne.Pole vaja süüa ka nisutooteid.Teravilja tooteid tarbi mõõdukalt.
protsentuaalsselt võiks olla 25-30% rasvad 20-30% valgud ja 45-55% süsivesikud.
4) joo 1 tass mõrudat rohelist teed 1 tund enne magama minekut, võiksid juua ka musta kohvi 1-2 tassi päevas, kui süda korras.
5) Kui tekib kiusatus siis vali selleks MESI, 2-4spl päevas täitsa okey.
6) 5-10ml kalaõli päevas kindlasti! tarbi seda õhtuti
Peaksid toitumise paika panema, üksikud vihjed , keegi võiks sulle toitumiskava koostada, ise tellida pole eriti mõttet, sest saab ka ilma 6-7kg ilusti alla.
Need oleksi minu nõuanded, ise tead mida usud ja keda kuulad, ei pea üksühele uskuma.
Kuidas sa jaksad nii palju igalepoole kirjutada
aprill 23, 2008 at 3:49 p.l. #151623Amarillo
MemberAmarillo, oskad oma “soovitusi” kuidagi põhjendada ka v lahmid niisama?1h enne trenni milleks peaks midagi sööma? pole vaja
miks peaks peale trenni süsivesikuid ja valke võtma? dieedi ajal pole süsivesikuid vaja nii palju, mida sa seal ikka taastad, tegu pole raske füüsilise treeninguga ja valke pole ka vaja, tegu pole jõusaaliga, kus vaja lihastele toitu anda.
eesmärk ju dieet, igalpool vaja kokku hoida. vähemalt nii saan mina aru
ehk vbl väike isotooniline jook ei teeks paha peale trenni.
aprill 23, 2008 at 3:55 p.l. #151624matti
Member1h enne trenni milleks peaks midagi sööma? pole vajamiks peaks peale trenni süsivesikuid ja valke võtma? dieedi ajal pole süsivesikuid vaja nii palju, mida sa seal ikka taastad, tegu pole raske füüsilise treeninguga ja valke pole ka vaja, tegu pole jõusaaliga, kus vaja lihastele toitu anda.
eesmärk ju dieet, igalpool vaja kokku hoida. vähemalt nii saan mina aru
ehk vbl väike isotooniline jook ei teeks paha peale trenni.
Muidugi on vaja peale trenni valku võtta,kuidas siis muidu lihastes treeningu jooksul tekkinud mikrovigastused paranevad?
aprill 23, 2008 at 4:10 p.l. #151629Samakamees
MemberSiin ma ühtin kahjuks/õnneks amarilloga , et sheiki pole küll peale trenni vaja. Teed oma trenni ära kõmbid koju ja siis sööd…
aprill 23, 2008 at 4:11 p.l. #151630Samakamees
MemberSiin ma ühtin kahjuks/õnneks amarilloga , et sheiki pole küll peale kossutrenni vaja. Teed oma trenni ära kõmbid koju ja siis sööd…juuni 30, 2008 at 4:10 p.l. #159365Korvpallur22
MemberTere,
Tahaksin suveks võtta kaalust alla u 5-7 kilo.
Kas see on normaalne?
Ette tänades,
Korvpallur22
Praegu olen kaotanud 7 kilo ja kaalun 60 kg, aitäh kõikide soovituste eest!
juuni 30, 2008 at 4:45 p.l. #159368Kustamees
Kas see on normaalne?
Ette tänades,
Korvpallur22
Praegu olen kaotanud 7 kilo ja kaalun 60 kg, aitäh kõikide soovituste eest!
tubli, suutsid oma eesmärgi täita
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.