Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !
- This topic has 158 replies, 60 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2009 at 9:56 e.l. #244417
Alexander Andrusenko
ModeratorSiis võiks teha 2 eraldi fondi – üks noortele kulturistidele, teine noortele jõutõstjatele.
detsember 22, 2009 at 10:05 e.l. #244420soomusk
MemberMilles probleem?
Kanna FIT’e üle teisele kasutajale:
Ülekande tegemiseks teisele kasutajale on Sul vaja teada tema kasutajanime ning tema kasutaja ID’d.
Nii saab ju päkapikku mängida kellele tahes.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 10:07 e.l. #244423Jarmo Oberst
MemberMilles probleem?Kanna FIT’e üle teisele kasutajale:
Ülekande tegemiseks teisele kasutajale on Sul vaja teada tema kasutajanime ning tema kasutaja ID’d.
Nii saab ju päkapikku mängida kellele tahes.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loog, aga üleskutse oli, et teha nagu kink jõuluvanalt mitte väike nunnu asi päkapikult.
detsember 22, 2009 at 10:16 e.l. #244429soomusk
MemberLoog, aga üleskutse oli, et teha nagu kink jõuluvanalt mitte väike nunnu asi päkapikult.No vähemalt on selline võimalus olemas, kui on soov mõnda konkreetset isikut toetada ja kambaka osas kokkuleppele ei saa. Kõik kasutajad ei ole ehk kuulnud võimalusest, et fite saab teisele kasutajale üle kanda.
detsember 22, 2009 at 10:16 e.l. #244431kunnar
MemberKuhu ma võiksin oma FIT-d kanda? Kas konto(d) on juba tehtud?
detsember 22, 2009 at 10:19 e.l. #244433Samakamees
MemberSiis võiks teha 2 eraldi fondi – üks noortele kulturistidele, teine noortele jõutõstjatele.Sel juhul annetan ka ikka oma ala parimatele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2009 at 10:23 e.l. #244434Ott Kiivikas
MemberAsi väga lihtne, kuna siin on niipalju eri arvamusi, siis otsustan asja vähemalt oma fittidega nii, et jagan need vennalikult Eelmise aasta EMV ja karikavõistluste tulemuste põhjal kolmele paremale noorele. Kui Sander võitis mõlemad korrad saab ta vastavalt 2/6 fittidest jne.
Seega noored, kes eelpool loetud tulemusteni jõudsid, siis märkige siia teema alla oma nimi ja kasutajanimi, et saaksime fitid teie arvele kanda. Ja kui juhtub, et te ei ole veel ennast kasutajaks registreerunud, siis tehke seda – võtan kõigiga vajadusel ka ühendust, et te oma fitid kätte saaksite, väike abi ikka.
Ja teised, kes soovivad oma fitid kanda märkige siia teemasse kui palju ja kellele tahate anda, siis Rebane juba kordineerib, et need kohale jõuaksid.
detsember 22, 2009 at 10:30 e.l. #244435Rebane
KeymasterNagu juba eelnevalt mainiti, siis on ju kõigil võimalus fitte kanda kellele isu on. Tuleb lihtsalt välja uurida, kas antud kasutajal on olemas kasutajanimi.
Kui aga on soov KÕIGIL kanda üle fitte kellelgi konkreetsele, siis tuleks kõigepealt selgitada kellele tahate anda ja kuipalju. Kui nüüd kõik hakkavad järjest siia postitama, et mina anna oma 132 fitti Arnole ja mina oma 92 Teelele, siis tulemuseks on segapudru. Sama on ka fondidega, üks toetaks ainult kulturiste, teine ainult noori, kolmas ainult jõutõstjaid ja neljas ujujaid ning päästjaid.
Seega kui on soov teha eraisikulisi kingitusi saab selle tõepoolest teha ise fitte üle kandes. Kui aga soov mingile suuremale grupile fitid üle kanda, siis tõenäoliselt oleks mugavv alida välja endi seast (usaldus)isik, anda need fitid talle ja seejärel toimetab see isik juba nende fittidega ise edasi (räägib siis kingituse saanud grupiga, uurib välja mida nad soovivad selle eest saada ning lõpuks teeb siis fittide ulatuses tellimuse vms).
Ma arvan et see on ehk kõige lihtsam lahendus?
detsember 22, 2009 at 10:30 e.l. #244436Samakamees
MemberMa annan oma FITid meie võsukesele – Jannole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutaja J.R. Häid jõule!detsember 22, 2009 at 11:27 e.l. #244466argoll
MemberMina annan oma fitid Hr. Vähi tiimile.Ma usun, et ta on piisavalt kompetentne ja teab, kes ja kui palju midagi vajab.Ühesõnaga minu kõik fitid võib mode maha võtta.
Argo
detsember 22, 2009 at 12:23 p.l. #244492rinaldo
MemberSiis võiks teha 2 eraldi fondi – üks noortele kulturistidele, teine noortele jõutõstjatele.Kahe käega poolt! Toetage ka jõutõstjaid!
detsember 22, 2009 at 12:43 p.l. #244499Erkko
MemberSiis võiks teha 2 eraldi fondi – üks noortele kulturistidele, teine noortele jõutõstjatele.Aga kuhu jäävad siis klassikalise tõstmise esindajad ? Lisaks on veel teisi valdkondi kuhu seda jagada.
Mart Seim siis sel juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole kuulnudki sellisest.
Ma annaks pigem tulevasele olümpialasele Leho Pendile.
detsember 22, 2009 at 12:46 p.l. #244505hehee
MemberPole kuulnudki sellisest.detsember 22, 2009 at 12:48 p.l. #244507Erkko
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Pent on sel aastal purustanud juba kümme Eesti juunioride rekordit.”
detsember 22, 2009 at 12:55 p.l. #244511hehee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Pent on sel aastal purustanud juba kümme Eesti juunioride rekordit.”
Ega ma pidanudki üht halvemaks või teist paremaks, lihtsalt Sa polnud kuulnud….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.