Skip to main content

Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ka sellel aastal jaga FIT.- d abivajajatele !

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 159 total)
  • Autor
    Postitused
    Erkko
    Member

Tehke jah mingi challenge, kes tahavad üksiküritajatele oma fitte jagada : )

soomusk
    Member

Normaalne, keegi soovib head teha ja kohe ujuvad “kõigepealt soovitaksin ma iseennast” tüübid välja. Ei kõla eriti usaldusväärselt.

Erkko
    Member

Normaalne, keegi soovib head teha ja kohe ujuvad “kõigepealt soovitaksin ma iseennast” tüübid välja. Ei kõla eriti usaldusväärselt.

Küsija suu pihta ei lüüa !

CKY
    Member

Tartu noortegrupile on kindlasti valku vaja !

Pooldan!

shreku
    Member

Minu arust vääriks toetust selline 17a. poiss nagu Alex Eduard Raus. Uurige tema tulemusi. See poleks maha visatud raha.

sukisuki
    Member

Ma annaks ka oma pisku ära …

runts
    Member

Ma annaks ka oma pisku ära …

sama siin

Aastalõpp on lähenemas ja sobilik oleks teha veel üks heategu.

Olen aasta jooksul kogunud hulga fite (tänu aktiivsele postitamisele), mille tahaksin ära anda. Kellele aga anda?

Kindlasti oleks kriteerium see, et tegemist oleks noorsportlastega.

Ei suuda kuidagi mingit kriteeriumi välja mõelda – ehk aitate ja pakute omalt poolt välja, kelle vahel need jagada.

Minu meelest võiks kõigi annetada soovijate fitid kokku lüüa ja selle summa väärtuses toetada invasportlasi.

Capricorn
    Member

Kõigepealt, kui noor see noor peaks olema? Kuni 18? Ja kas me räägime kulturismist või ka jõutõstmisest?

goodfella
    Member

Minu meelest võiks kõigi annetada soovijate fitid kokku lüüa ja selle summa väärtuses toetada invasportlasi.

Väärt soovitus

Molt
    Member

Mis neil invaliididel selle jõupulbriga ikka teha on, kui loogiliselt mõelda? Kõige paremini kõlab see noorte grupile annetamine.

Eluminal
    Member

Mis neil invaliididel selle jõupulbriga ikka teha on, kui loogiliselt mõelda? Kõige paremini kõlab see noorte grupile annetamine.

Veel suurem probleem on leida invaliid kes tahab kulturistiks hakata

emmimees
    Member

Andke siis juba kirikule parem………

-SMALLVILLE
    Member

Selline toetuse idee on hea (Y)!

Minu arvates tuleks jagada sellistele spordiklubidele, kus on tõsiselt tegelevaid noori, kes on ka midagi saavutanud! Siis on teada, et pole ilmaasjata annetatud.(ise ei kuulu ühtegi)

Toetan heameelega noori, kes tegelevad sporidiga! Pole küll palju Fit-e kuid asjaks seegi!

ztex
    Member

Andke siis juba kirikule parem………

Arvan ka, et võiks ikka ala piiridesse jääda. Kogume kõik fitid kokku ja teeme hääletuse, kuhu ja kellele?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 159 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.