Juuste taganemine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Juuste taganemine
- This topic has 67 replies, 33 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Mcken.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2009 at 11:56 e.l. #224128
gymer
MemberEi rea rääkida, kui olen kuulnud, lugenud, et asi geenides. Endal mitu sõpra sama “murega” vanus 26-28. Kuid suur laup pidi inteligentsuse märk olema
oktoober 4, 2009 at 12:03 p.l. #224130Aimuu
MemberVõib-olla see ütlus aitab veidi:
Ega teemantite peal rohtu ei kasva, aga sõnniku peal küll!
oktoober 4, 2009 at 1:21 p.l. #224152matroxx
Membergeneetiline haigus see mis kiilanema paneb.
selle teemanti ja sõnniku jutu peale,et siin 20-25 aastaseid kiilakaid küll kes hommikust õhtuni bmw-ga ringi vuravad ning inimesi tülitavad.
vat sulle hallipead austa kulupead kummarda.
ühesõnaga mingit seost siin mõistusega küll nüüd ei ole.
oktoober 4, 2009 at 1:25 p.l. #224153kimmel
MemberVõib-olla see ütlus aitab veidi:Ega teemantite peal rohtu ei kasva, aga sõnniku peal küll!
oktoober 4, 2009 at 1:30 p.l. #224154vormel
MemberMul tekkis sama jama 20-aastaselt. Ostsin ka apteegist mingi imerohu, aga ei kasutanud seda päris nii nagu peab. Loomulikult ei tulnud ka tulemust. Mõtlesin, et mis seal ikka, kui kiilas siis kiilas. Aga kuidagi imekombel hakkas juuste väljalangemine pidurduma ja praegu, 21-aastasena, ei ole enam märganud, et üldse midagi välja langeks.
oktoober 4, 2009 at 4:37 p.l. #224209AlanBStard
ModeratorSoovitan kasutada toodet nimega Viviscal,apteekides on müügil,kallis on,aga aitab kõvasti.Viviscal ei tee midagi.
Minoksidiil, ketokonasool (Nizoralis), karnitiin-L-tartraat, kofeiin, adenosiin jne midagi teevad.
Ja kasvuhormoon ei teeks üldse paha
oktoober 4, 2009 at 5:18 p.l. #224233matroxx
Memberjuuksepiir võibki pisut taganeda vanemaks saades samas ei pruugi se kiilanemist tähendada.poisikese eas jookseb enamusel juukse piir sirgelt aga hiljem taandub pisut kaheltpoolt.
oktoober 4, 2009 at 9:07 p.l. #224308jorsik
MemberLiigne testo teeb kiilaks. See geenide jutt on kahtlane. Alani antud ainetele lisaks Virile Mane ja Java Lustre
oktoober 5, 2009 at 5:41 e.l. #224315matroxx
Memberliigne testo ei tee kiilakaks seda on teaduslikult tõestatud.kui see on juba geenides sees siis alles võib liigne testo sellele kaasa aidata.mine uuri väheke.
oktoober 5, 2009 at 8:33 e.l. #224340wise
MemberKa mul hakkas kusagil 21selt juuksepiir kiirelt kahanema. Ei olnud kehv tunne, ei põdenud ja ei põe siiani. Naine ja mõned sugulased toppisid tookord mingeid ravišhampoone jne, aga need ei ole aidanud. Minu veendumus igasuguse pähe määriva p..a suhtes on see, et kuna juuksekarva näol on tegelikult kehast väljuva jääkainega – surnud rakud, siis pole mõtet neid väljastpoolt kasvama motiveerida. Arvan, et kõik tuleb ikkagi seestpoolt – toitumine jms.
Ehk et mina olen täheldanud hoopis kiilanemise ja ülitugeva stressi omavahelist korrelatsiooni. Mäletan, et 2005-2006. aastal sai töötatud väga stressirohkes keskkonas – lisaks maohaavadele ja pidevatele unehäiretele läks ka osa juustest mu kohevast parukast. Alates 2007. aastast töötan väga norm keskkonnas ja terviseprobleemid lõppesid ja ka kiilanemine kadus.
oktoober 5, 2009 at 9:15 e.l. #224349AlanBStard
ModeratorLiigne testo teeb kiilaks. See geenide jutt on kahtlane. Alani antud ainetele lisaks Virile Mane ja Java LustreTegelikult testo aktiivne vorm DHT. Aga see on pikk sündmusteahel, kus olulist rolli mängib TGF-beeta.
oktoober 5, 2009 at 9:17 e.l. #224350AlanBStard
Moderatorliigne testo ei tee kiilakaks seda on teaduslikult tõestatud.kui see on juba geenides sees siis alles võib liigne testo sellele kaasa aidata.mine uuri väheke.Kui palju sa ise uurinud oled ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas geenid on asi iseeneses või mõjutavad ehk organismis ka testo toodangut, ainevahetust ja retseptoreid ?
oktoober 5, 2009 at 10:38 e.l. #224369matroxx
Memberon kaasa antud omadused ning neid mõjutatavad tegurid.pigem on se suur sündmuste ahel.kindel on aga see,et kui geenides pole kiilanemist siis seda ka ei juhtu.on äärmuselikud näited muidugi kus stressi,nälja…tõttu on see siiski juhtunud.
oktoober 5, 2009 at 11:40 e.l. #129175InsaneQlimax
MemberKa mul hakkas kusagil 21selt juuksepiir kiirelt kahanema. Ei olnud kehv tunne, ei põdenud ja ei põe siiani. Naine ja mõned sugulased toppisid tookord mingeid ravišhampoone jne, aga need ei ole aidanud. Minu veendumus igasuguse pähe määriva p..a suhtes on see, et kuna juuksekarva näol on tegelikult kehast väljuva jääkainega – surnud rakud, siis pole mõtet neid väljastpoolt kasvama motiveerida. Arvan, et kõik tuleb ikkagi seestpoolt – toitumine jms.Ehk et mina olen täheldanud hoopis kiilanemise ja ülitugeva stressi omavahelist korrelatsiooni. Mäletan, et 2005-2006. aastal sai töötatud väga stressirohkes keskkonas – lisaks maohaavadele ja pidevatele unehäiretele läks ka osa juustest mu kohevast parukast. Alates 2007. aastast töötan väga norm keskkonnas ja terviseprobleemid lõppesid ja ka kiilanemine kadus.
Eks see stress suur hävitaja ole jh, kuigi sellest ei hoolita eriti. Hea keskkond on vajalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 11:50 e.l. #224375rennosport
Memberma olen sõprade pealt täheldanud, et 25 on juba selline iga kus korralikult tandub.
peab ootama, millal sõbrad 30 saavad:P siis saab edasisi vaatamisi korraldada.
Ise 26 ja siiani ok:)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.