Hoiatan, et see juku juust ei kõlba süüa. Nagu kajaka supp.
Olen nõus, olen seda proovinud vaid korra, kuid selle äärmiselt kaugeleulatuv maitsetus on mulle meelde jäänud igaveseks ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen nõus, olen seda proovinud vaid korra, kuid selle äärmiselt kaugeleulatuv maitsetus on mulle meelde jäänud igaveseks ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Juku juust on siis hea , kui ta on ööläbi kapi peal seisnud ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu on jura , aga nii lööb hea maitse välja ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovige
Juku juust on siis hea , kui ta on ööläbi kapi peal seisnud ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu on jura , aga nii lööb hea maitse välja ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovige
sa mõtled selle all siis seda et ta on veidi pehmemaks sulanud? mitte vedelaks aga pehmeks just pean silmas?
Mikrokas saab ka pehmeks ju lasta, nt leiva peal, või siis omletile riivida. Ei ole kursis, kas enam müüakse ka 5%-st Jukut, kuid kunagi sai seda söödud- see oli ilma soojendamata ikka selline saapatald et lase olla ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>