Juurde võtmine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Juurde võtmine
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2006 at 6:19 e.l. #8056
Coco Monkey
MemberKüsin ,et kuidas oleks kasulik juurde võtta ,kui trenni ei tee??Olen 2 nädalaga kuskil 3 kg juurde võtnud ja trenni pole teinud ,lihtsalt rohkem söönud.Pean veel juurde võtma ,aga kuidas saaksin nii ,et rohkem tuleb liha ,mitte rasva?Olen alakaalus ja pean juurde võtma.Olin nii kõhna ,et ainult luu ja nahk ,liha ei olnud isegi.Enne tegin igapäev trenni?
Kuidas peaksin kaalu tõusmist jätkama ,et rasva ei tuleks ja tuleks liha luudele?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2006 at 6:52 e.l. #87962greenu
Membersöö rohkelt valget liha ja juurvilju ka … tee trenni ja nii need lihased tulevad … ilma trennite lihas niisama kasvama ei hakka … kehal pole ju vaja lihast “ehitada” kui seda ei kasutata ..
juuli 26, 2006 at 7:52 e.l. #87970jrx
MemberLihtne. Ära tee iga päev trenni vaid 2-3x nädalas.
juuli 26, 2006 at 8:03 e.l. #87971Coco Monkey
MemberAsi on selles ,et mul ei lubata trenni teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2006 at 8:35 e.l. #87974greenu
Membertrenni ei lubata teha ????? kui põhjusega (arst tervislikel põhjustel) siis ei tohigi trenni teha … kui aga mingi ema või isa või sõber seda ütleb siis kui ta põhjendada suudab siis ära tee trenni kuid muidu ära küll kellegil end takistada lase …. aga ega tõesti lihas ei kasva kui sa seda ei kasuta … seega trenni trenni trenni …. ja toitumine ka väga tähtis…
juuli 26, 2006 at 8:50 e.l. #87976salver
MemberKüsin ,et kuidas oleks kasulik juurde võtta ,kui trenni ei tee??Olen 2 nädalaga kuskil 3 kg juurde võtnud ja trenni pole teinud ,lihtsalt rohkem söönud.Pean veel juurde võtma ,aga kuidas saaksin nii ,et rohkem tuleb liha ,mitte rasva?Olen alakaalus ja pean juurde võtma.Olin nii kõhna ,et ainult luu ja nahk ,liha ei olnud isegi.Enne tegin igapäev trenni?Kuidas peaksin kaalu tõusmist jätkama ,et rasva ei tuleks ja tuleks liha luudele?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inimese organism on selline isereguleeriv automaatsüsteem, mis liigutab energiat sinna, kuhu teda vaja on. Kui sa lihaseid ei kasuta, ei treeni, siis puudub vajadus lihast kasvatada. Kui keegi suudaks ajusignaale selliselt juhtida, et need stimuleeriksid lihase kasvu siis … oleks ta ilmselt esimene kes nii suudaks (vähemasti ma pole neist midagi kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Seega katsu ikka mingisugustki trenni teha kui võimalik
juuli 26, 2006 at 10:09 e.l. #87983Coco Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arstid keelasid mul igasuguse füüsilise koormuse…Pean koguaeg pikali olema või istuma…juuli 26, 2006 at 10:15 e.l. #87984greenu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arstid keelasid mul igasuguse füüsilise koormuse…Pean koguaeg pikali olema või istuma…et mis sul siis häda on ….. kuid njahh … kui ikka arst keelab siis põhjusega …. et kuula ikka arsti kui ei taha kiiresti uut elu alustada mõnes teises kehas …
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2006 at 11:05 e.l. #87989jrx
MemberNii Coco Monkey… panidki oma eelneva agarusega keha tuksi jah?
Kui tahad nüüd juurde võtta, siis pead toituma palju, aga tervislikult. Väldi saiakesi, shokolaade, söö rohkelt kohupiima, kodujuustu liha, aed, juur, puuvilju.
juuli 26, 2006 at 11:09 e.l. #87990Coco Monkey
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas pähklikreemi ja tarretisi võib??juuli 26, 2006 at 11:38 e.l. #87991Raivo Piiber
MemberPakun, et Monkey on jälle ühe libateema püsti pannud. Ei soovitaks reageerida, laps lihtsalt lollitab ja lõbutseb!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2006 at 11:55 e.l. #87993Coco Monkey
MemberSee ei ole mingi libateema…Minuga oli asi päris hull!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea ,et ma üldse hakkasin natuke juurde võtma!juuli 26, 2006 at 4:41 p.l. #88011fighter
MemberArstid suht tihti panevad vähe mööda ka oma soovitustega, sest iga trenniga(jalgpall, jõusaal, jooksmine) võib tulla vigastusi, aga üldkokkuvõttes elab parema tervisega ikka sporti tegev inimene.
Samas teema autorile ei saa siin ühtegi soovitust öelda, kui ta ei ole lähemalt rääkinud oma probleemidest, mis ei lase tal trenni teha. Kui on tõesti tugev haigus/vigastus, siis on suht raske midagi soovitada peale õige toitumise.
juuli 26, 2006 at 6:01 p.l. #88015Xero
MemberArstid suht tihti panevad vähe mööda ka oma soovitustega, sest iga trenniga(jalgpall, jõusaal, jooksmine) võib tulla vigastusi, aga üldkokkuvõttes elab parema tervisega ikka sporti tegev inimene.Samas teema autorile ei saa siin ühtegi soovitust öelda, kui ta ei ole lähemalt rääkinud oma probleemidest, mis ei lase tal trenni teha. Kui on tõesti tugev haigus/vigastus, siis on suht raske midagi soovitada peale õige toitumise.
JUST!
Mul nt on südamega probleemid. Rütmihäired jne, olen 2 opi üle eland. Kui hakkasin paar aastat tagasi raskelt trenni tegema, ei mõelnud ma üldse selle peale, et jõutrenn on südamele väga suur koormus. Niisiis, pea aasta tagasi, sain arstilt soovituse, et kui ma tõesti tahan trenni teha, siis võin ka väixemate raskustega, aegamööda ja rahulikult, mitte end tappa, kuigi ma ehk suudaxin, aga süda ei pruugi vastu pidada – keha ja lihased pidid isegi väixemaid raskusi kasutades arenema, kui õigesti toitun ja tervislikult. Kuigi mitte nii ideaalselt kui suuremaid raskusi kasutades. Selles hoolimata olen arste kuulda võtnud, sest südant on aint üx
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2006 at 5:59 e.l. #88038Coco Monkey
MemberSeda küll…Mul on neeruga probleem ,sellepärast artid ei luba
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.